Tulburări cutanate hormonale de câini

Probleme ale pielii hormonale

Întrebare: Dragă Dr. Michael,

V-am scris în luna iunie pentru a solicita câteva informații cu privire la câinele meu LuckywhoI suspectat a avut unele tulburări hormonale după ce a fost neutred Buti wasnot într-adevăr fericit cu răspunsul dumneavoastră, deoarece ai dat doar eu sfătuiește Asto ifhe au fost suferă de probleme de raie sau fungice ale pielii și el a beentreated pentru atât fungice cu griseolfun și ivermectin pentru demodecticmange.

Cu toate acestea, m-am dus pentru a vedea un alt medic, deoarece câinele meu nu gothealthier. El a fost de acord că este foarte probabil ca el hadhormonaldisturbances după ce a fost neutred, din moment ce toate simptomele au fost present.Hehas acum a fost tratate cu hormoni, timp de 3 luni, (dupa 1 luna aprilie, cu treatmentin Supertest preparate injectabile 0,8 mg), numele tabletele, Andriol, nu știu conținutul, deoarece nu este scris onthemedicine, cu toate acestea el a fost de medicamente cu un comprimat la fiecare 3 luni daysfor2,5 și este acum pe doza de întreținere o dată condiție week.His dacă aceasta a fost îmbunătățirea încă de când am început medicația. El este nowagain onIvermectin injecții, prima dată pe săptămână, de 3 ori și acum o dată everysecondweek. Decopertare a fost făcut înainte de acest medicament și demodecticmange wasfound prezent, din nou, dar el nu a răspuns la orice medicationbefore westarted cu hormoni, dar acum se pare a fi eficient.

V-am scris din nou, pentru că eu sunt un pic îngrijorat de faptul că acum el devine tomuchof hormoni, pentru că atunci când el devine tableta o dată pe săptămână, el devine verytiredjust după o scurtă plimbare de la plajă. Condițiile sale improveswithin theweek și apoi cad înapoi, atunci când au luat comprimatul. Cum vom knowwhen tostop de medicamente sau pentru a încetini și mai mult? Aceasta este ceea ce am reallywant să știu și, de asemenea, dacă există vreun efect secundar al hormonilor, cum ar fi whyhe este într-o astfel de formă proastă și sunt oarecum leneși? altele Câinele meu a beenverypatient cu el, dar acum ea pare să cred că este suficient să-l andwants tocome de-a lungul și să se joace.

El a fost neutred în luna ianuarie a acestui an și a suferit de atunci, probleme ale pielii withvarious, lipsa de energie și a temperaturii ridicate, uneori.

Când a fost neutred el a fost foarte sănătos, dar am avut un sentiment că hadlots ofhormones, el a fost aproape rupt în jos poarta mea pentru a putea ajunge la streetsatnight si penisul lui a aparut daca tocmai l-căptușit un pic, care este alsothecase acum. Mi se pare foarte ciudat atunci când explică thathe este actuallyneutred și nu pot face sex, chiar dacă se pare că .....

Am citit buletinul astazi cu privire la prednisolon și prednil și forawhile i-am dat un tratament pentru inflamație lui, poate că acest lucru a fost totallywrong? El a suferit de siguranta kindeyproblem sau urinatingproblem andwas foarte foarte grele la acel moment. Dacă administrez prednisolonnow reacționează heimmediately cu gâfâind și începe pierde din nou părul.

Pielea lui este foarte uscat, folosesc teethree și șampon fulgi de ovăz pentru seboree lui (pe care cred că este, medicul nu este foarte specific în care) andoccasionally îl tratează cu diferite uleiuri, cum ar fi Lavendel și coatwillbe său mai moale și dezvolta mai bine. El primește, de asemenea, o mulțime de vitamine.

El are încă strat foarte roșiatică, mai ales în timpul după-amiaza târziu, afterthewalk la plajă.

Ai un sfat să-mi dai?

Răspuns: Sissel;

Motivul pentru care nu am include informații despre disturbancesisthat hormonale probabilitatea de a avea câinele de fapt un disorderis hormonale veryvery scăzută. Ar fi trebuit să te întrebat exact de ce ai crezut că boala thathormonal a fost prezent, în loc de a încerca să vă arate mai întâi în anotherdirection. Chiar dacă boala deficit de testosteron suficient tocauseskin (pierderea parului, de obicei, bilateral simetric pe părțile laterale (flancuri)), este considerat a fi foarte rare, eu ar trebui să aibă yourquestions răspuns cu privire la utilizarea de testosteron.

Eu încă mai cred că este mai bine să se concentreze asupra problemelor mangeand demodectic secundare la acesta, cel puțin până când este eliminată în cele mai bune sfaturi aproblem.My cu privire la această chestiune este că ar fi mai bine pentru a da ivermectindaily (oral) până când nu Demodex apar în scrapingsanymore piele. Prednison si a altor corticosteroizi suprima imunitar face instalației și greu pentru a vindeca demodicoza, astfel încât acestea nu ar trebui să fie utilizate, ifpossible, într-un câine cu demodeciei.

Lipsa de androgeni (testosteron si hormoni similari) se tratează mostcommonly folosind metiltestosteron la o doză de 1 mg / kg, până la o maximumdosage de 30 mg, administrată la fiecare 48 de ore, până parul creste in pe toate affectedareas, atunci încercarea pentru un interval de dozare mai lung cum ar fi săptămâna, în cazul în care possible.In mulți câini, vor exista îmbunătățiri aparente în stare strat de par, chiar si atunci cand deficitul de testosteron nu este prezent, din cauza directeffectof testosteron. Se pare ca medicul veterinar este următoarea thestandardguidelines pentru acest tip de tratament. Dacă observați reacții adverse, Ihonestly cred că ar fi cel mai bine să se oprească tratamentul și re-evaluatethesituation, dar că este o decizie cel mai bun stânga pentru tine și medicul veterinar, whocanevaluate boala de piele prezentă și răspunsul la hormoni --- bothgood și rău - înainte de a lua o decizie.

deficit de androgeni determină în mod normal, aproximativ egal pierderea parului orthinning de parul de pe ambele părți ca semn principal, cel puțin informațiile pe care In funcție pot găsi. Nu am experiencewiththis personale special problema hormon sexual, așa că nu știu mult mai thanthisabout-l.

hiperandrogenism, care este un hormon sexual dermatoza, care este normallyresponsive la castrarea, cauzand pierderea parului care începe în jurul valorii de therear, răspândirea treptat, pentru a include cea mai mare parte parul de pe trunchi și alsocausing culoarea pielii pentru a întuneca. De obicei, câinii cu această condiție seemto beotherwise de sănătate normală.Nici deficit de hormon sexual, nici sexul în exces de hormon causesapredisposition în mod normal, la demodeciei, în măsura în care pot găsi în literature.However care nu înseamnă neapărat că nu este posibil thatthishappened în cazul catelului.

Efectele secundare ale hormonilor de testosteron sunt cel mai frecvent de comportament, usuallyincluding tendințe agresive, dar au fost raportate alte efecte, inclusiv letargie si depresie. Aceste efecte par a fi dependent de doză și scăderea dozei poate fi de ajutor. Nu au beenreports de probleme hepatice cu utilizarea unora dintre steroidsbut androgenică acest lucru este raportat a fi mai puțin frecvente.

În cazul în care câinele are un deficit de hormon sexual, este neobișnuit să fie suplimentarea tostopthe capabil de hormoni, deoarece problema de obicei persistslife lung.

Sfatul meu cel mai bine este de a continua să trateze demodeciei, pentru a considerthe posibilitatea de infecții secundare, fie oryeastinfections bacteriene, care afectează pielea. Din moment ce poate fi greu de definitivelytestfor deficit de hormon sexual și suplimentarea ar putea să fie pe tot parcursul vieții, itmay fi util să se ia în considerare a lua o pauză de la medicația tosee iFit este cu adevărat necesar. Universitatea din Tennessee efectuează teste forsexhormone niveluri și ar trebui să fie posibil să ne mostre pentru a le fromanywhere, dacă tu și medicul veterinar sunt interesați să confirme acest lucru condition.It ar fi absolut necesară pentru a opri hormonul supplementationforseveral săptămâni înainte de a încerca pentru a rula aceste teste , totuși.

Dacă informațiile pe care le căutați nu este în această notă, vă rugăm să feelfree pentru a scrie din nou pentru clarificare sau pentru a solicita information.I suplimentare nu a fost în măsură să furnizeze mai multe informații cu privire la Andriol ca și isnot numele abrand, sau nume generic, pe care am sunt familiarizat cu.

,

Hormonalskin boala - hormon de creștere-dermatoză receptiv

Întrebare: Am 4 ani Setterul irlandez (castrat) .Cele crescătorului mi-a spus dacă l-am avut castrate ar ruina haina lui andshe avea dreptate. Blana lui a disparut de la mahon la andgotten portocaliu-rosu foarte fin si pufos. Acum varsă la extrem Andis foarte goale. Întrebarea mea este: „De ce nu poate fi administrat o doză mică oftestosterone ca formă de hormon?“ El a avut doar un singur testicul la beginwith, dar a avut o haină frumoasă, foarte întunecat, grele, și strălucitor. vethas meu mi-a spus că va verifica în, dar spune că nu a avut nici un noroc în findinganything afară. Ar aprecia ajutorul tau.

Răspuns: Martha;

Nu cred că se poate presupune că modificările în părul coatthat pe care o vedeți sunt datorate toneutering. Acest lucru este posibil, dar există și alte condiții care cancause semne similare cu cele thatyou văd.

Hormonul de creștere dermatozele receptiv cauzează simptomele pe care seeing.It apare de obicei câinii adulți inyoung, determină pierderea firele de păr de pază, provocând o „puppylike“ haina, care eventuallyprogresses până la punctul în cazul în care există unele zone de pierdere a parului, usuallyaround gât și înapoi ofthe coapselor. Pielea în zonele afectate de caderea parului poate fi comparedto întuneric piele normala. De obicei, arenot semne sistemice asociate cu această problemă.

Hiperadrenocorticismul și hipotiroidism ar trebui, de asemenea, exclus de câine cu simptome ina thatyours le are. Ambele aceste tulburări sunt neobișnuite în adulți tineri dogsbut au fost văzute ca tineri ca ayear sau doi de vârstă la unii pacienți. Acest lucru ar trebui să se facă înainte de regulă tryingto sau exclude sexhormone și hormonul de creștere dermatoze care răspund, pentru că în cazul în care sunt prezente theseconditions theycan fi diagnosticate prin teste de laborator și ar interfera cu dermatozele hormoneresponsive de creștere testsfor. Dacă există vreo întrebare despre whetherthis este o tulburare a pielii hormonale, skinbiopsies poate ajuta pentru a exclude alte condiții.

Sex-hormon are loc dermatozele receptiv. În mod normal, se hairlossin regionearly inquinal în dermatita receptivă hormon sexual si apoi hairloss peste theflanks și o progresie constituite din spate a corpului spre partea din față a corpului. Nu thinkthat există un test bun pentru thiscondition. Este necesar să se completeze hormoni și de a vedea ifthere este un efect benefic pentru a exclude în orrule out hormon sexual dermatozele receptiv. Pentru bărbați, methyltestosteroneis de obicei folosit la adosage de 1 mg / kg (până la maximum 30 mg) la fiecare 48 de ore, până când aceste răspuns isa la tratament luni orthree au trecut cu nici un răspuns. În cazul în care există un răspuns totreatment lungimea timebetween doze methyltestoterone este crescută la cel mai lung intervalthat va controla problema, de obicei, cel puțin o dată pe săptămână.

dematosis de creștere ca răspuns hormon este greu de diagnosticat, deoarece nivelurile inserum growthhormone la câini afectate pot fi în intervalele normale. Un testicul de stimulare, de obicei, este necesar să se pronunțe thiscondition în sau în afara. Acest lucru se poate face prin măsurarea inițială valuesand apoi folosind xilazină (RompunRx) sau clonidină pentru a stimula producția de hormon de creștere și thendrawing follow-up bloodsamples la intervale regulate, pentru câteva ore. Dacă hormonelevels de creștere nu se ridică în aceste teste, un hormon de creștere dermatoza receptiv este probabil ca, în cazul în care signsare clinice prezente.

Sunt presupunând că ambele testicule au fost localizate și îndepărtate la sterilizeze timeof. Dacă există anyquestion despre acest lucru, ar putea fi în valoare de a face sigur. Sunt câini thathave boli de piele similare towhat pe care o vedeți ca urmare a tumorilor cu celule Sertoli a testiculului, careeste mai frecvente la retainedtesticles. Practic toți medicii veterinari fac elimina testiculului reținut, dar am tratat un pacient whowas presupune sterilizata la o vârstă fragedă, dar a avut unul păstrat testiclethat nu a fost eliminat.

Este dificil și consumatoare de timp pentru a lucra prin toate possibilitieswhen diseasesigns pielii hormonale sunt prezente, dar este, de obicei, este posibil să se identifice problemand pentru a ajuta cu ea. Dacă yourveterinarian este inconfortabil urmărește un diagnostic din cauza unfamiliaritywith aceste conditii, endocrinolog aveterinary sau dermatolog poate fi capabil de a ajuta andit este posibil de a cere medicul veterinar forreferral la un specialist în cele mai multe domenii.

,
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit