Infecții fungice și parazitare la pisici

criptococoza

Întrebare: Dragă Dr. Richards:

Sunt înapoi la tine cu vechea problema noastră, ne siameză tuse Mikko. Așa cum am scris anterior tine, Prednison eliberat tuse lui pentru o perioadă de timp, și am fost chiar posibilitatea de a opri oferindu-i pastile timp de câteva săptămâni. În răspunsul dumneavoastră, ați indicat faptul că acest lucru ar fi o problemă în curs de desfășurare și că ne-ar trebui să ne întoarcem la oferindu-i prednison atunci când a avut loc re-tuse. Ai avut dreptate, și a început din nou tuse, și am început oferindu-i o pastilă în fiecare altă zi, chiar dacă am ratat câteva zile de câteva ori, am fost tratarea-l aproximativ trei săptămâni. Doar se pare că tusea se înrăutățește, mai ales pe timp de noapte, atunci când este frecventă și durează perioade lungi de timp. Sunt soțul meu și am griji prea mult, sau este altceva am putea face. veterinarul nostru mexican nu are idei. Ca de obicei, sfatul tau va fi cel mai bun venit. P.

Răspuns: P.;

Recent, am devenit conștient de o altă cauză a tuse la pisici care ar putea fi în valoare de verificare în cazul lui Mikko. Boala fungice criptococoză cauzează de obicei superioară respirator semne la pisici (secreție nazală, strănut, etc.), dar un cuplu de oameni m-au scris recent despre pisicile lor cu această tulburare și aceste pisici au doar tuse si pierderea in greutate ca semne clinice. Este ceva să ia în considerare, în special cu răspuns slab la corticosteroizi.

De obicei, această boală este testată prin examinarea exudate nazale pentru organism, dar din moment ce nu este posibil decât dacă există un exudat nazal puteți face teste ser pentru a vedea dacă există un titru pentru organism. În acest caz, ar putea fi în valoare de vedere teste suplimentare, din nou. Criptococoza ar putea apărea pe raze X (de fapt, probabil va, dar ele pot fi greu de interpretat) și șansele de a găsi că sunt mai mari în cazul în care razele X sunt revizuite de un radiolog.

Există, de asemenea, posibilitatea ca acest lucru este astmul, dar că acum există o infecție bacteriană secundară. Această situație apare ocazional la pisici astmatici și, de obicei, combinația dintre un corticosteroid și antibiotice va rezolva situația. Ea nu face astm merge departe, astfel încât există încă necesitatea tratamentului atunci când semnele apar în viitor.

Mi-ar crede cu adevărat despre obtinerea nou piept raze X și, eventual, în căutarea în serologia sau alte teste pentru criptococoza, dacă există vreo problemă de o problemă pe radiografiile.

,

histoplasmoza

Î: Mamele Pisica mea a fost diagnosticat cu histoplasmoza. Ce este aceasta boala? Care sunt semnele si simptomele sale? pisica ei va recupera de la ea --------------------------------?;A: histoplasmoza este un infecții fungice cauzate de Histoplasma capsulatum. Cele mai multe animale afectate de aceasta ciuperca au, probabil, semne clinice inaparente sau foarte ușoară și de a recupera fără tratament. Câteva animale au probleme majore cu acest organism. Această infecție poate apărea aproape oriunde, dar este mai raspandita in zonele umede si umede este cel mai frecvent o problemă în zonele Mississippi și Ohio River. Infectia afecteaza in primul rand plamanii si sistemele gastro-intestinale, astfel semne clinice tind sa fie asociate cu aceste site-uri - tuse, obositor, ușor de pierdere în greutate, letargie și diaree. Multe alte semne sunt posibile în cazul în care infecția se extinde la alte organe. Aceasta este de obicei diagnosticat prin probe de spălare transtraheal din plămâni sau biopsie ale intestinelor. Acesta este de obicei tratat cu ketoconazol timp de cel puțin trei luni și, uneori, mai mult.

histoplasmoza

Î: Dr. Richards, am o pisica pretioasa frumusete de sex feminin care a fost adoptat de mine în 1986 în Insulele fecioarele, am adus aici cu mine înapoi în Texas, și de a trăi într-o fermă foarte mare, cu vaci, porumbei, lilieci, păuni, gâște, rațe și, capre, etc ... anul trecut pisica mea a început șchiopătînd ca și cum ar avea rapciuga, cu toate acestea, după trei vizite vet și o mulțime de sânge de lucru am fost trimis la o speclist felina, care exspatated (?) însemnările ei din spate limfatic, și a constatat că ea a făcut într-adevăr, a histo, am tratat aici cu spronax umană n am și pm pentru 6 luni !!! Este înțelegerea mea că am pus doar această boală în remisson, și că cel mai lung remisson a fost de numai 2 ani. Acesta a fost mult timp despre asta acum, dar au avut xrays pulmonare și nu există nici un semn încă de ea se întoarce. Mi-ar Ike să știu gândurile tale, mi sa spus că, probabil, ea a luat asta de la unele porumbel sau liliac cădere, whiich ea lins pe labe ei, și că poate fi în sol, nu am adus amy noi animale de companie în mea Acasă. Pisica mea este un Ragdoll (Siameza) și este, probabil, în vârstă de aproximativ 14 ani.

Iti multumesc foarte mult pentru timpul acordat. Debbie

A: Debbie;

Histoplasmoza este relativ mai puțin frecvente, dar este raportată mai frecvent incats decât la câini. Nu am experienta tratarea acestei boli, dar curerate în cel puțin un studiu realizat de Dr. Clinkenbeard si asociatii au raportat rămâne neschimbată Compendiu privind Educație Continuă în luna octombrie 1989 a sugerat faptul că zona rata de vindecare a fost de aproximativ 33%, iar cei mai noi agenți antifungici par a fi EVENA pic mai bine, comparând pe impresia mea de corespondență în Rețeaua VeterinaryInformation. Histoplasmoza ar trebui să mai frecvente în youngcats decât în ​​cele mai mari deci cred că ar fi un motiv să vă faceți griji că yourcat ar putea avea un fel de problemă de sistem imunitar sau care contribuie diseasemaking mai ușor ciuperca să-i infecta. Toate în toate, deși, cu lipsa thecurrent semnelor clinice mi-ar fi destul de plin de speranta ca problema ei isbehind.

Toxoplasmoza - risc Sarcina cu pisici

Î: Ne-am mutat recent de la un apartament într-o casă cu o curte. Mele două pisici (de doi ani de sex masculin și la un an de sex feminin în vârstă - atât „fixe“) a făcut tranziția OK (femela era speriat de ceva vreme, dar masculul părea excitat / fericit). Acum, că este obtinerea soare, am fost permițându-le să exploreze curtea din spate un pic, dar nu doriți ca acestea să rămână în aer liber (Sunt gravidă, și s-ar simți mai în siguranță mentinandu-le departe de alte pisici și „boli“, până după ce copilul este nascut). aveți sugestii cu privire la situația de interior / exterior? (De ex., Ar trebui să le păstreze în interiorul numai până când se naște copilul?) Vă mulțumesc pentru tot ajutorul, RL

A: Cea mai gravă problemă în timpul sarcinii, care implica pisici este o infectie cu toxoplasmoza in timpul sarcinii dobândite prin contactul cu scaun de la o pisică infectată. Riscul la copil crește mai târziu, în timpul sarcinii noua infecție este dobândită. Deoarece pisicile sunt în mod normal infectate atunci când vâna și de captură rozătoare mici, este mai puțin probabil ca ar fi infectat dacă este o pisică în interior. În plus, site-ul cel mai comun pentru oameni să vină în contact cu scaune pisicii afara este, probabil, în grădină - pisicilor le place să îngroape peristaltismului lor intestinal în sol moale, în grădină. Deci, păstrarea pisicile în reduce șansa de a veni accidental în contact cu fecalele pisicii. Așa că am votat pentru păstrarea pisicilor în interior și cu soțul tău face curățenie litterpan până după ce copilul se naște. Purtați mănuși în timp ce grădinărit. Fii foarte atent să nu mănânce carne semipreparata (un traseu mai frecvente pentru infecții) și purtați mănuși sau cu atenție și spălați-vă pe mâini după manipularea cărnii crude.

Ultima modificare făcută 09/23/02

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit