De ce câinele meu au cruste ureche și ce pot face?

Cruste și ulcerații la nivelul pe clapele urechii externe sunt comune, dar poate indica probleme mai grave. Cainii cu urechi lungi floppy sunt mai predispuse la infectii ale urechii si traume.

Aflați cum să recunoască și să trateze anumite condiții care duc la probleme ale urechii, astfel incat cainele tau se va simti mai bine.

Unele Cauzele de cruste și cruste pe dvs. Câini flapsuri pentru urechi

• Fly Strike
• Alți paraziți (cum ar fi raie, ureche acarieni)
• Alergii (care cauzeaza otita aka inflamatia urechii)
• Trauma (Bites de alti caini, lacerații)
• Frostbite
• Trauma secundară hematom fonetică, fisuri ureche, sau ureche marja de seboree
• tulburare autoimuna

Condiții, simptome și tratament

Dacă se poate determina ce este cauza cainele tau sa aiba urechi cruste, există o mulțime de a face la domiciliu. Cel mai bine este, cu toate acestea, pentru a vă asigura că veți obține dreptul de diagnostic de la un veterinar, în special în cazul în care condiția este persistentă.

Fly Strike

Urechile trunchiate vor Prost dezvolta, probabil, zbura grevă.
Alergiile pot provoca inflamații, și atunci când câinii zgâria urechile devin traumatizat.
Alergiile pot provoca inflamații, și atunci când câinii zgâria urechile devin traumatizat. | Sursă

Este câinele meu merge mai bine pentru a obține?

probleme marja urechi pot fi tratate!

Cum veterinarul ajuta va depinde de cauza răni.

· Fly grevă pot fi tratate la domiciliu în același mod ca și cum ar fi tratate de către medicul veterinar. Cazurile severe pot fi tratate cu un antibiotic de actualitate.

· În cazul în care acarieni ureche se găsesc pe examinarea, urechile vor fi curățate și apoi acestea vor fi tratate cu un insecticid topic.

· Mange, care este identificat prin pilitura pielii, vor fi tratate cu o cremă locală, o baie de insecticid, sau unul dintre mai multe tipuri de medicamente pe cale orala.· Alergii Inhalant ar putea fi tratate cu antihistaminice si steroizi pentru a va scuti de mancarime, iar veterinarul, de asemenea, s-ar putea recomanda preparate injectabile alergie.

· În cazul în care alergiile alimentare sunt o problemă, câinele va fi tratat mai întâi pentru urechi inflamate, si apoi tratate cel mai bine prin a afla ceea ce el este alergic la.

· Veterinarul va curăța urechile exterioare în cazul în care câinele a fost traumatizată și s-ar putea sutura clapa ureche rupta. Unii caini vor fi pus pe antibiotice pentru infecții ale pielii.

· În cazul în care câinele a fost în afara în condiții extreme și bănuiți degeraturi, el ar trebui să fie examinat. Chirurgie (pentru a îndepărta țesutul înainte de a deveni cangrenă) poate salva viața lui.

· Un hematom fonetică (buzunar de sânge în ureche) va fi drenate, iar în unele cazuri, urechea trebuie să fie însăilat în jos pentru a preveni umplerea din nou cu sânge. Veterinarul va încerca, de asemenea, pentru a determina cauza hematomului și s-ar putea pune câinele pe antibiotice sau medicamente anti-fungice, dacă canalele urechi sunt infectate.

© 2014 Dr. Mark

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit