Infecții ale pielii Dog

infecții ale pielii câine, sau care sunt adesea numite „puncte fierbinți“, sunt de obicei cauzate de o bacterie numită Staphylococcus intermedius, cu toate că alte bacterii pot provoca, de asemenea, infecții ale pielii. În cele mai multe cazuri, cauza ramane necunoscuta, cu toate că acestea sunt de multe ori din cauza unor factor care stau la baza, cum ar fi purici, acarieni, bacterii, alergii, sau iritante, cum ar fi șampoane dure. În unele cazuri, un deficit de acid gras esențial severă poate fi, de asemenea, cauza.

Acesta este suspectat ca o crestere a temperaturii și umidității mediului pielii poate juca un rol în dezvoltarea acestor infecții ale pielii. Acesta este probabil motivul pentru care punctele fierbinți tind să fie mai frecvente în timpul verii decât în ​​timpul iernii. De multe ori, puncte fierbinți pot să apară după ce un câine a fost de înot într-un lac sau râu, probabil pentru că acest lucru se schimbă brusc temperatura și umiditatea micromediul pielii. Câinii care sunt predispuse la alergii, de asemenea, tendința de a obține puncte fierbinți mai ușor decât câinii non-alergice.

La un moment dat, toate punctele fierbinți au fost considerate a fi la fel și, ca urmare, toate au fost tratate în același mod. Cu toate acestea, cercetările au arătat că există de fapt două forme distincte de puncte fierbinți (de asemenea, cunoscut sub numele de dermatita umeda acuta), punctele fierbinți și anume superficiale și puncte fierbinți adânci. Identificarea corectă a tipului de hot spot poate afecta câinele ajută medicul veterinar stabili tratamentul corect și, eventual, chiar cauza.

Infecții cutanate Simptomelepuncte fierbinți sunt superficiale, după cum sugerează și numele, pe suprafața pielii și apar ca un patch-uri umede ale pielii inflamate ulcerat,, mâncărimi cu părul încâlcit. Ele sunt ușor tratate prin tăiere înapoi părul din zona afectată, și apoi curățare zona infectată cu și un săpun medicinal apă, urmată de aplicarea unui medicament topic adecvat.

Al doilea tip de hot spot este punctul fierbinte adânc. Este destul de diferit de forma superficială prin aceea că există mancarimilor, ulcerații și inflamație, dar, de asemenea, o infecție foarte profundă și se scurge. Spre deosebire de tipul superficial de hot spot, aceste puncte fierbinți trebuie tratate cu antibiotice, precum și un tratament topic. Ele sunt observate cel mai frecvent la câini tineri și în anumite rase, cum ar fi Golden Retriever si Saint Bernardul.

Prevenirea infectiilor pielii este dificil, cu excepția cazului o cauza de baza poate fi determinată. Dacă nu se poate determina cauza, există unele lucruri pe care le puteți face pentru a reduce probabilitatea de a obține câinele puncte fierbinți. De exemplu, dând medicație Cazi (de exemplu benzoil șampoane de peroxid), în mod regulat, poate ajuta la prevenirea unor cazuri reoccurring. Suplimentarea dietei cainelui tau cu un supliment de acid gras esențial, de asemenea, poate dovedi util. Detectarea timpurie a punctelor fierbinți înainte de a deveni grave este, de asemenea, o parte importantă a oricărui program preventiv. Veterinarul tau ar trebui să fie consultat în cazul în care câinele devine un hot spot, astfel încât să puteți lucra împreună, atât pentru a ameliora suferința animalului tau de companie, precum și a determina cauza si cursul tratamentului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit