Piele răzuire la câini

Probleme ale pielii și mancarimea sunt tulburări comune și frustrant la câini și alte animale. Cu atât de multe cauze care stau la baza, găsirea motivul pentru problema este importantă, în scopul de a găsi un tratament adecvat sau chiar un leac. O răzuire a pielii este un test frecvent efectuat, care poate ajuta la diagnosticarea anumitor inflamații ale pielii, infecții fungice, și cancer de piele si este destul de eficient în determinarea prezenței acarienilor. O răzuire a pielii este o colecție de un eșantion de celule ale pielii care sunt evaluate sub un microscop.

O răzuire a pielii este indicată în orice afecțiune a pielii, în special cele care implică pierderea parului si mancarimea. Nu există contraindicații reale pentru efectuarea acestui test.

Ce inseamna o piele de zgâriere Reveal la câini?

O răzuire a pielii poate dezvalui prezenta celulelor anormale în straturile superficiale ale pielii. Se poate dezvălui anumite ciuperci, bacterii, celule canceroase si paraziti. Prin determinarea cauzei care stau la baza de tulburare a pielii, un tratament eficient și adecvat poate începe.

Cum este o piele răzuire Efectuat la câini?O răzuire a pielii se realizează prin colectarea unei probe de celule ale pielii cu utilizarea unei lame de bisturiu. Lama este folosit pentru a racla usor straturi ale pielii, de obicei, până când se observă o cantitate mică de sânge, astfel încât medicul veterinar poate aduna celulele adanci in piele. Acest lucru este important, mai ales în cazul în care sunt suspectate paraziți, deoarece ei trăiesc adesea adânc în piele. Proba de celule de piele este plasată pe o lamă de microscop, amestecat cu ulei și evaluate sub un microscop. Cel mai adesea, rezultatele sunt disponibile în termen de 30 de minute. Uneori, medicul veterinar poate avea nevoie de un al doilea aviz și va depune proba decopertarea pielii la un laborator din afara. Rezultatele pot dura de două până la patru zile.

Este o piele de zgâriere Dureros la câini?

Orice durere implicată este asociată cu decopertarea profundă a pielii. Nivelul durerii variaza de la un câine la altul și este mult mai probabil de a provoca disconfort, mai degrabă decât de durere.

Este sedarea sau anestezierea necesare pentru o piele decopertare?

Nici sedare, nici anestezie este necesară pentru a realiza o răzuire a pielii. Cei mai mulți câini tolera această procedură destul de bine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit