Tulburări hormonale de câini

Creșterea apetitului alimentar în Springer - hiperadrenocorticismul?

Î: Dragă Dr. Richards,

În urmă cu câteva luni, ați răspuns la preocuparea mea despre Springer`saggression noastră. Sfatul tău a fost de mare ajutor, avem cu succes avoidedtheconditions care au provocat mușcătura.

Phoebe este acum unsprezece și altele decât cele osteoartrita (tratate cu Cosaquinand Rimadylul) ea este în formă bună, ea este forherage asieta și destul de Spunky. Recent, ea a dezvoltat destul de o pofta de mancare si este foarte tenaciousin căutarea ei pentru produse alimentare și tratează. în greutate și comportamentul ei este otherwisethesame așa cum a fost. Ea bea mai multă apă, dar nu excessivelyso.I`ve nici observat o creștere a urinarii.

Ea are un castron niciodată gol de senior / scăzut de grăsime carne de miel și orez kibble andinthe seara ea devine un 5 oz poate de miel senior și orez. dinnerisalways ei mai mare, cu o cantitate mică de alimente destinate consumului uman și de-a lungul thedayshe devine aproximativ 5-8 biscuiți pentru câini mici. Din moment ce ea nu a fost niciodată aneagereater, am dat-o mereu tot ce a vrut, mai timesdog foodwouldbe stânga peste sau biscuiți din stânga neconsumată. Dar acum, ea mănâncă everythingand aslong așa cum suntem în bucătărie ea cerșește.

Ar putea această schimbare bruscă a apetitului un simptom al unei boli, cum ar fi diabetul zaharat sau Cushing? Și dacă da, ce ar trebui să ne facem despre ortreatment dieta ei? Ar putea fi aceasta o consecință a unui an de a lua Rimadylul? Pleaselet-mă să știu gândurile pe aceasta.

Al tău cu adevărat, Diane

A: Diane;

modificări ale apetitului ca aceasta sunt adesea asociate cu tulburări developmentofhormonal si diabet zaharat si hiperadrenocorticismul (Cushing`sdisease) sunt două posibilități foarte bune. Sunt presupunând că Phoebeis noton orice medicamente --- prednison, fenobarbital și mai multe othermedications provoca o creștere a apetitului. Din când în când vom vedea în anincrease apetitului cu boli de rinichi si cu boli hepatice butthis isusually pe termen foarte scurt și apoi există o scădere în prelungiri apetitului. Există unele cauze ciudate de foame a crescut, astfel ashyperthyroidism din cauza tumori ale glandei tiroide sau tumori cerebrale. Unele creșteri ale apetitului dogsalsohave cu alte tipuri de cancer și au adesea weightlossdespite o creștere a apetitului.

Primele lucruri pentru a căuta sunt diabetul zaharat si disease.Hyperadrenocorticism Cushing este, probabil, cea mai frecventa cauza de increasedappetite la câinii de peste 9 ani, deci este în valoare de rularea specializedtests, cum ar fi testul de supresie redus doza dexametazona, pentru a ruleoutthis problema.

,

Crescută de admisie a apeiÎ: Dr. Mike, 10 nostru an. vechi toyPoodle a început să bea de trei ori apa a utilizat, și unableto țineți-l în perioadele de absență noastre, prin urmare, încurcați în veterinarul house.Our a contribuit la căldură din interior în timpul iernii și vârsta ei. Butthat nu rezolvă problema. Ajutor!! Mulțumiri,

A: Sunt momente când justhave să discutați cu medicul veterinar despre a lua în serios o problemă. Când un pudel olderfemale începe să bea mult mai multa apa este foarte probabil ca diabetul shehas sau hiperadrenocorticismul (boala Cushing). Rinichi failureis De asemenea, este posibil. Este util de a face labwork necesară ruleout acestor probleme.

Uneori, mă uit înapoi la înregistrările mele sau cred că pe la sfârșitul unui dayand dau seama că am shortchanged pe cineva nu prea asculta themor de distras când ar fi fost de gândire. Uneori, aclient nu va auzi ceea ce spun, din motive similare, probabil.

Poate că medicul veterinar a făcut test pentru aceste probleme și a fost lăsat cu optionof face un „cel mai bun ghici“, ca la alte cauze posibile pentru symptomsseen. Dacă nu, într-adevăr nevoie să-i spui tu vrei asta intofurther uitat.

Hipoglicemia (Low Blood Sugar), într-un Young Dog

Î: Câinele nostru are hipoglicemie care devine acuteabout o dată pe lună. Am fost la un neurolog, nutriționist și severalvets. Ultima teorie este unul care ar putea fi insulinom. questionis meu ar insulinom produc excesiv de scăzut de zahăr din sânge (25, de exemplu), la fel de rar ca o dată pe lună, cu (90-116) perioade normale între? Cele pupwas doar un an. L-am primit de la un crescător ca un pui de salvare becausethe crescătorului crezut că a fost epilepsie. Aș aprecia orice informație youcould da.

A: Eu nu sunt un specialist de la nimic, doar un generalpractitioner cu o mulțime de cărți. Doar un avertisment, deoarece, uneori, peoplethink îmi amintesc de fapt, toate aceste lucruri sau că aș putea fi un specialistin unele domeniu.

Ar fi foarte util să știu ce rasa de caine ai si howbig el este. rase de jucărie sunt predispuse la hipoglicemie la vârste tinere, deoarece problemele ofliver glucozei de depozitare / utilizare. câini de vânătoare par pentru a obține hipoglicemie atransient atunci când a lucrat ca nu am mai văzut un explanationfor. Insulinom este o posibila cauza de hipoglicemie din cauza unei tumori insulinproducing ar face greu pentru a menține nivelul de glucoză din sânge în sus. Thisis, probabil, cea mai frecventa cauza de hipoglicemie, dar understandingis mei că este mult mai frecventa la caini mai mari. Bolile hepatice este reportedto provoca hipoglicemie uneori. Am văzut hipoglicemie severă într-o septicemie bacteriană dogwith --- dar a fost foarte, foarte bolnav, așa cum s-ar putea expect.That lasa boala mister, care întotdeauna pare a fi posibil whenevera câine pur și simplu nu este de a face „dreapta“. Hipoadenocorticism (boala Addison) poate provoca uneori hipoglicemie. De obicei, este ușoară, dar se poate obține severe.It este de obicei însoțită de alte semne, cum ar fi inappetance, vărsături, weaknessor ritm cardiac lent, dar uneori hipoglicemie este singurul sign.Whenever vizibil mă simt lovit de o situație în care această boală este remotelypossible , am testat pentru ea, atâta timp cât proprietarii cainelui nu te superi de plată forthe de testare.

Singura problemă cu această listă este că medicul veterinar și specialistsare foarte probabil să fi considerat totul pe ea. Nu cred că istypical de insulinoame pentru a provoca picături într-adevăr tranzitorii de zahăr din sânge. Itcan par în acest fel ca nivelurile variază în timpul zilei, dar de cele mai multe timeit va apărea cu mai multe probe de sânge sau în mod constant, cu o supraveghere fastingunder aproape. Acest lucru poate fi o situație în care orice este wrongis foarte atipic, totuși. Asta se poate face foarte greu pentru a ajunge la correctdiagnosis.

Noroc cu asta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit