Dog boli ale pielii: cauze, simptome, tipuri și rase predispuse la ei

O chow chow
Stick purici strânseCruste pe un câineUn caine cu puroi intr-o zona faciala din cauza unei tulburări de piele auto.Pemfigus eritematos pe un câine` title=Phemigus Vetegans într-un câinePhemigus foliaceus pe un câineAcest raie este peste tot în jurul corpuluiAcest raie este localizat
Acest raie este localizat | Sursă

5. Mange: tulburare a pielii cauzate de paraziți

Termenul „mutt râioasă“, de obicei, se referă la un câine care este oarecum murdar și are întâlniri nefericite cu această boală, care este cauzata de mai multe specii de acarieni mici. În cazul în care este permis să prolifereze, aceste acarieni provoca infecții.

sarcoptică Mange

Acest tip de raie este ușor transferabile între câini. De asemenea cunoscut ca si
„Scabie canin“, acest tip de raie este cauzata de o căpușă de culoare deschisă, de formă ovală, care este microscopice. Aceasta tinde să provoace mâncărime severă la câini.

Tratament

Acest tip de raie este cel mai bine vindecat cu sosuri medicamentate, șampoane și alte tratamente prescrise. Dacă se administrează în mod regulat, boala durează 4 până la 6 săptămâni pentru a rezolva.

raia demodeciaToți puii crescuți de mame infectate vor avea acest tip de raie a trecut de la mama puilor când ea cuddles. raie Localized este de obicei limitată la anumite zone, dar raie generalizata se poate răspândi în întregul organism. Aceasta boala duce la pierderea parului si chel patch-uri.

Tratament

90% din cazuri, mai ales raie localizate, de obicei, se rezolvă.

Notă: Vă rugăm să nu folosiți remedii pentru limită de timp cum ar fi frecarea de ulei de motor pe pielea unui caine pentru a ușura raie. Această metodă nu va atinge acarienilor, deoarece ei trăiesc sub piele. De fapt, uleiul de motor poate crește deteriorarea pielii.

Care Rase de caini sunt mai predispuse la boli de piele?

În general, câinii „albastre“, un termen folosit pentru a se referi la câini sau de culoare deschisă la culoare se diluează, sunt cele mai predispuse la infecții ale pielii și căderea părului. Acest lucru este cauzat de un genotip recesiv. Aceste rase includ terrierii West Highland, Yorkshire terrieri, ciobanestii germani, retriever, și chow chow.

„>
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit