Dermatita umeda acuta (hot spots) la câini

Privire de ansamblu asupra Spoturi canina Hot

dermatita umeda acuta, de asemenea, cunoscute ca „puncte fierbinți“, sunt infecții localizate, umede, inrositi bacteriene ale pielii la câini. Un hot spot începe, deoarece ceva irita pielea. Răspunsul organismului este fie să mancarime sau devin inflamate. Pruritul apoi determină câinele să-și lingă sau mesteca zona, care mai multe daune pielii, și creează un ciclu de mâncărime, zgarieturi si de mestecat.

Zonele fierbinți pot fi cauzate de ceva care irita pielea si initiaza un ciclu mancarime-zero, dar cele mai frecvente sunt iritante purici. Alte cauze sunt alergii (purici, inhalant alimentare), boli parazitare (sarcoptică și demodecia), boala glandelor anale, îngrijire slabă, căpușe și mușcături de țânțar, bavuri, și vara de căldură. Acestea sunt cele mai frecvente la rasele cu parul lung si grele-filmate, și sunt mai predominante în timpul lunilor de vară.

locații tipice pentru „puncte fierbinți“ sunt parte a feței și a zonelor de flanc. Retriever de Aur, Saint Bernardul și câini tineri par să fi predispus la dermatite acute umede.

Ce să urmăriți pentru

De obicei, cainele va expune următoarele:

 • Domenii de pierdere a parului cu pielea foarte roșu, care este umed și se scurgea
 • În unele cazuri, pielea devine crusty sau janghinos
 • zgârierea intensă. Zonele fierbinți sunt extrem de mancarime si cainele tau va zgâria fara letup
 • Diagnosticul de puncte fierbinți la câini

  Testele de diagnostic sunt necesare pentru a recunoaște dermatita umedă acută și de a exclude alte boli. Cu toate acestea, medicul veterinar poate face, de obicei, un diagnostic preliminar bazat pe o istorie de debut rapid și aspectul clinic al leziunilor.

  Tratamentul Hot Spots la câini

  Tratamentul pentru dermatita umedă acută la câini, poate include una sau mai multe dintre următoarele:

 • Clipping și curățarea zonelor afectate. Leziunile de multe ori sunt mai extinse decât par inițial. Clipping parul din zona este importantă pentru a permite curățarea corespunzătoare a pielii afectate. soluții antibacteriane (clorhexidina) sau soluții de uscare (soluție Burrow a) combate infecția și scăderea prurit (mancarime).
 • Întreruperea ciclului pruriginoase. Acest lucru este crucial pentru un tratament de succes. Odată ce ciclul a fost declanșat, este important să-l oprească, astfel încât să se prevină auto-mutilare. medicamente similare cortizonului administrate oral de multe ori sunt folosite pentru o perioadă scurtă de timp pentru a face câinele mai confortabil. Cainele tau poate fi mai foame și de sete, în timp ce primesc corticosteroizi - acesta este un efect secundar comun al acestui medicament. În consecință, câinele ar putea avea nevoie de a urina mai frecvent decât în ​​mod normal. Unii caini pot, de asemenea, gâfâi ca urmare a tratamentului cu corticosteroizi.
 • infecție bacteriană secundară trebuie tratate când sunt prezente. În unele cazuri, prejudiciul este atat de mare incat bacteriile prolifera, rezultând infecții secundare. In astfel de cazuri, un antibiotic poate fi prescris pentru 2 până la 3 săptămâni.
 • Identificarea și tratarea cauzei de bază este importantă pentru a preveni episoadele recurente de dermatită umedă acută. Cele mai multe cazuri sunt secundare alergice provocate de purici și de control purici agresiv, de obicei, este necesar.
 • Îngrijire și Prevenire Acasă  Curățați zonele afectate cu produse antibacteriene si astringente de zi cu zi, până când vindecarea este completă. Asigurați-vă că câinele are suficientă apă în timpul tratamentului cu corticosteroizi. Casa incidente murdăriile pot să apară în timpul tratamentului cu corticosteroizi în cazul în care câinele nu este permis în aer liber destul de frecvent.

  Daca cainele tau are alergie la purici și este predispus să dezvolte puncte fierbinți, ar trebui să fie agresiv cu programul de control al puricilor. În plus față de tratarea mediului, pe care, de asemenea, ar trebui să se aplice un insecticid sau respingător adecvat pentru cainele pentru a preveni muscaturile de purici.

  Informații detaliate despre Canine acuta Moist Dermatită (Hot Spots)

  Zonele fierbinți (numite dermatita umeda acuta sau dermatita pyotraumatic) sunt localizate, zone umede, înroșiți pe piele cauzate de auto-mutilare. dermatita umeda acuta este o boala de piele foarte frecvente de câini. puncte fierbinți sunt frecvent observate la rasele cu parul lung si grele-filmate, și sunt mai predominante în timpul lunilor de vară.

  Secvența exactă a evenimentelor care duc la dermatita umedă acută nu este cunoscută, dar ceva care poate iniția un ciclu de mâncărime-zero poate duce la dermatita umeda acuta. Cauzele comune care stau la baza de puncte fierbinți includ alergii (alergie la purici, atopie, alergii alimentare), boli parazitare (sarcoptică și demodecia), boala glandelor anale, tăiere și îngrijire. Cauze mai puțin frecvente de puncte fierbinți includ impetigo (dermatophytosis), reacții la medicamente, boala autoimuna, in care organismul nu reușește să identifice auto-componente și reacționează împotriva țesuturilor normale și vasculită (inflamarea vaselor de sânge).

  Clinic, leziunile dermatitei umede acute sunt secundare traumelor auto-provocate. În mod ciudat, chiar severă de auto-traumatisme la unii câini nu va crea un hot spot în timp ce în alte traumatisme minime de sine poate face acest lucru.

  Rolul bacteriilor in dezvoltarea de puncte fierbinți, de asemenea, nu este clar. Unele cazuri de dermatita umede acute par a fi inițiat de foliculita (adică inflamația și infecția foliculilor de par), iar acest lucru pare a fi comune în Saint Bernarzii și Retriever de Aur. Alți câini afectați nu par să aibă o componentă importantă bacteriene și să răspundă la tăierea părului, curățare a pielii și a tratamentului cu corticosteroizi.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit