Pete calde sau umede piodermite acută

Hot Spot în laborator mai vechi cu probleme de mâncărime

Întrebare: Sâmbătă am observat că ea a avut o zonă de pășune, roșu prime cu privire la 1,5 inci între lame ei umăr. Ne-am gândit că ar putea fi o rana, era curat, așa că l-am lăsat în pace. Luni seara, ea a rostogolit pe covor și zona redeschis și sângerat. Este ca o julitura, cu pielea albă în căutarea destul de sănătos în jurul ei și o parte din pasc fiind încă acoperite în păr. Dar, în acea zonă părul a dispărut complet. Am pplied niste ulei de vitamina E pentru ea, dar altfel lăsat în pace. Dacă te atingi în apropierea zonei, ea vrea imediat să zgârie stomacul ei, dar ea nu încearcă să-i scarpine înapoi. Este această rană care ar putea fi asociat cu mâncărime? Sau este, probabil, doar o rană!

Vă mulţumesc pentru ajutor.

Cu respect, Elizabeth

Răspuns: Cred că rana pe care o descrii este cel mai probabil o suprafață de piodermite umedă acută, care este adesea menționată ca un „hot spot“. Acestea pot avea loc foarte rapid și trece la răni weepy, scabios atât de repede, în unele cazuri, că acestea sunt înfricoșătoare. Păstrarea acestor răni uscate cu utilizarea unei soluții astringent ușoară sau o pulbere de antibiotic / cortizonul poate fi de mare ajutor. Îmi place NeoPredef Powder (tm), care este disponibil în S.U.A., dar tot ce este astringent, controlează mancarimea sau furnizează o acțiune antiseptică sau anti-bacterian poate ajuta.

,

Zonele fierbinți

Î: Care sunt punctele fierbinți, oricum?

A: M;

Hotspot-urile sunt, de obicei infecții bacteriene superficiale ale pielii. Acestea pot fi cauzate de ceva care irita pielea suficient pentru a permite bacteriilor pentru a obține un punct de sprijin și să crească. Aceasta produce mancarimi care face mestecari câine sau zero, care în continuare daune pielii, ceea ce duce la o zonă mai mare de infectie ....... si ciclul poate continua rapid și răspândirea pe scară largă. Nu știu dacă numele vine de inflamatie care este vizibil, căldura din jurul rănii din cauza inflamației sau rapiditatea cu care aceste infecții ale pielii pot să apară și să se răspândească. Ceea ce este văzută de obicei este o zona de hairloss cu pielea foarte rosie, care poate fi exudat ser. În unele cazuri, nu este cu mult hairloss dar pielea devine crusty sau janghinos, oricum. Păstrarea zonelor uscate ajută la limita răspândirea lor, dar de multe ori este necesar să se utilizeze o anumită formă de control mâncărime pentru a obține aceste pentru a rezolva.

,Hot Spots

Î: Câinele meu are un punct fierbinte pe flancul ei, care pare să se extindă. Am cumpărat un produs de la magazinul de animale de companie numit SPRAY PETRELIEF medicamentate împotriva pruritului. Există un ingredient în ea, care descurajează câinele de la lins sau de mestecat pe zona infectată, dar câinele meu pare să fie capabil să-l freca off și apoi ea continuă să irite zona. Ar trebui să dau ceva timp, așa cum tocmai am început să folosesc aceste lucruri astăzi, sau ar trebui să o duc la veterinar înainte de a ajunge mai rău? Vă mulțumesc, Myra

A: Myra- Cel mai important lucru atunci când se ocupă cu hotspot-uri este de a le menține uscate, astfel încât acestea să poată vindeca. În cazul în care produsul funcționează pentru acest hotspot ar trebui să fie confortabil în termen de 24 de ore și nu se răspândește. În cazul în care nu ar trebui să ia câinele la medicul veterinar, deoarece hotspot-uri necontrolate poate deveni o problemă reală foarte repede.

„Hot Spots“ cunoscut și ca „piodermite umed acută“

Î: Bună ziua, am un copil de 8 ani Chow Chow numit Teddye. Am observat recent un loc umed pe partea de sus a capului între roșiatic de urechi de culoare. Eu imediat, deși că a fost lovit cu ceva. Am gresit. Ceea ce la fața locului sa dovedit a fi fost un „hot spot“. Vă rog să-mi câteva informații cu privire la modul în care acestea se dezvolta si procedurile de tratament ale acestei condiții. Multumesc mult.

A: „Puncte fierbinți“ sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de „piodermite umedă acută“. Ceea ce înseamnă că acestea apar rapid, maloasa, infecții ale pielii. Aceasta este doar o descriere a unui simptom, un fel de a spune „câinele tău are cruste“.

Un hot spot începe, deoarece ceva irita pielea câinelui. Răspunsul organismului este fie mancarime sau de a crea un răspuns inflamator la locul. În caz de mâncărime, câinele apoi freacă, linge sau mestecă site-ul și se adaugă la problema. Aceste leziuni pot dezvolta in probleme severe într-o oră sau două, la ori.

Cele mai frecvente sunt iritante, probabil, purici și alergii. Acestea provoacă mâncărime care duce la infecție a pielii. Există multe alte surse posibile de iritare. Tick ​​muscaturi, intepaturi de albine, bavuri, rogojini, țânțarii, căldură de vară și alte probleme, toate contribuie la iritarea inițială care se poate dezvolta într-un hot spot.

Cel mai bun tratament pentru acestea este de prevenire. Păstrați puricii off câinele. Mirele si scalde câinele după cum este necesar pentru a menține haircoat în stare bună. Limiteaza alte surse de iritare la cele mai bune de capacitatea dumneavoastră. În cazul în care alergiile sunt o problema pentru cainele tau, lucra cu medicul veterinar pentru a controla mâncărime le provoacă. La unii câini, toate acestea nu va fi suficient și veți vedea, ocazional, puncte fierbinți, oricum. Primul pas în tratarea unui hot spot este de a obtine se usuce. Bacteriile, cum ar fi mediul umed fierbinte de pielea iritată. Folosind ceva să se usuce rana face mai greu pentru bacterii sa creasca. Clipping părul peste și în jurul valorii de un hot spot poate ajuta foarte mult în permițându-i să se usuce. Există o mulțime de astringenții care vor ajuta usca rana, de asemenea. Preferata mea este pulbere NeoPredef deoarece se usuca rana, are un antibiotic care acționează la nivel local și un corticosteroid pentru a controla inflamatii si mancarimi. Alți medici veterinari și proprietarii de animale de companie au propriile lor favorite. Oamenii au pledat pentru utilizarea pulberilor picior de atlet, over-the-counter pulberi de medicamente, Listerine, frecare alcool și multe alte agenți de uscare. Personal, cred că frecarea de alcool este prea iritant. Soluții antiseptice pot fi, de asemenea, de ajutor, mai ales dacă acestea sunt, de asemenea, un pic astringent. cu soluție de betadină este un bun antiseptic. În cazul în care la fața locului fierbinte nu răspunde foarte repede la eforturile de a menține uscate, atunci ar trebui să caute ajutor de la medicul veterinar. Zone mici de piodermite umede acute pot deveni zonă mare de repede. Unii caini vor continua să sape și zero până când deteriora într-adevăr propria lor piele. Medicul veterinar poate ajuta la a face cainele confortabil destul de repede, în cele mai multe cazuri.

A se vedea fotografia de „hot spot“ sau acută Umed Piodermita
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit