Alergie purici dermatită la pisici

Daca pisica ta este senzația de mâncărime, ar putea fi purici

Prezentare generală

Gândiți-vă: senzația de mâncărime! Acesta este modul în care pisica ta se simte cu dermatita alergie la purici. dermatita alergie purici este cea mai des intalnita alergie la pisici si este cauzata de purici bites- mai specific, purici scuipat (da, scuipat). saliva Un puricelui provoaca pisica pentru a deveni foarte senzația de mâncărime și de multe ori le pune la risc pentru infecții secundare ale pielii.

Puricele Vile
Aceasta nu ia multe purici pentru a provoca pisica ta pentru a merge într-o frenezie zgarieturi si toaletare. De fapt, uneori nu va vedea nici purici, la toate pentru ca pisicile să se curețe atât de mult, eliminând semnele de purici.

Orice pisica poate deveni alergic la muscaturile de purici. Urmăriți acest videoclip pentru a afla cum să aibă grijă de pisica ta atunci când au purici.

Daca pisica ta este afectat de purici cu alergii, este posibil să vedeți următoarele simptome:

  • Scarpinatul de sine, uneori intens 
  • Chewing si musca la coada, capătul din spate și picioare (cel mai adesea, picioarele din spate)
  • Deschis, leziuni maloasa
  • Leziuni ale pielii din cauza zgârierea / lingere

DiagnosticIn timp ce dermatita alergie purici este cea mai des intalnita alergie la pisici, alte tulburări pot provoca simptome similare. Personalul dvs. veterinar poate recomanda teste pentru a exclude alte probleme comune. Ei vor lua o istorie completă a comportamentului și simptomele pisicii tale și de a efectua un examen fizic amanuntit. Medicul veterinar va folosi cel mai probabil un „pieptene cu purici“ pentru a cauta semne de purici, inclusiv purici ei înșiși și purici „murdărie“, care este de fapt deșeuri purici. În cazul în care puricii sunt prezente, ele pot recomanda controlul problema purice ca un prim pas pentru a stabili de ce pisica ta este atat de mancarime. În cazul în care puricii nu sunt evidente, ele pot recomanda teste pentru a exclude alte cauze, cum ar fi alergiile alimentare, raie, acarieni, sau infectii ale urechii. In plus, ei vor recomanda un tratament pentru orice probleme secundare care au rezultat din scărpinat intens pisicii tale, cum ar fi răni sau răni deschise. 

Tratament

Există două componente importante pentru tratarea unei pisici pentru alergii purici. Primul este de a controla și de a preveni puricii prietenul tau blanos de la mușcături viitoare. Medicul veterinar vă poate recomanda un agresiv, dar, de control al puricilor mai important, în condiții de siguranță pentru pisica ta și mediul său.

Medicul veterinar vă va trata, de asemenea, orice infecții secundare care au rezultat din alergie purici. Tratamentul include adesea antibiotice si medicamente pentru a ajuta la controlul mancarime. Obținerea mancarimea sub control este cheia!

profilaxie

Cel mai bun mod de a preveni dermatita alergie purici este de a preveni pisica de la obtinerea purici! Discutați cu medicul veterinar despre o formă sigură și eficientă de prevenire purici pentru pisica ta.

Lins
Pierderea parului
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit