De ce este câinele meu atât de mâncărime?

Câine de rulare și zgâriere

Este câinele în mod constant lins și zgârierea? Dacă da, nu esti singur. Mulți câini linge și zero ca urmare a mâncărime (de asemenea, numit prurit). Pruritul poate fi minime sau extreme, și poate provoca chiar un prejudiciu.

Pruritul este o caracteristică a multor condiții posibile ale pielii și, tratarea unei mâncărime în mod eficient necesită determinarea cauzei de bază. Acesta nu este un drum pe care doriți să meargă în jos singur. Găsirea cauza o mâncărime necesită testare și ajutor de la medicul veterinar.

Ce s-ar putea face câinele meu senzația de mâncărime?
Este important să ne amintim că mâncărime nu este o boală, sau o cauza a bolii, ci mai degrabă rezultatul unui proces de boală. tratarea în mod eficient mâncărime necesită tratarea cauzei sale. În cazul în care câinele este frecvent însoțită de mâncărime, s-ar putea suspecta mai întâi o problemă cu purici. Este o presupunere comună, dar puricii sunt departe de a fi singura cauza iritatii ale pielii si mancarimi. Acestea fiind spuse, câinele ar trebui să fie absolut pe tot parcursul anului purici și căpușe medicație.

Cele mai frecvente cauze generale de mâncărime sunt:

 • paraziţi
 • infecţii
 • alergii
 • Boală de piele
 • Cancerul de piele (mai puțin frecvente)

Unele boli începe doar mancarime atunci cand un caine se dezvolta infecții bacteriene sau de drojdie secundare. Oricare ar fi cauza, este de înțeles că mâncărime intensă este o sursă serioasă de primejdie pentru cainele tau.alergii caini
Expunerea la alergeni pot să apară orice număr de moduri:

 • Inhalare
 • expunerea topică
 • ingerare

Toate pot duce la o cascadă de produse chimice inflamatorii din celulele pielii. Un caine poate prezenta semne alergice, cum ar fi mâncărime atunci când sistemele sale imunitar incepe sa recunoasca substante de zi cu zi (alergeni) ca fiind periculoase. Stările alergice va fi, de asemenea, luate în considerare de către medicul veterinar și eforturile depuse pentru a identifica agentul cauzal, precum și încercarea de a bloca reacțiile alergice dumneavoastră.

Atopica sau dermatita alergica este asociata cu materiale inhalatorie sau chiar topice care intră în organism și declanșează o eliberare excesivă de secreții inflamatorii care duc la mancarime.

Interpretarea teste de alergie necesită experiență și s-ar putea chiar avea nevoie de un specialist.

Există evoluții recente în tratamentul alergiilor și reacții alergice. Intrebati medicul veterinar ce se poate face.

Diagnosticarea un caine râios
Determinarea cauzei începe cu medicul veterinar a lua un istoric medical și cronologică detaliată:

 • Ce-ai văzut și când ai vedea mai întâi?
 • Cum a progresat?
 • Sunt afectate alte animale de companie, nu?
 • Următorul este un examen fizic complet, concentrându-se on- dar fără a se limita la- pielea. ar trebui să fie luate în considerare Paraziți și condiții infecțioase. Ele sunt relativ comune, și, în general, răspund la tratamente adecvate foarte bine. Ele pot sau nu pot fi principala cauza de mâncărime.

Pielea uscata poate fi, de asemenea, o cauza de mancarime, sau poate fi un rezultat al altor condiții. În ambele cazuri, uscăciune face mâncărime mai rău și trebuie să fie abordată.

Deoarece unele metabolice și boli sistemice pot provoca mâncărimi, analizele de sânge pot fi sfătuiți să evalueze starea de sanatate a sistemelor de organe, altele decât pielea.

Un lucru important de reținut este faptul că în timp ce poate fi deranjat de mâncărime câinelui, acestea sunt suferă cu adevărat și trebuie să fie diagnosticate și tratate fără întârziere.

Diaree
Probleme ochi
runny ochi
Probleme ale pielii
Strănut
Vărsături
Wheezing
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit