Care sunt punctele fierbinți de pe câini?

câine zgârierea

Ați auzit termenul de „puncte fierbinți“ la câini și întrebat ce sunt? V-ați întrebat vreodată ce ia făcut, cum să le trateze, și cum să le prevină? Dacă da, iată câteva răspunsuri la întrebările dumneavoastră!

Care sunt mai exact Hot Spots?

Hot Spots, de asemenea, cunoscut sub numele de Umed Eczeme sau vara Răni, sunt iritatii ale pielii la câini, care debutează oarecum mici, dar poate izbucni în rapidă înrăutățire leziuni ale pielii. Aceste leziuni devin rapid roșii, maloasa infecții cutanate pruriginoase, care sunt inițial leziuni circulare, dar poate lua orice formă pe măsură ce cresc.

Hot Spots sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de vară Răni, deoarece acestea tind să apară la o rată mai mare în timpul lunilor fierbinți de vară.

Ce Cauzele Hot Spots?

În majoritatea termenilor de bază, puncte fierbinți sunt cauzate de o pauză în pielea câinelui, contaminarea bacteriană, și de umiditate.

Când câinele începe mâncărime, zgâriere, și de mestecat pielea din cauza unei iritații, cum ar fi o muscatura purici sau o alergie, el poate provoca din neatenție o pauză în pielea lui. Chiar și o reducere minoră poate provoca un hot spot în stare corectă, mai ales în cazul în care câinele este mestecat sau lins excesiv zona. Cu o pauză în piele, o contaminare bacteriană poate avea loc cu doar un pic de umiditate adăugată amestecului. Cu mestecat cainelui sau lingerea excesiva, o baie, înot, sau chiar o plimbare în ploaie, umiditate permite infecției bacteriene și să se alipească.

Cainele tau are un astfel de lingerea excesivă și de mestecat reacții la puncte fierbinți din cauza cat de adanc infectia creste in straturile de piele. Cu o astfel de infecție profundă, se așteaptă ca aceasta să ia aproximativ 2 săptămâni sau cam asa ceva după tratament înainte de a începe la fața locului fierbinte arata ca se va vindeca.

Odată ce seturi de infectie, cainele tau va avea o rană maloasa care crește foarte repede. Pielea din jur se deteriorează rapid, ceea ce creează o rană extrem de mare în cazul în care doar un pic nick a fost prezent cu câteva ore mai devreme.Din păcate, cele mai multe puncte fierbinți sunt bine stabilite de infecții, atunci când le observați, din moment ce au răspândit sub capacul de blana cainelui.

Cum tratezi Hot Spots?

Este extrem de norocos că majoritatea „hot spot“ bacterii -causing raspund la antibiotice pe cale orala si de actualitate. Cu toate acestea, pentru ca medicament pentru a scăpa de la fața locului la cald, există câteva lucruri care trebuie să apară:

  • Expuneti zona infectată la aer să se usuce umezeala și crește capacitatea de vindecare. Acest lucru poate necesita blana din jurul hot spot care urmează să fie tăiate sau ras.
  • Curățați zona infectată cu spray antiseptic sau anti-mancarime de specialitate sau șampon medicamentos. Multe anti-mancarime sau Sampoanele medicamentoase contin ulei de arbore de ceai pentru a ajuta in mod natural, cu puncte fierbinți. Asigurați-vă că pentru a se usuca într-un mod detaliat pentru a preveni umezeala suplimentară de a fi introduse în zona infectată.
  • Folosiți spray de hidrocortizon sau crema pentru a opri mâncărime câinelui și pentru a promova vindecarea. Poate fi necesar recomandarea unui medic veterinar pentru hidrocortizon. Puteți utiliza și alte produse cum ar fi Sulfodene, care este un peste tejghea de prim ajutor medicament piele pentru câini.
  • Păstrați câinele la musca, lins, mâncărime, zgarieturi, sau de mestecat pe loc cald sau pielea din jurul infecției. E-gulere sunt o modalitate foarte bună de a face acest lucru, și există câteva opțiuni, care sunt mult mai confortabil pentru câinele decât conul de plastic tradițional. În plus, sprayul antiseptic poate conține un ingredient care face câinele place gustul atunci când el linge, sau puteți obține unele spray-uri anti-mușcătoare care gust dezgustător pentru cainele tau atunci când el linge.
  • Uita-te la zona hot spot câinele dvs. pentru a vă asigura că este de vindecare, mai degrabă decât răspândirea sau mai rău. Cel mai probabil, o excursie la medicul veterinar va fi în ordine, astfel încât medicamentele topice, antibiotice pe cale orală, și, eventual, o lovitură de cortizon poate fi comandat, toate care sar începe procesul de vindecare. Medicamente topice sunt utilizate pentru pete tipice fierbinți. antibiotice orale sunt mai susceptibile de a fi utilizate în cazul infecțiilor hot spot sunt extinse și profunde.

Curățarea hot spot câinele lui de zi cu zi, chiar și la fel de mult ca și la fiecare 2 ore in prima zi sau doua de tratament, va accelera procesul de vindecare. Din păcate, chiar și cu mare grijă, puncte fierbinți poate dura aproximativ o săptămână să se usuce și încă o săptămână pentru a arata ca acestea sunt de vindecare. După ce hot spot se oprește maloasa, blana cainelui tau nu mai are nevoie să fie împodobite spate sau ras. Blana ar trebui să înceapă să crească din nou în aproximativ două săptămâni. Târg de avertizare - nu fi surprins dacă blana crește din nou într-o culoare diferită!

Cum preveniți Hot Spots?

Dog rase cu haine sau câini de blană grele, a căror blană este cuplat sau murdar va fi în mod tipic cei care dezvoltă puncte fierbinți. Păstrarea câinele bine îngrijit, mai ales în timpul primăvara și vara, va ajuta la menținerea blana cainelui curat, uscat, și, uneori, mai scurt. Mulți oameni aleg să aibă lung sau câini groase acoperite de ras in timpul acestor vremuri, care, de asemenea, poate ajuta la prevenirea puncte fierbinți. Cu un strat mai scurt, blana nu va fi în măsură să-și păstreze aproape de umiditate pentru pielea câinelui. Chiar și o tapiterie rapid la blana mai groasa sub urechile cainelui tau poate ajuta la prevenirea punctele fierbinți de la formarea în acea zonă.

O dieta echilibrata, de asemenea, ajută la prevenirea puncte fierbinți. Lucruri cum ar fi acizi grași Omega sau un conținut mai mare de carne ajută blanii și pielea să fie mai sănătos, ceea ce face mai greu pentru o infecție bacteriană și să se alipească.

Dacă observați o infecție care formează pe pielea câinelui dvs., vă rugăm să sunați imediat medicul veterinar pentru a vedea ce le recomanda. Deoarece unele infecții pot avea rost și de a lua mai rău într-o chestiune de câteva ore, de asteptare medicul veterinar ar putea insemna diferenta dintre tratarea zona cu un unguent de actualitate și anti-mancarime sau șampon medicamentos pentru tratarea zona cu antibiotice, o zona rasă mare , și în jurul valorii de îngrijire ceas.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit