Care sunt punctele fierbinți la câini?

Zonele fierbinți, de asemenea, cunoscut sub numele de dermatita umedă acută, sunt roșii, umede, calde și iritată leziuni care sunt de obicei găsite pe cap, șold sau piept zona unui caine. Zonele fierbinți adesea cresc într-un ritm alarmant într-o perioadă scurtă de timp, deoarece câinii au tendința de a linge, mesteca si zgâria zonele afectate, iritant și mai mult pielea. Zonele fierbinți pot deveni destul de dureros.

De ce apar puncte fierbinți?

Orice lucru care irita pielea si provoaca un caine sa se scarpine sau se linge poate începe un hot spot. Zonele fierbinți pot fi cauzate de reacții alergice, insecte, acarieni sau purici mușcături, manipularea psihologică săraci, ale urechii sau infectii ale pielii care stau la baza și lingându constantă și de mestecat determinat de stres sau de plictiseala.

Care Câinii sunt predispuse la dezvoltarea de puncte fierbinți?

Câinii care nu sunt îngrijite în mod regulat și au mate, straturi murdare pot fi predispuse la dezvoltarea de puncte fierbinți, la fel ca și câinii care înoată sau care sunt expuse la ploaie. În plus, câinii cu displazie de sold sau de boala sac anal poate începe lins pielea de pe spate sfârșitul lor. Gros-acoperite, rase cu parul lung sunt cel mai frecvent afectate.

Când este timp pentru a vedea Vet?

Ar trebui să vizitați medicul veterinar pentru un examen de îndată ce observați orice anomalie în pielea animalului de companie, sau în cazul în care animalul de companie incepe sa se excesiv zero, linge și / sau musca zone de pe blana lui.

Cum sunt tratate puncte fierbinți?În primul rând, medicul veterinar va încerca pentru a determina cauza de puncte fierbinți. Fie că este o alergie la purici, o infecție a glandei anale sau stres, problema de bază trebuie să fie luate de îngrijire. Tratamentul poate include, de asemenea, următoarele:

 •      Raderea părului din jurul leziunii, care permite aerului și medicamente pentru a ajunge la rana
 •      Curățirea hot spot cu o soluție non-iritant
 •      Antibiotice si analgezice
 •      Medicamente pentru a preveni si trata paraziti
 •      E-guler sau alte mijloace pentru a preveni auto-traumă, deoarece zona vindeca dieta echilibrata pentru a ajuta la mentinerea piele sanatoasa si blana
 •      supliment alimentar care conține acizi grași esențiali
 •    Corticosteroizii sau antihistaminice pentru a controla mâncărime
 •      Dieta hipoalergenic pentru alergii alimentare

Cum pot ajuta Spots evita formarea?

Următoarele sfaturi vă pot ajuta la prevenirea puncte fierbinți:

 •      Asigurați-vă că câinele este îngrijit în mod regulat.
 •      De asemenea, vă recomandăm să păstrați părul animalului tau de companie tunsă scurt, mai ales în timpul lunilor calde.
 •     Urmează un program strict de control al puricilor așa cum este recomandat de către medicul veterinar.
 •      Menținerea ca-stres un mediu pentru animalele de companie posibil.
 •      Pentru a menține plictiseala și stresul la distanță, asigurați-vă că câinele devine exerciții fizice și oportunități adecvate pentru joacă și interacțiunea cu familia sa umană și, dacă el se bucură, cu alti caini.

Cum pot face câinele meu simt mai confortabil?

Veterinarul tau va fi cel mai în măsură să prescrie îngrijirea și medicamente necesare pentru a face cainele mai confortabil și mai permite punctele fierbinți pentru a se vindeca. El sau ea poate recomanda, de asemenea, utilizarea unui guler elisabetan în jurul gâtului câinelui să o păstreze la cozilor și lins leziunile. Un astfel de guler nu trebuie utilizat ca mijloc unic de tratament, deoarece leziunile pielii va continua sa fie dureroasa daca este lasata netratata.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit