Alergie purici dermatită la câini

O condiție râios, care va conduce câinele nebun

Prezentare generală
Gândiți-vă: senzația de mâncărime! Acesta este modul în care câinele se simte cu dermatita alergie la purici. dermatita alergie purici este o alergie foarte frecvente la caini si este cauzata de purici bites- mai specific, purici scuipat (da, scuipat). saliva Un puricelui provoaca cainele sa devina foarte mancarime si de multe ori le pune la risc pentru infecții secundare ale pielii. De multe ori, reacția alergică este confundat cu o erupție.

Puricele Vile
Aceasta nu ia multe purici pentru a determina câinele să meargă într-o frenezie zgarieturi si toaletare. De fapt, uneori nu va vedea nici purici la toate, deoarece pooch le-a eliminat în timp ce se toaletare.

Orice caine poate deveni alergic la muscaturile de purici, de aceea este important să învețe cum să aibă grijă de câinele tău atunci când el sau ea are purici.

Simptome

În cazul în care câinele este afectat cu alergii purici puteți vedea următoarele:

  • Pierderea parului
  • Scarpinatul de sine, uneori intens 
  • Chewing, musca la coada, capătul din spate și picioare (cel mai adesea, picioarele din spate)
  • Deschis, leziuni maloasa
  • Leziuni ale pielii din cauza zgârierea / lingere

Diagnostic
In timp ce dermatita alergie purici este o alergie foarte frecvente la câini, alte tulburări pot provoca simptome similare. Personalul dvs. veterinar poate recomanda teste pentru a exclude alte probleme comune. Ei vor lua o istorie completă a comportamentului și a simptomelor animalului tau de companie și de a efectua un examen fizic amanuntit. Medicul veterinar va folosi cel mai probabil un „pieptene cu purici“ pentru a cauta semne de purici, inclusiv purici ei înșiși și purici „murdărie“, care este de fapt deșeuri purici. În cazul în care puricii sunt prezente, ele pot recomanda controlul problema purice ca un prim pas pentru a stabili de ce pooch este mancarime. În cazul în care puricii nu sunt evidente, ele pot recomanda teste pentru a exclude alte cauze, cum ar fi alergiile alimentare, raie, acarieni, sau infectii ale urechii. In plus, ei vor recomanda un tratament pentru orice probleme secundare care au rezultat din scărpinat intens cainelui tau, cum ar fi răni sau răni deschise.Tratament
Există două componente importante pentru tratarea câinele pentru alergii purici. Primul este de a controla și de a preveni puricii prietenul tau blanos de la mușcături viitoare. Medicul veterinar vă poate recomanda un agresiv si, de control purici mai important, în condiții de siguranță pentru câinele și mediul ei.

Medicul veterinar vă va trata, de asemenea, orice infecții secundare, ca urmare a alergie purici. Tratamentul include adesea antibiotice si medicamente pentru a ajuta la controlul mancarime. Obținerea mancarimea sub control este cheia!

profilaxie
Cel mai bun mod de a preveni dermatita alergie purici este de a preveni câinele de la obtinerea purici! Discutați cu medicul veterinar despre un purice sigur și eficient de prevenire pentru animalele de companie.

Lins
Pierderea parului
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit