Zonele fierbinți: dermatita umede acute la câini

Confruntarea cu Hot Spots la câini

dermatita umeda acuta, de asemenea, cunoscut sub numele de puncte fierbinți, sunt localizate, infecții umede, inrositi bacteriene ale pielii câinilor. Un hot spot începe, deoarece ceva irita pielea. Răspunsul organismului este fie să mancarime sau devin inflamate. Pruritul apoi determină câinele să-și lingă sau mesteca zona, care mai multe daune pielii, și creează un ciclu de mâncărime, zgarieturi si de mestecat.

Zonele fierbinți pot fi cauzate de ceva care irita pielea si initiaza un ciclu mancarime-zero, dar cele mai frecvente sunt iritante purici. Alte cauze sunt alergii (purici, inhalant alimentare), boli parazitare (sarcoptică și demodecia), boala glandelor anale, îngrijire slabă, căpușe și mușcături de țânțar, bavuri, și vara de căldură. Acestea sunt cele mai frecvente la rasele cu parul lung si grele-filmate, și sunt mai predominante în timpul lunilor de vară.

Ce cauți

Nu trebuie să se uite foarte greu pentru semne care cainele tau are dermatita umeda acuta. De obicei, cainele va expune următoarele:

 • Domenii de pierdere a parului cu pielea foarte roșu, care este umed și se scurgea
 • În unele cazuri, pielea devine crusty sau janghinos
 • zgârierea intensă. Zonele fierbinți sunt extrem de mancarime si cainele tau va zgâria fara letup
 • Diagnosticul de puncte fierbinți la câini

  Testele de diagnostic sunt necesare pentru a recunoaște cauza dermatitei umede acute și a exclude alte boli. Medicul veterinar vă poate face, de obicei, un diagnostic preliminar bazat pe o istorie de debut rapid și aspectul clinic al leziunilor.

  Tratamentul Hot Spots la câini  Tratamentul va fi direcționat la ameliorarea mâncărimea, vindecarea leziunii, si tratarea cauzei subiacente. Medicul veterinar poate prescrie medicamente cortizonului și antibiotice. El poate, de asemenea, clip zona si curata-l cu soluții antiseptice.

  Ingrijirea casei

  La domiciliu ar trebui să urmeze instrucțiunile de îngrijire prezentate de medicul veterinar. Inclus în îngrijire la domiciliu ar putea fi:

 • Până când vindecarea este completă, curata zonele afectate cu produse antibacteriene si astringente de zi cu zi și se lasă zona deschisă la aer.
 • Asigurați-vă că câinele are suficientă apă în timp ce primesc corticosteroizi și pentru a permite călătorii frecvente în afara pentru a evita posibile ghinioane impurificatoare.
 • Inițierea unui program de control al puricilor agresiv, dacă este necesar.
 • Zonele fierbinți sunt de obicei dureroase astfel încât să ia măsurile de precauție atunci când se tratează zona - chiar și câinele poate fixa friendliest sau musca.
 • Grijă preventivă

  În cazul în care câinele a repetat probleme cu puncte fierbinți, să limiteze sursele de iritare la cele mai bune de capacitatea dumneavoastră. Dumneavoastră poate dori să ia următoarele măsuri de precauție:

 • Urmează un program strict de control al puricilor și a aplica un insecticid sau respingător adecvat pentru cainele pentru a preveni muscaturile de purici. bai frecvente medicamente pot ajuta, de asemenea.
 • Păstrați parul cainelui tunsă scurt în timpul lunilor de vară.
 • În funcție de locația afectată, curățarea urechilor în mod regulat și exprimarea glandelor anale pot fi benefice.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit