Zonele fierbinți la câini

Privire de ansamblu asupra punctelor fierbinți
pete fierbinți, tehnic numit dermatita umeda acuta sau piodermite canină superficiale, de obicei, apar ca localizate,, leziuni roșiatice umede. puncte fierbinți sunt rezultatul unei infecții bacteriene: ceva irita pielea câinelui și iritarea devine senzație de mâncărime, astfel încât câinele face logic lucru-zero, linge, sau ambele, în cele din urmă provocând o, durere maloasa urât roșu.

Risc de puncte fierbinți
Deci, ceea ce face ca cainele sa fie senzația de mâncărime, în primul rând? Mâncărimi ale pielii pot fi cauzate de o varietate de lucruri, cum ar fi alergiile la alimente sau mediul înconjurător și purici. Factori cum ar fi raie, boala glandelor anale, îngrijire slabă, căpușe sau înțepături de țânțar, și chiar și vreme caldă poate provoca cel mai bun prieten pentru a începe ciclul de periculos zgârierea în mod repetat și a lins-o mâncărime. Câini cu haine lungi, dense tind să fie mai sensibile la această condiție.

In unele situatii, linsul poate fi o problemă de comportament, astfel încât asigurați-vă că discutați comportamentul câinelui dumneavoastră atunci când vizitați medicul veterinar.

Simptomele de puncte fierbinți
Daca cainele tau este pasionat de lins și / sau zgârierea, sau dacă observați căderea părului și pielea iritată, care tasneste, cruste sau râios pe el, trebuie să apelați imediat medicul veterinar. Animalul dvs. are nevoie de unele de relief de la mâncărime și cel mai probabil, unele medicamente pentru a trata pielea iritată.Diagnostic / Tratament de puncte fierbinți
Medicul veterinar vă va dori să identifice cauza principala a dorinței animalului tau de companie la zero și linge. În funcție de istoricul câinelui, locația hot spot, și alte simptome, medicul veterinar va recomanda combinația potrivită de teste. Acestea pot include analize de sânge și evaluări ale pielii microscopice si testare potential alergie.

Cum va câinele găsi de relief? Medicul veterinar vă va decupa cel mai probabil, parul departe de zona infectată și ușor curățați-l cu o ușoară antiseptic. Medicul veterinar poate prescrie medicamente, cum ar fi un antibiotic, un medicament de tip cortizon pentru a ajuta la controlul mancarime, si medicamente topice pentru a ajuta la vindecarea hot spot. În plus, medicul veterinar va lucra cu tine pentru a trata cauza principala a hot spot.

Prevenirea punctelor fierbinți
Pielea sanatoasa este cheia pentru a preveni puncte fierbinți! Asigurați-vă că câinele este liber de purici și căpușe. Dacă pooch are un strat gros, grele, mire-l în mod regulat pentru a preveni haina lui de rogojini. Matted blană capcane de umiditate și de paraziți, cum ar fi purici, creând mediul ideal pentru punctele fierbinți. În cele din urmă, asigurați-vă că contactați personalul dumneavoastră veterinar în cazul în care prietenul tău itchy- pare că pot ajuta la identificarea cauzei și să ofere consiliere înainte de mancarime creează probleme. Pentru a afla mai multe, urmăriți acest film despre protejarea câinele de purici și căpușe.

De asemenea, a verifica afară, 6 lucruri pe care nu le știai despre Mancarimea animale de companie.

răni
Lins
Lins
Pierderea parului
Peter Kintzer
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit