Pruritul (mancarimea) la câini

Privire de ansamblu asupra Prurit (Mâncărimea) la câini

În cazul în care câinele își petrece o mare parte din zgarierea lui timp, el poate avea o afecțiune cunoscută sub numele de prurit, sau mâncărime, o senzație neplăcută care determină câinele să se scarpine sau musca la el însuși. Aceasta este cauzată de reacții chimice care au loc în piele și stimulează nervii, cauzand creierul sa se simta mancarime. De fapt, actul de zgârierea în sine poate stimula aceste reacții inflamatorii la nivelul pielii și de a face conditie mai rau. Orice afectiune a pielii care cauzeaza inflamatia poate provoca prurit.

Cum prurit afectează sănătatea câinelui depinde de gradul de prurit. prurit ușori pot avea aproape nici un efect, la toate. Cu toate acestea, prurit sever duce la zgârierea intensă, ceea ce poate duce la leziuni ale pielii dureroase, care pot deveni infectate. Cainele tau va scâncești de multe ori sau strigi și poate avea probleme cu somnul.

Fiecare câine are un prag de prurit sau un „prag de mancarime.“ Acesta este punctul în care toate sursele de mâncărime în cele din urmă adăuga până la iritarea suficient pentru a determina nevoia irezistibilă de a zero. Scarpinatul începe atunci când stimularea depășește acest prag. De exemplu, un câine cu o alergie usoara pana la casa acarieni poate fi sub pragul, dar poate începe să zgâria grav atunci când el devine infestat cu purici.

Pruritul este asociat cu alte boli ale pielii, inclusiv infecții secundare bacteriene ale pielii (piodermite) și drojdie infecții secundare. Dar este principalul simptom al afectiuni ale pielii, cum ar fi alergii ale pielii si paraziti.

Ce să urmăriți pentru

 • Zgârierea sau musca. Dacă acest lucru va continua dincolo de o zi și duce la leziuni, cum ar fi căderea părului, înroșirea pielii și durere sau disconfort evident, au câinele evaluate de către medicul veterinar.
 • lingerea cronică a picioarelor este, de asemenea, un simptom al prurit.
 • Diagnosticul de pruritul la câini

  Testele de diagnostic pot fi necesare pentru a determina cauza pruritului. Medicul veterinar vă va face, probabil, următoarele:

 • Un istoric medical complet și aprofundată
 • O examinare fizică amănunțită
 • pilitură de piele pentru a exclude acarieni raie și alți paraziți
 • culturi de păr micotice pentru a exclude dermatofiți (impetigo)

  Tratamentul Prurit la câini  Cheia de relief de la prurit este de a identifica și trata cauza care stau la baza. Pruritul poate fi eliberat temporar, cu medicamente, dar mâncărimea de multe ori reapare după ce medicația este terminat. scutire temporară poate proveni din următoarele:

 • Antihistaminicele
 • suplimente de acid gras
 • șampoane liniștitoare
 • corticosteroizii
 • Ingrijirea casei

  Administra toate medicamentele prescrise veterinar, conform instrucțiunilor de medicul veterinar. Consultați-vă cu medicul veterinar pentru a stabili un program complet de control al puricilor.

  Păstrați blanii curat și periat fără rogojini.

  Pentru mai multe sfaturi - du-te la îngrijire la domiciliu a Dog Mâncărime.

  Informații detaliate despre Prurit (Mâncărimea) la câini

  Boli asemanatoare

  Multe boli de piele poate provoca sau pot contribui la prurit. Fiecare câine are un prag de prurit. Când nervii pielii sunt stimulate de mediatori ai inflamației la un nivel sub acest prag, câinele nu se va zgâria. Scarpinatul începe atunci când stimularea depășește acest prag. Este comun pentru a vedea câinii cu două sau mai multe afecțiuni ale pielii care cauzeaza prurit simultan. De exemplu, un câine cu o alergie usoara pana la casa acarieni poate fi sub pragul, dar poate începe să zgâria grav atunci când el devine infestat cu purici.

  Boli alergice cutanate

 • alergie purici este cea mai frecventa boala alergica a pielii in Statele Unite. Câinii cu alergie la purici tind sa se scarpine capetele lor din spate ceea ce duce la leziuni pe crupa, picioarele din spate, coada si burta. Din moment ce este nevoie de doar un purice pentru a face câinele să reacționeze, prezența puricilor pe câine poate fi minime la absent.
 • Atopia este o reacție la alergeni din aer, cum ar fi polen, praf de casa, acarienii si mucegaiurile. Câinii cu atopie au tendinta de a zgâria urechile și fața lor și au tendința de a mesteca si linge la picioarele lor. Condiția este de multe ori mai rau in timpul lunilor de vară, atunci când nivelurile de polen și mucegai sunt crescute.
 • alergie alimentară este o reacție la unul sau mai multe ingrediente în produsele alimentare lor. Acesti caini au tendinta de a zgâria în aceleași locuri ca și cele cu atopie.
 • alergii de insecte (insecte muscatura de hipersensibilitate) sunt mai puțin frecvente decât alte alergii. Leziunile sunt evidente în zonele în care insectele, cum ar fi țânțarii sunt susceptibile să muște (podul de nas, urechi).
 • Alergia de contact este o reacție la un iritant care atinge pielea, de multe ori burta sau piept. Alergiile de acest tip sunt rare.
 • Piele Boli parazitare

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit