Ce medicamente purici?

Întrebare:

Ce ar trebui să caute într-un preventiv purici pentru câinele meu?

Răspuns:

puricii sunt insecte mici, care trăiesc pe pielea câinelui. înțepătură poate face câinele destul de mizerabil. În cazul în care câinele este alergic la saliva de purici, o muscatura va duce la mâncărime severă și zgâriere, ceea ce duce la inflamarea pielii, căderea părului, și zonele roșii iritate numite „puncte fierbinți“. Din fericire, există o serie de produse eficiente și în siguranță pe piață care controlează infestărilor cu purici. Unii controlează paraziți interni și externi, în timp ce altele numai controlul extern. Produsul se folosește depinde de stilul de viață și riscurile de expunere câinelui.

paraziți externi pot fi controlate de aceste produse topice: Advantage (purici), Frontline (purici, căpușe), Advantix (purici, căpușe, repels tantari). Aceste produse pot deveni mai puțin eficiente la diferite grade în cazul în care câinele este Scaldat sau înoată foarte mult.Programul este un medicament care conține lufenuron orale care sterilizează puricii de sex feminin, dar nu ucide purici adulți. Prin urmare, aceasta poate dura câteva luni pentru a controla purici folosind această metodă singur. Produsul oral Sentinel combină programul cu un preventiv heartworm.

Revoluția (selamectină) este un produs topic care controleaza ambii paraziti externi (purici, ureche acarieni, saroptic mange, unele căpușe) precum intern paraziți (dirofilaroza, unele viermi intestinali), pe o bază lunară. Acesta este absorbit în organism și, prin urmare, nu este afectat de sampoane sau înot.

Nou pe piață este Comfortis (spinosad), un produs pe cale orală, care este etichetat pentru a ucide în mod eficient purici pentru luna.

Utilizarea acestor produse va controla în mod eficient infestărilor cu purici, ceea ce face utilizarea de insecticide sau produse Dispozitive contraceata, cum ar fi Distrugătorii de purici (cristale borat) în casa inutile, în cele mai multe cazuri.

Cele mai scumpe produse bazate pe pyrtherin care sunt disponibile nu sunt la fel de eficiente sau la fel de sigure ca produsele de mai sus. Indiferent de produs pe care o alegeți, urmați instrucțiunile etichetate foarte atent. Unele dintre aceste produse pot fi folosite doar pe câini și sunt toxice pentru pisici și nu ar trebui să fie utilizate în gospodării în care trăiesc pisici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit