Dermatita miliară la pisici

Privire de ansamblu asupra felin miliară Dermatita

dermatita miliară este o papulare, cruste boala de piele însoțită de diferite grade de pruritului. Pisicile cu dermatita miliare au mai multe umflaturi, mici pe pielea lor, care sunt de obicei asociate cu pierderea parului (alopecie). La o examinare mai atentă, aceste umflaturi sunt ridicate, umflaturi rosii acoperit cu o crustă. Cel mai frecvent umflaturi si pierderea parului se gasesc pe pisicii crupă, gât și bărbie.

Mai jos este o prezentare generală a dermatitei miliară la pisici, urmată de informații detaliate cu privire la diagnosticul si tratamentul acestei afectiuni.

dermatita miliară indică o problemă a pielii care stau la baza; aproape întotdeauna, problema a pielii este un pruriginoase (senzația de mâncărime) boli de piele. Pruritul face ca pisica sa se scarpine, mesteca sau excesiv de mire care duce la umflăturile tipice cu solzi. alergie la purici este de departe cea mai frecventa cauza a acestui model de piele. Alte alergii, infecții cutanate bacteriene, paraziți și ciuperci pecingine sunt, printre alte cauze. Mai puțin frecvent, o boală mai severă, care suprima sistemul imunitar si permite bacteriilor sau a altor infecții pentru a deveni stabilite poate cauza acest simptom.

Impactul asupra sănătății pisica depinde de severitatea mancarime sau orice alte efecte ale cauzei subiacente.

Ce să urmăriți pentru

 • Zgârierea sau îngrijire excesivă
 • Pierderea parului
 • , umflaturi rosii mici, acoperit cu o crustă
 • Diagnosticul de miliară Dermatita la pisici

 • O istorie completă și examenul fizic sunt esențiale pentru diagnosticarea cauzei dermatita miliară. Este important să se încerce să stabilească dacă pisica este senzația de mâncărime sau în cazul în care pisica este bolnav. Un pieptene cu purici poate fi folosit pentru a căuta purici, murdărie purici, sau dovezi ale altor paraziți.
 • O racla a pielii se face pentru a exclude acarieni și alți paraziți piele.
 • O cultură fungice se face pentru a exclude dermatofiți (impetigo ciuperci).
 • Un regim alimentar special poate fi prescris pentru a vedea daca pisica are o alergie alimentara.
 • Testarea Allergy (piele de testare sau de testare a sângelui) poate fi necesară dacă testele de mai sus nu dau un diagnostic.
 • O biopsie a pielii poate fi necesar pentru a ajuta clasifica tipul de boala de piele care este prezent.
 • poate fi necesar un profil de chimie de sânge și CBC pentru a evalua health.Tests generală a pacientului pentru virusul leucemiei feline și virusul imunodeficienței feline (feline cu virusul SIDA) pot fi, de asemenea făcut.
 • Tratamentul miliară Dermatita la pisici

 • Pe termen lung, un tratament de succes depinde întotdeauna de identificarea și tratarea cauzei subiacente.
 • Controlul puricilor Strict este esențială, deoarece alergie purici este cea mai frecventă cauză. Multe pisici răspund la evitarea singur purici. Chiar daca puricii nu sunt cauza principală, ei fac întotdeauna starea pielii mai rău.
 • Corticosteroizii sunt adesea folosite pentru a opri mancarime și, în consecință, auto-mutilare. Durata scurta de actiune steroizi pe cale orală sunt mai sigure și mai ușor de controlat, cu toate că injecțiile cu acțiune prelungită sunt uneori folosite, astfel încât proprietarii nu trebuie să administreze pastile.
 • Antihistaminicele sunt uneori cu succes în controlul mâncărime. Cu toate că au mult mai putine efecte secundare decat steroizi, ele sunt, de asemenea, mult mai puțin fiabile.
 • Hidratante și șampoane calmante, cum ar fi șampoane fulgi de ovăz coloidal poate fi de ajutor.
 • suplimente de acid gras poate ajuta la reducerea pruritului.
 • Un antiparazitar cu spectru larg pot fi utilizate pentru a ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate a pisicii.
 • Ingrijirea casei  Dă toate medicamentele prescrise. Follow-up ca fiind indreptate pentru a se asigura că starea dispare complet. Lucrul cu medicul veterinar pentru a stabili un program complet de control al puricilor.

  Informații detaliate despre felin miliară Dermatita

  dermatita miliară este un model de reacție a pielii la o senzație de mâncărime sau o boală de piele infecțioasă. Pisicile cu acest simptom au mici umflaturi pe pielea lor, care sunt acoperite cu cruste însoțite de pierderea părului în regiunea afectată a pielii. Cel mai frecvent leziunile sunt găsite peste crupa, de-a lungul partea din spate, și în jurul gâtului și bărbie. Acesta este cel mai comun model de reacție a pielii observate la pisici.

  dermatita miliară este de obicei cauzata de un fel de problemă mâncărimi (pruriginoase) a pielii care duce la auto-mutilare. La observarea atentă, este evident că pisica este zgârierea, de mestecat sau lingerea pielea lor excesiv. De multe ori, manipularea psihologică excesivă nu este recunoscut pentru că este normal să vadă pisicile lins hainele lor de păr. Actuala leziunea este o papula, care este o proeminenta, rosie, mici in piele. Atunci când există mai multe dintre aceste leziuni, aceasta se numește o papulară. Mai puțin frecvent, acest simptom este văzut din cauza unei boli mai severe, care a suprimat sistemul imunitar, permițând agenților infecțioși, cum ar fi bacteriile pentru a infecta pielea.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit