Cand animalul tau are o alergie la purici

Prin Betsy Riley
Acest articol este de la Feature WebMD Arhiva

WebMD conținut arhive după 2 ani pentru a se asigura cititorii noștri pot găsi cu ușurință conținutul cel mai în timp util.

Pentru a găsi cele mai recente informații, vă rugăm să introduceți subiectul de interes în caseta de căutare.

Din Arhivele WebMD

Animale de mâncărime atunci când au purici. Dar animalele de companie va fi deosebit de mizerabil dacă ea se întâmplă să fie alergic la mici dăunători.

Deci, cum vă spun dacă animalul este mâncărime de purice sau mâncărime de alergii?

„In trecut, am spus de multe ori clienților că o mușcătură purici este suficient pentru a provoca o reacție în cazul în care animalul tau este alergic“, spune Christine L. Cain,

Deci, ce se întâmplă în cazul în care animalul tau este alergic la purici? Uita-te pentru pete pruriginoase, umflaturi rosii, sau caderea parului pe jumatatea din spate a corpului ei, mai ales în jurul bazei cozii, interior coapsei, zona inghinală, și stomac. Pisicile cu alergii purici poate fi, de asemenea, senzația de mâncărime în jurul gâtului. pisicile pot obține alergice umflaturi cruste mici, numite „dermatita miliară“ pe tot corpul.

Puricii evita, de obicei, picioarele și capul unui animal, așa că, dacă aceste zone sunt ceea ce deranjează prietenul tau blanos, este, probabil, din cauza altceva, spune Cain.

În cazul în care animalul tau este alergic la purici, vei observa, probabil, ea roadere la zonele iritate. Ferește-te pentru „linge, mestecați, freca, sau rola“, spune William Miller, VMD, director medical al Spitalului Companion Animal de la Universitatea Cornell Colegiul de Medicina Veterinara.

Acest lucru face lucrurile și mai rele - ceea ce duce la pierderea parului, piele brută, cruste, chiar și infecții. „Animale de companie afectate se simt rău, uite oribil, și de multe ori dezvolta o infectie stafilococilor severă, care ar putea ucide chiar animalul în cazul în care devine foarte profundă și pe scară largă“, spune Miller.

În cazul în care animalul de companie devine o infecție bacteriană sau de drojdie de alergie ei purici, ea ar putea avea nevoie să ia antibiotice sau un medicament antifungic. Și dacă e mai ales mizerabil, ea ar putea avea nevoie, de asemenea, un remediu anti-mancarime, cum ar fi antihistaminice sau steroizi.La fel ca oamenii, animalele de companie pot fi alergic la polen, spori de mucegai, și acarienii. Animalele cu aceste alergii de multe ori lupta cu purici, de asemenea. Ceea ce ei sunt de fapt reacționează la este saliva puricelui, care conține tot felul de lucruri iritante care pot să stârnească sistemul imunitar. Pisicile tind să fie un pic mai puțin alergic, în general, decât câinii. Anumite rase de câini, cum ar fi terrieri, Labradorii si Golden Retriever, par a fi deosebit de alergii predispuse, spune Cain.

Veterinari poate testa animalele de companie pentru mai multe alergii, folosind teste de sânge sau înțepături ca medicii fac pentru oameni. Și animalele de companie pot fi date fotografii alergie sau sub-limba picături pentru alergii lor.

Dar dacă puricii sunt problema principală, cel mai simplu și cel mai bun mod de a rezolva problema este de a scăpa de bug-uri.

„Este aproape imposibil să se evite alergeni de mediu“, cum ar fi polenul sau mucegai, spune Cain. „Dar putem evita în mod eficient destul de purici.“

produse pentru controlul purici poate fi dat de gura, a pus pe piele, sau purtat ca gulere purici. Există mai multe produse de pe piață, cu altele noi care apar tot timpul. Cele mai multe dintre ele funcționează bine, spune Cain.

WebMD CaracteristicăRevizuite de Amy Flori, pe / 2, 15

surse

SURSE:

ASPCA: "îngrijire Cat: Puricii / Ce sunt puricii?"

Christine L. Cain,

William Miller, VMD, DACVD, director medical, Companion Animal Hospital, Colegiul de Medicina Veterinara, Universitatea Cornell.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit