Senzație de mâncărime, senzația de mâncărime! Dermatita atopică la câini

Ce trebuie să știți despre alergii de mediu și câinele

Prezentare generală / Riscuri
Problemele de piele sunt printre cele mai frecvente problemele pentru câini și cauza este adesea dificil de identificat. Alergiile sunt o cauza majora a problemelor pielii si mancarimea includ dermatita alergie purici, Dermatita atopica, și alergiile alimentare. Animalele de companie noastre pot suferi, de asemenea, alergii legate de mediile în care trăiesc, și sensibilități naturale la polen, spori de mucegai, și acarienii din praf pot provoca o afecțiune alergică a pielii cunoscută sub numele de dermatita atopica.

Cel mai frecvent simptom al dermatitei atopice? Extrem de mâncărime a pielii. Cu toate acestea, mâncărimi ale pielii poate duce la o varietate de alte probleme ale pielii și infecții. semne comune ale dermatitei atopice includ

 • umflaturi sau zone solzoase Roșu
 • umflaturi acnee ca pe piele
 • Întunece piele ingrosata
 • Pierderea parului
 • blana pătată din cauza lingere excesive
 • clătinare frecventă a capului
 • Un miros neplăcut care emană din pielea câinelui

Diagnostic / Tratament
În cazul în care câinele este un prost zgâriere, este timpul pentru a vizita medicul veterinar! Ei vor recomanda teste pentru a ajuta la identificarea sursei de alergii cainelui tau. Deoarece mâncărimi ale pielii pot fi cauzate de alte condiții în afară de alergii, medicul veterinar ar putea dori pentru a exclude alte cauze, cum ar fi paraziti, bacteriene sau fungalinfections, sau boli sistemice.

Testele pot include o examination- fizică amănunțită parazitare teste cutanate examination- pentru a exclude fungice, drojdie, sau bacteriană și alte infectii-teste, cum ar fi de sânge și urină, pentru a determina daca animalul are o boală sistemică.Odată ce medicul veterinar stabilește că câinele are dermatita atopica, pasul următor va fi de a determina ce este necesară testarea de diagnosticare suplimentare, cum ar fi un test de alergie pentru a determina ce cainele tau este alergic la. Aceste informații sunt utilizate pentru a ajuta la formularea unui tratament potrivit pentru cainele tau.

Ce urmeaza?
Medicul veterinar va poate recomanda imunoterapie alergen specific pentru a ajuta animalele de companie desensibiliza la alergeni ofensatoare. Acest lucru implică expunerea câinele la creșterea treptată cantități de alergeni la care el reacționează. Ganditi-va ca având cainele tau se confruntă cu temerile sale: a lungul timpului, corpul său va deveni obișnuiți cu aceste alergeni și severitatea și frecvența simptomelor se va diminua. Imunoterapia este singura modalitate de a schimba cursul pe termen lung a dermatitei atopice.

Alte opțiuni medicale includ steroizi și ciclosporină, care sunt în general eficiente, dar poate provoca reacții adverse și probleme de sănătate pe termen lung pentru unele animale de companie. Antihistaminicele, acizi grași și terapiile topice pot ajuta, de asemenea, în cazurile usoare de dermatita atopica, in special atunci cand asociat cu alte forme de tratament.

Controlul polen si mucegai
Sensibilitatea la mucegaiuri si ciuperci pot provoca alergii la mulți câini. Iată cum de a controla ciuperci și mucegai:

 • Limita de expunere în aer liber atunci când ofensati conteaza polen sunt mari
 • Păstrați animalele de companie off de gazon, după cosit și departe de gunoi de frunze și alte resturi organice
 • Reduce umiditate excesivă în subsoluri, bai, etc.
 • Se spală mâncare și apă boluri utilizând frecvent, apă caldă cu săpun

Controlul prafului acarianul
Hipersensibilitatea la casa acarieni este o altă alergie comună. Este destul de dificil la acarieni eliminate complet, ci pentru că ei preferă medii calde, umede și de multe ori trăiesc în paturi, covoare, și mobilier, puteți reduce numărul lor folosind anumite tehnici:

 • Reduce covoare și mobilier tapițat, și de multe ori în vid
 • Reduce colectoare de praf, cum ar fi houseplants
 • Filtre Schimbare cuptor și aer condiționat de multe ori
 • Se spală săptămânal așternut animalului de companie în apă fierbinte
 • Acoperiți paturi de câine, perne, saltele și cu bariere de praf acarianul speciale
Lins
Piele iritata
Peter Kintzer
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit