Skinny pe condițiile de piele de pisica

Cancerul de piele cuprinde o categorie larga de tumori, care include orice creștere necontrolată a celulelor pielii sau structurilor asociate, cum ar fi glande, foliculii de păr, și țesuturi de susținere. Pielea este al doilea cel mai frecvent site-ul de cancer la pisici.

Ca un proprietar de pisica, ar trebui să examineze pielea pisicii în mod regulat. Dacă observați o plămădeală nouă, o rană care nu pare să se vindece, sau alte modificări ale pielii, consultați un veterinar cât mai curând posibil.

In timp ce cauza de cele mai multe tipuri de cancer de piele pisica este necunoscut (doar câteva tipuri sunt cunoscute a fi generate de supra-expunerea la soare), opțiunile de tratament includ o intervenție chirurgicală pentru a elimina tumora, radioterapie, chimioterapie si.

Resurse pentru pisici Afecțiuni ale pielii

Este important să ne amintim că acest articol prezintă doar o listă parțială a boli de piele care pot afecta pisica. Pentru o analiză mai detaliată a stării pielii percepute pisicii, consultați medicul veterinar.

Vrei mai multe sfaturi utile în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul pentru starea pielii pisicii tale? Check out articolele noastre recomandate:

  • Structura și funcția de piele și blănii la pisici
  • Descărcarea de gestiune a pielii sau a mirosului la pisici
  • Leziuni ale pielii sau Sore la pisici
  • Itch, Itch, Itch - Atunci cand pisica nu se poate opri Scarpinatul
  • Iarna și îngrijire a pielii Paw la pisici
  • Cancer de piele la pisiciDistribuiți pe rețelele sociale:

înrudit