Poate animalele de companie au alergii?

Are animalele de companie începe să zgârierea în acest moment al anului? Ling si mesteca picioarele lor non-stop? Sau de a dezvolta infecții ale pielii, mâncărime jos sau probleme ale urechii?

Începutul toamna marchează, de asemenea, la începutul sezonului de alergie, și, din păcate, alergii sezoniere sunt foarte frecvente la animalele de companie, în special câini.

Animalele de companie au de fapt pielea foarte sensibila. La doar jumătate din grosimea pielii umane, acestea sunt incredibil de sensibile la alergeni de mediu. Cand oamenii au alergii, avem tendința de a obține guturai, cu ochii secreții nazale, un nas înfundat și semnele în căile respiratorii superioare noastre. Animalele de companie sunt un pic diferit. Indiferent de ceea ce ei sunt alergic la, fie că e ceva în dieta lor sau, poate, polenuri sau purici, au tendința de a obține senzația de mâncărime ... foarte râios! Pentru mulți dintre prietenii noștri cu blană, singurul semn de disconfort lor este că ei linge picioarele sau zgâriați lor - o mulțime.

Contact Alergii

Animalele de companie care sunt alergici la ierburi și evreică rătăcitor au tendința de a linge picioarele lor și de a dezvolta roseata de pe burtă, în cazul în care suprafața de contact sunt alergic la. alergii de contact sunt mai rău atunci când există o mulțime de ploaie și soare și plantele sunt în faza rapidă a creșterii. Dacă suspectați că pisica sau câinele are acest tip de alergie, păstrați animalele de companie pe iarbă / plante timp de 2 săptămâni, iar simptomele ar trebui să îmbunătățească, atât timp cât nu există nici o infectie a pielii prezente. Alte sfaturi pentru câini sau pisici cu alergii de contact sunt:

  • Ștergeți animalele de companie în jos cu un prosop umed după venirea din exterior, acordând o atenție deosebită zona de pe partea de dedesubt a labelor. Se usucă bine după aceea.
  • Utilizați Episootheeither înainte de animalele de companie merge in afara, sau după venirea în interior pentru a calma pielea iritată
  • Folosiți un șampon fulgi de ovăz pe săptămână
  • În cazul în care câinele este urât mirositoare și are o infecție secundară a pielii utiliza Curasebweekly și a vedea medicul veterinar ca pot fi necesare antibiotice sau antifungice.

Acest caine are o infecție între degetele de la picioare, indicate de îngroșat, zona roșie a pielii. Ar putea fi o infecție cu stafilococ sau ar putea fi fungice. Medicul veterinar vă poate face un test simplu pentru a lucra cel mai bun mod de a trata acest lucru, deoarece mâncărimea nu se va opri până când infecția se îmbunătățește.

puricilor Alergii

Una dintre cele mai comune alergii la câini și pisici este o alergie la muscatura purici - mai ales în timpul lunilor calde ale anului, atunci când puricii devin mai predominante. alergie la purici se dezvolta ca raspuns la saliva puricele injectează în piele în timpul hrănirii și este atât de severă încât o muscatura purici poate păstra mâncărime animalele de companie timp de 2 săptămâni.Deseori puricii sunt trecute cu vederea ca o cauza de alergii, ca animale de companie cu alergii de purici nu au întotdeauna purici vizibile. De fapt, pentru ca un purice provoacă iritații atât de mult, au tendința de a mușca că puțin purici destul de repede, a scăpa de orice dovadă a problemei. Orice animal de companie cu alergii, chiar dacă puricii nu sunt cauza principala, are nevoie de un control cu ​​purici super-rapid, ca parte a tratamentului lor, în mod ideal cu un Comfortis mestecare lunar aromat ..

Alergii la mancare

Interesant, animale de companie care au alergii alimentare nu s-ar putea dezvolta în mod necesar un stomac deranjat sau diaree. Ei primi doar senzația de mâncărime și ling labele lor. Contrar opiniei populare, câinii nu au tendința de a dezvolta gluten sau cereale alergii. Ele tind sa fie alergic la o proteină din carne, cum ar fi pui, vita, miel sau cangur. Aceasta alergie se dezvolta in timp, ceea ce înseamnă că animalul poate fi bine mananca ceva timp de mai mulți ani înainte de a începe să apară simptome.

În cazul în care medicul veterinar suspectează pisica sau câinele are o alergie la alimente, un proces dieta pentru un minim de 8 săptămâni este necesar, și, de obicei se recomanda o dieta ca baza de prescriptie Hills Z / D sau Royal Canin hipoalergenice. Este important să se consulte medicul veterinar, pentru că pur și simplu schimbarea la un alt brand de pisică sau de alimente nu va ajuta, deoarece cele mai multe alimente pentru animale de companie sunt formate din ingrediente similare.

Dermatita atopica

dermatita atopică poate fi una dintre cele mai dificile tipuri de alergii pentru a diagnostica si trata la animale de companie. În esență, acesta este un termen general pentru toate acele alte lucruri care pot provoca mâncărimi la pisici și câini. Acest grup de lucruri include de obicei acarieni, polen, mucegaiuri și alți alergeni de mediu, care sunt mai greu de a elimina din lumea animalului de companie.

Pentru a trata dermatita atopica adesea necesită o combinație de soluții și proces-si-eroare. teste de sânge Alergia este disponibil, imunoterapia poate fi folosit pentru a desensibilizeaza animalele de companie, și diverse medicamente, inclusiv prednison, antihistaminice și ciclosporina pot ajuta pentru a suprima semnele. La Iubirea ca animalul am descoperit că o combinație de acizi grași omega 3, in special sub forma de Dermoscent topspot săptămânal (care miroase minunat, de asemenea), o spălare săptămânal în Aloveen și antihistaminice poate fi o combinație utilă pentru unele animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit