De ce câinii maltezi se zgârie?

De ce Câini malteză răzuibile Înșiși?

câine malteză, uneori, în mod greșit numit „Bichon“, este o rasa foarte veche. Originea sa nu este cunoscut pentru sigur, dar ar fi fost în orașul sicilian Melita sau Insula Méléda în Marea Adriatică. Acesti caini au fost crescuți pentru a vâna șoareci pe nave și porturi din Marea Mediterană. In zilele noastre acestea sunt a apreciat ca câini de companie, cu o personalitate puternică voință și veselă.

Cu toate acestea, câinele maltez are un strat destul de delicată și sunt adesea găsit zgârierea ei înșiși, în special în spatele urechilor. În acest articol AnimalWised vă vom oferi câteva sfaturi pentru a afla ce se întâmplă pe haina animalului tau si explica de ce cainii malteze se scarpine atât de mult.

Care sunt cele mai frecvente boli la câini malteză?

câini malteze sunt, desigur, afectate de aceleași boli comune, ca orice altă rasă de câini. Cu toate acestea, părul lung înseamnă că pielea lor tinde să fie organul cel mai afectat.

Dacă blana lor lung nu este îngrijit în mod corespunzător, poate aduce păr și piele multe probleme. Una dintre aceste probleme comune la câini este malteză ghemuri de păr- în timp ce ei sunet inofensive, ele reduc difuzarii pielii și riscul de boli de capturare - cum ar fi dermatite sau externe paraziți - devine mult mai mare.

Alte boli, cum ar fi Dermatita atopica - care derivă din alergii - au devenit din ce în ce mai frecvente recent, la câini malteze și alte rase.

De ce nu-mi zero câinele maltez în sine atât de mult?

Scarpinatul este un comportament foarte tipic printre caini- vom vedea de multe ori aceste animale, indiferent de rasa lor, zgârierea sau lingerea anumite părți ale corpului acestora. Scarpinatul este logic legate de mâncărime, dar poate avea și alte cauze.

Scarpinatul poate fi efectuată prin , condițiile fizice-cutanate specifice sau patologie generală, dar poate fi cauzată și de probleme de comportament. Orice senzație ciudată a pielii câinelui - cum ar fi inflamația, o rana, o bucată de îmbrăcăminte, un nou guler - va fi răspuns prin zgâriere și lingându.

O cauza foarte frecvente de mâncărime și, prin urmare, de zgarieturi si lins, printre câinii malteze sunt alergii. Acestea pot fi cauzate de o reacția anumitor produse alimentare- acestea sunt numite dermatita atopica si se manifesta in inflamatie si prurit generalizat. Există, de asemenea alergii prin contactul, în care mâncărimea este localizat pe zona de piele, care a atins materialul contravenient.

Ce alte cauze sunt acolo?Există și alte motive pentru care câinele maltez este zgârierea în sine prea mult. Ar putea fi acolo dermatită infecțioasă provocate de bacterii și ciuperci. Cainele tau s-ar putea obține infectate din cauza lipsei de aerisire a pielii (din cauza încurcăturile păr, periuțe de rău sau nu periaj deloc), contactul cu animalele infectate sau din cauza rănilor (cum ar fi cele cauzate de spice de grâu sau de crengute).

Ce zici de paraziți?

paraziţi, cum ar fi purici, poate provoca o mare mâncărime la câini. Un caine cu purici va petrece în mod evident, pe perioade lungi de timp zgârierea în sine. Există, de asemenea boli parazitare cum ar fi raie și infestații masive căpușe.

Dacă suspectați câinele maltez ar putea avea purici, aici este cum să le eliminați.

Ce probleme de comportament cauza scarpinatul excesiv?

Excesul lingerea și zgârierea anumite zone sunt de obicei cauzate de probleme psihologice la câine, cum ar fi stereotipie - o mișcare repetitive sau postură - sau comportamente compulsive. Cel mai frecvent rezultat este dermatita ling acrală sau granulom linge.

granulom Lick este cauza prin lingerea constantă o anumită parte a corpului, de obicei, un picior, la punctul în care apare o rana. Este comun la câinii care petrec prea mult timp închis și singur acasă și / sau câini care nu primesc suficientă activitate fizică.

Acest articol este pur informativ. AnimalWised nu are autoritatea de a prescrie orice tratament veterinar sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să luați animalele de companie la medicul veterinar în cazul în care suferă de orice condiție sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare De ce Câini malteză răzuibile Înșiși?, vă recomandăm să vizitați Alte categorii noastre probleme de sănătate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit