Perioada de gestatie pentru guppy

guppy
O guppy gravidă arată grăsime și Boxy.

guppy (Poecilia reticulata) Sunt una dintre cele mai populare, diverse și ușor de păstra acvariu de apă dulce de pește pentru a ridica, iar crescătorii Savvy vor înțelege perioada de gestație de guppy astfel încât acestea să poată fi pregătiți pentru o familie mare de prăji guppy.

Este Guppy mea insarcinata?

guppy Femeie poate ramane insarcinata mai devreme la o lună într-un rezervor de cald, deși vârsta obișnuită de maturitate este de trei luni. Cheia pentru a înțelege perioada de gestație un guppy se știe dacă ea este, de fapt, gravidă. Poate fi dificil de spus dacă un guppy este gravidă imediat, cu toate că la fața locului gravid - un loc întunecat aproape de anus la partea din spate a abdomenului, sub coada - va întuneca și mări la femei gravide. O guppy gravidă va apărea, de asemenea, să crească mai mare, cu o forma voluminoase, cutiuta, dar acest lucru nu poate fi evidente, până aproape de sfârșitul sarcinii. Spre sfârșitul sarcinii, ochii mici RFI pot fi, de asemenea vizibile prin pielea subțire femelei, burta translucid, în special în apropierea locului gravid.

Guppy Gestatia Perioada

Perioada de gestație pentru guppy va varia în funcție de starea de sănătate a femelei, nivelul ei de stres, precum și condițiile de rezervor ei. Gestația poate dura de la 21-30 de zile, deși 22-26 zile este medie pentru cele mai multe sarcini guppy. Un rezervor mai cald - între 72-79 de grade Fahrenheit - este cel mai bun pentru gestație și va menține femela de a fi gravidă prea mult timp. Dacă ea este stresat sau simte există un pericol, ea poate sta mai mult gravidă, cu toate că stresul excesiv poate scurta, de asemenea, perioada de gestație și poate cauza un avort spontan sau avort spontan. Pentru a proteja femela in timpul sarcinii sale, rezervorul trebuie să fie păstrate la o temperatură constantă și curățate în mod regulat, pentru a evita orice boli care pot afecta dezvoltarea puietul sau succesul sarcinii. O dieta sanatoasa este de asemenea esențială pentru a asigura copii guppy sănătoși.

Guppy dând naștereSpre sfârșitul perioadei de gestație, crescătorii guppy pot alege să se mute femela într-un rezervor de nastere pentru a proteja puietul, atunci când se nasc. O femeie a subliniat sau foame poate mânca ei prăji, și se prăjește guppy sunt o delicatesă pentru mulți alți pești. În cazul în care un crescător a fost în măsură să țină evidența datele perioadei de gestație, acesta poate fi ușor să știe când să se mute femela la un rezervor de nastere. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest lucru poate provoca, de asemenea, de stres, care ar putea afecta societatea-mamă sau puiet. Atunci când femela este gata să dea naștere, ea poate să mai crească și lent în rezervor sau să caute un loc solitar, dar acestea nu sunt întotdeauna indicatori de încredere ai nașterii iminente. Aceasta poate dura câteva ore pentru ca femela să renunțe la toate RFI, și o picătură poate avea ca putine doua la cat mai multe 200 prăji dintr-o dată, deși media este pentru o femeie pentru a da naștere la copii cu 30-60 guppy fiecare sarcină.

Pornirea gestația Perioada Din nou

O guppy femeie poate ramane insarcinata din nou, doar câteva ore după ce a dat naștere, care a dat aceste pește extrem de fertil porecla „millionfish.“ guppy de sex feminin au capacitatea de a stoca sperma de la masculi timp de până la un an și poate avea până la opt sarcini de la o inseminare, dacă acestea sunt sănătoase și au condiții bune de rezervor. Deoarece acești pești pot obține gravidă atât de tineri și poate trăi până la trei ani, și pentru că perioada de gestație pentru guppy este doar sub o lună, o singură guppy de sex feminin ar putea avea 2.000 sau mai multi copii in timpul vietii ei. Înțelegând perioada de gestație și ei cel mai bun mod de a avea grijă de guppy gravidă, pasionaților de pește se pot bucura de creșterea acestor pești pentru anii următori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit