Cum să știu dacă pisica ta este gravidă

Cum să știu dacă pisica ta este gravidă

Deși burta unui pisica nu începe să se umfle până la ea sarcină este foarte avansat, există și alte semne care indică faptul că animalul tau este gravidă. Aceste semne sunt pur fizice și de comportament, deoarece modificările hormonale care experiențele pe animale în proces de gestație va afecta starea de spirit ei. La OneHowTo, vom explica cum să știu dacă pisica ta este gravidă.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în: Cum să știu dacă pisica mea este în căldură sau pe durata sarcinii
Pașii de urmat:
1

Primul lucru pe care să știe este că sarcina unei pisici durează mai mult de două luni, în special, între 63 și 69 de zile.

2

În primele două săptămâni, nu va exista nici un semn de sarcină. Cu toate acestea, în cazul în care pisica merge frecvent în excursii de noapte, ea se va opri odată ce ea devine gravidă.

3

Primele schimbări exterioare fizice încep să apară în a treia săptămână. sfarcurile Pisica ta va deveni mult mai mare și, de asemenea, să ia o nuanță roz.

4

În a patra săptămână, va deveni vizibil faptul că pisica are o burta bombat deoarece embrionii așternutului încep să crească în dimensiune.

5

In acelasi timp, schimbări de comportament în pisica din cauza sarcină va incepe. Aceste modificări rezultă atât starea ei fizică și hormonii ei. Unele pisici devin foarte calm și necesită mai multă atenție, în timp ce alții, în schimb, preferă să fie singur și să devină neprietenoasă ori de câte ori acestea sunt atinse.

6

Cu două zile înainte de livrare, pisica se va simți în dificultate și va plânge și boci odată cu creșterea frecvenței până când ea dă naștere în cele din urmă.

Acest articol este doar informativ, oneHOWTO nu are autoritatea de a prescrie orice tratamente veterinare sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să luați animalele de companie la un veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare Cum să știu dacă pisica ta este gravidă, vă recomandăm să răsfoiți în jurul nostru categoria Animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit