Cum rasa guppy?

Guppy într-un rezervor

Guppy sunt vivipari, ceea ce înseamnă că copiii lor se nasc vii, nu din ouă ca multe alte tipuri de pește, inclusiv carasi. Guppy, de asemenea, tind sa se inmulteasca mai degrabă în mod liber, astfel încât să puteți merge rapid dintr-o singură pereche sau un trio la zeci de guppy pentru animale de companie, dacă alegeți să păstrați bărbați și femei împreună. Aflați mai multe despre modul în care guppy rasa.

Actul de reproducție

Procesul de reproducere este destul de simplă și rapidă iluminat. Atunci când condițiile sunt favorabile, un guppy de sex masculin va încerca să se apropie de o femeie cu scopul de a ei inseminare. Femela rareori rămâne în continuare pentru această activitate, și ea de obicei darts la distanță și o urmărire ensues. Când masculul devine destul de aproape, el se extinde gonopodium lui față de aerisire anal femelei.

Gonopodium este de fapt anala masculului. Este ca o formă de tijă și ușor a subliniat, și este situat chiar în spatele aripioarele ventrale. Gonopodium conține un tub care ofera de fapt pachete de sperma la femela. Creșterea durează mai puțin de o secundă, și se pare la fel ca el este usturimea ei la vent ei în care se află locul ei gravid. Acesta este locul întunecat, chiar în spatele abdomenul femelei.

Deși creșterea este extrem de rapid, numeroase reproductie va avea loc pentru a se asigura femela a fost fecundat.

GestaţiePerioada de gestație de guppy variază un pic, și cât timp ea rămâne gravidă depinde foarte mult de mediul ei. Durata medie a sarcinii este între 22 și 28 de zile. Cu toate acestea, o femeie poate rămâne gravidă, chiar mai mult dacă ei apa este prea rece, deoarece incetineste dezvoltarea de copii, de asemenea, cunoscut sub numele de puiet. Ea poate întârzia, de asemenea, de livrare în cazul în care există prea mulți pești în rezervorul ei hărțuiască.

Picături multiple de la o sesiune de reproducție

Este un fapt interesant că o femeie poate trece prin mai multe sarcini în succesiune după creșterea inițială. Ea are capacitatea de a stoca pachete suplimentare de sperma de la mascul, deci este posibil ca ea să dea naștere o dată pe lună timp de câteva luni după nașterea primului set de puiet. Fiecare livrare este, de asemenea, cunoscut ca o picătură.

Condiții ideale pentru creșterea animalelor

Nu e prea mult trebuie să faceți dacă doriți să încurajeze guppy dumneavoastră să se înmulțească. Doar oferă următoarele condiții.

  • Guppy sunt pești tropicali, și ei fac cel mai bine la temperaturi cuprinse între 75 și 85 de grade Fahrenheit. Scopul pentru o temperatură constantă a apei de 80 de grade Celsius, iar acest lucru va ajuta inspira animalele de companie să se înmulțească.
  • Guppy ca apa grea, astfel încât să mențină pH-ul între 7,0 și 7,6.
  • Oferta guppy dumneavoastră creveți saramură proaspătă sau congelată, în plus față de dieta lor regulate sub formă de fulgi. Hrană de pește de două ori pe zi, și să monitorizeze cât de mult alimentare pe care le mananca. Tu nu ar trebui să ofere mai mult decât pot mânca în cinci minute.

Acum știi cum se face

Acum, că ați înțeles exact cum rasa guppy, este ușor de observat atunci când se întâmplă. În cazul în care la fața locului gravid feminin dvs. începe să se extindă și ea pare mai greu decât oricând, poți fi sigur că este însărcinată. Asigurați-vă că-i oferi tot ce are nevoie pentru a sprijini sarcina ei, precum și un loc sigur pentru a avea prăji ei sau ea și tankmates ei le-ar putea mânca.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit