Cum să-i spuneți dacă un porc de Guineea este gravidă

Sursa: pixabay.com

având o porcușor de Guineea ca un animal de companie poate fi o mulțime de distracție, deoarece acestea sunt foarte distractiv și destul de ușor de a avea grijă de. Ca și alte mamifere mici, dar ele cresc rapid, dacă este permis să și s-ar putea termina cu mai mulți porci de guineea decât vă așteptați dacă nu păstrați bărbați și femei separat. Dar ce sunt semne că un cobai este gravidă?

OneHowTo este aici pentru a explica cateva trucuri pe care le puteți utiliza pentru a spune că porcul de guineea este gravidă. Ca întotdeauna, dacă sunteți sigur dacă porcul de guineea este gravidă dar observați orice modificări neobișnuite, apoi să le ia la un veterinar pentru a fi în siguranță!

A fost în jur Ea Alte porci de Guineea?

Dacă porcul de guinea a fost în jurul valorii de cobai de sex masculin, există o bună șansă ca ea ar putea fi gravidă. Dacă ai adus niște prieteni pentru ea să se joace cu și cel puțin un fost de sex masculin, există o șansă pe care le-au împerecheat. Ele sunt animale după toate și cele mai multe animale vor gasi un partener rapid pentru a avea copii.

Uita-te la obiceiurile ei alimentare

Uita-te la mâncare și băutură obiceiurile de porc de guinea. Dacă porcul de guineea este gravidă, ea va mânca și bea mai mult pe masura ce sarcina progreseaza. Unii porci de guineea au fost cunoscute de a mânca de trei ori valoarea lor normala de produse alimentare în timp ce acestea sunt gravide. Ei au fost, de asemenea, cunoscute pentru a lua în mult mai multă apă decât de obicei. Stai cu ochii pe aceste lucruri. O creștere mare a consumului de alimente si apa este un semn sigur că ea este însărcinată.

Sursa: pixabay

Uita-te la talia ei

Dacă porcul de guineea este gravidă, există o șansă ca ea este de ambalare pe de lire sterline. Prin grija de greutatea ei, vă poate spune dacă ea este gravidă. Cei mai mulți porci de guineea va obține aproximativ o livră sau două în timpul vieții lor, dar dacă a ta câștigă mai mult, ea este însărcinată.

Simțiți burticaDacă credeți că dvs. cobai este gravidă, freca stomacul ei pentru a vedea dacă vă puteți simți purceilor. Nu pune presiune mult pe burtica ei, deoarece s-ar putea răni copiii ei, dar da-i un pic freca moale. Dacă ea este gravidă, vă puteți simți copii în burtica.

Sursa: pixabay

Verificați de două ori cu un veterinar!

Dacă sunteți destul de pozitiv faptul că dvs. cobai este gravidă, ia-o la veterinar și ei vor anunța ce să se aștepte. Pregătiți-vă pentru mai multe animale de companie!

Acest articol este doar informativ, oneHOWTO nu are autoritatea de a prescrie orice tratamente veterinare sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să luați animalele de companie la un veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare Cum să aflăm dacă un cobai este gravidă, vă recomandăm să răsfoiți în jurul nostru categoria Animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit