Societatea Finch

Bengalezi Finch - Movchen japoneză

Familie: EstrildidaeFawn Pied Societatea FinchFawn-Pied Societatea FinchLonchura domesticaFoto © Roy Beckham eFinch.com
Am o pereche de cinteze, nu știu exact ce fel. Ea a pus 2 oua, si au ajuns pe podeaua cuștii, în speranța I`am au căzut exccidently atunci când ... (Mai Mult)Yolanda Varela

Cuvântul „societate“ se potrivește acestor păsări mici la un ceai, deoarece acestea sunt foarte sociale și ca să intre în afaceri tuturor! Societate cinteze face animale de companie mare pentru incepatori. Ele sunt una dintre cele mai simple păsări de ingrijit, foarte rezistent, ieftin, si sunt crescatori prolific.

Societate cinteze sunt una dintre cele mai fermecătoare și interesantă dintre toate mici Mannikins! Ei se crede că au fost dezvoltate în Asia în urmă cu peste 300 ani de crescătorii chinezi și japonezi. Se presupune că sunt o formă internă a Munia spatele alb(Striata Lonchura) deși originea lor absolută este incertă.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea cinteze a se vedea:
Ghid pentru un fericit, sănătos Finch


Distribuția geografică
Lonchura domestica
A se vedea toate datele de la Google Maps
Datele furnizate de GBIF.org
  • Britanie: Animalia
  • Încrengătura: Actiniform
  • Clasă: Elasmobranchii
  • Ordin: Paseriforme
  • Familie: Estrildidae
  • Gen: Lonchura
  • Specii: domestica
Societatea Finch

Raport video intrerupt

Ninja cântând. Celălalt bengalezi, Sushi este văzut în interiorul cușcă, având niște mei.

Nume stiintific: Lonchura domestica Aflați mai multe despre societatea „Familia“, cinteze Estrildidae aici: Familiile Finch

Descriere: Societate cinteze ajunge la o dimensiune de 4 1/4" la 4 3/4" (11-12 cm). Ei au trei soiuri de culoare de bază: ciocolată și alb, cafeniu si alb, alb pur. Tri-colorate, formele crestate (dezvoltate în anii 1930), și culori solide sunt de asemenea observate. Nu există două cinteze Society sunt la fel!

Distribuție:Cinteze Societate sunt total interne și un număr mare sunt crescute în captivitate.

Îngrijire și hrană:Alimentele proaspete si apa trebuie sa fie furnizate zilnic. A amestec bun de semințe de cinteză va oferi preferința lor de zi cu zi pentru millets și semințe de canar și sunt disponibile imediat la un magazin pentru animale de companie. Într-un pahar separat furnizarea de alimente ecologice în mod regulat, cum ar fi roccina și spanac. Alte suplimente includ alimente cu ouă, mere și pere. tratează Finch de semințe cu miere, fructe și legume sunt distractive pentru păsări prea, precum și nutritive!
Granulație cu cărbune este esențială pentru a ajuta la digestie si contine minerale si oligoelemente valoroase. Pietrișul ar trebui furnizate într-o cupă specială sau presărat peste partea de jos a podelei cuștii. Furnizarea unui cuttlebone deoarece calciul ofera va da pasarea un cioc ferm, coji de ouă puternice în perioada de reproducere, și va preveni legarea de ou. Varul din cuttlebone, de asemenea, ajută la digestie.
Oferta ta Finch un baie ocazional prin asigurarea unui vas de baie care este 1" profundă cu 1/2" de apă sau un clip pe casa de baie.
Al lor cuie poate fi necesar, ocazional, să fie tăiate, dar aveți grijă să nu decupa în vena ca pasărea poate sangera rapid la moarte. Bird trimmere de unghii și pulbere stiptic pentru a opri sângerarea sunt disponibile la magazinele de animale de companie.

Carcasă:Societate cinteze face bine în interior într-o cușcă. Se pune cușcă în cazul în care este bine ventilat, deși liber de curenții de aer și un perete la nivelul ochilor. Acesta ar trebui să aibă lumină bună, dar să fie departe de uși și ferestre în cazul în care expunerea directă la lumina soarelui poate face mai mult prea cald.
Furnizarea de două sau trei bune stinghii din lemn de rasinoase circa 3/8" la 3/4" în diametru. ramuri de copaci de dimensiuni similare, de asemenea, face stinghii bune și va ajuta să poarte ghearele în jos în mod natural. Furnizarea de feluri de mâncare separate pentru hrană, apă, tratează și pietriș. Așezați hârtia pe partea de jos cușcă, care poate fi presărat cu pietriș, sau de a folosi o hârtie de nisip.
Societate cinteze, de asemenea, face foarte bine o în voliere sau camere de păsări. Screening-ul ar trebui să fie de 3/8" cu ochiuri pătrate. Platouri pentru alimente, apă, nisip și apă pentru scăldat trebuie să fie incluse împreună cu stinghii și cuiburi. Plantele care nu sunt otrăvitoare, cum ar fi pomi fructiferi, lemn câinesc, Forsythia, și tufe de caprifoi va face spațiu mai plăcut pentru cinteze.Întreținere:Deși cinteze necesită foarte puțin timp, un mediu curat precum și alimente proaspete și apă de zi cu zi este o necesitate pentru a preveni boala si boala. îngrijire cușcă de bază include curățarea zilnică a vaselor de apă și alimente. La fiecare două-trei zile schimba hârtia pe fundul cuștii și să stropească cu circa 1/8" de pietriș proaspăt. Se spală și se usucă săptămânal întreaga cușcă, inclusiv stinghii.

Comportamente sociale:Cinteze Societate sunt foarte, foarte sociale și ar trebui să fie ținute în grupuri (Cu excepția unei singure perechi de reproducere). Acestea sunt cele mai prietenoase, au un temperament ideală, și niciodată nu sunt agresivi fata de alte păsări.

Manipularea / Training:Cintezele sunt pur si simplu sa bucurat de poznele lor și să se joace, mai degrabă decât de formare. Când trebuie să se ocupe de Finch pentru a-l examina sau clipul unghiile Este, așezați palma pe spate pentru și înfășurați degetele în jurul păsării cu degetul mare și arătător pe fiecare parte a capului este.

Activitati: Cinteze Societate sunt activ și foarte prietenos. Acestea sunt organisme atât sociale și de astfel de aglomerate, care le pot obține de multe ori în calea și perturbă obiceiurile de reproducere ale altor păsări mai private! Stai cu ochii pe prietenii energetice într-o crescătorie de păsări!

Creștere / Reproducere:Cinteze Societate sunt unul dintre cele mai fiabile crescătorii! Ele pot fi crescute ca perechi individuale adăpostite separat sau ca grupuri in colivii. Atunci când creșterea în grupuri, trebuie să vă asigurați că aveți mai mult de trei perechi pentru a preveni un ordin de ciugulit. Un dezavantaj pentru reproducere voliera este de peste dorința. Ei vor de multe ori toată mulțimea într-un singur cuib să se stabilească și se incubează ouăle. Ei primesc în fiecare alții mod și să facă imposibilă orice o găină la incubare ouăle. Ei sunt astfel de crescatori dedicate, se vor incuba și spate tineri de multe alte păsări chiar.
Sexe sunt foarte similare, dar masculul va afișa un comportament de împerechere cântând un mic cântec la femela. Femelele sunt, în general liniștită, cu excepția cazului separate vizual de perechea lor. În acest caz, masculul va apela la feminin, cu o singură silabă, în timp ce răspunsul găinii va fi de trei sau patru silabe.
Le place o cuib închis sau parțial deschis. Dimensiunea unei cutii de cuib ar trebui să fie de aproximativ 5" sau 6" (13 -16 cm). materiale cuibar, cum ar fi ierburi și fân vor fi apreciate, iar ei se vor alinia cuibul cu pene si materiale moi.
Femela va stabili un ambreiaj de la 4 la 6 oua. Femela va face cea mai mare parte a ședinței pe ouă și se vor eclozează în 12 până la 13 zile. Ambii părinți se vor hrăni puii. În acest moment oferi o mulțime de verdeață, semințe și alimente de ou.

Probleme potentiale:Cinteze Societate sunt păsări foarte rezistente și aproape toate bolile pot fi urmărite la dieta necorespunzatoare, cuști murdare, și proiecte. O dieta echilibrata si o multime de exercitii va preveni cele mai multe boli. Colorația albă a societății cinteze poate fi adesea albinos, cu ochii roz, și predispus la probleme oculare. Probleme oculare de acest tip pot fi prevenite prin furnizarea de o mulțime de alimente verzi bogate in caroten. Cunoaște păsările și urmăriți pentru schimbări drastice reale ca indicii de boală.
niste semne de boală să fie conștienți de sunt excremente care nu sunt alb-negru, pene, care sunt zburlite, lipsa poftei de mâncare, respirație șuierătoare, și care acționează slab și a alerga în jos.
Unele dintre boli și leziuni comune Finch ar putea contracta sunt aripi rupte sau picioare, tăieturi și răni deschise, ciocurile năpădite și cuie, pene incarnate, cules de pene, naștere crampe la nivelul membrelor inferioare dintr-o cușcă, care este prea mică, pierdere în greutate, accident vascular cerebral de căldură, șoc, comoție cerebrală, ou legarea, diaree, acarieni, răceli, chelie, picioare solzoase, ochi inflamat, tumori, constipație și diaree.
În primul rând, puteți încerca și să izoleze pasărea într-o cușcă de spital în care să acopere toate, dar partea din față a cuștii și a adăuga un bec sau încălzire pad lumină pentru a menține interiorul cuștii la o temperatură constantă de 85 de grade Fahrenheit. Eliminați toate stinghii și a pus feluri de mâncare de hrană și apă pe podea. Dacă nu vedeți îmbunătățiri în câteva ore, să ia pasărea la un medic veterinar aviară pentru diagnostic și tratament.

Disponibilitate:Cinteze Societate sunt disponibile imediat în industria de animale de companie din cele trei Colorațiile de bază. Cu o determinare mai puțin, ar trebui să poată găsi tri-culorile, crestate și culori solide, de asemenea. Deoarece acestea sunt crescute atât de ușor în captivitate, ele sunt păsări foarte ieftine mici.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit