Cum de a proteja un cuib zebră cinteza

Cum de a proteja un cuib Zebra Finch

Finch zebră este o pasăre foarte apreciat datorită cadrului său mic adorabil și o varietate imensă care pot fi găsite în voliere din întreaga lume. Donacute-T lasa dimensiunea sa te pacaleasca, acest lucru pasăre puțin activă poate fi tare și energic vocalizând Birdsong lor.

Dacă sunteți de gândire de reproducție o cintezelor zebră, va trebui să știe ce tip de cuib au nevoie. Amintiți-vă că o cintezelor zebră este o ființă vie și dacă vă decideți să împerecheați ar trebui să fie responsabil pentru urmașii lor. Trebuie să aveți suficient spațiu pentru a oferi o casă pentru toate acestea precum și să acopere costul hranei lor, cuști și facturile vet.

Păstrați lectură acest lucru AnimalWised articol și de a afla Cum de a proteja un cuib zebră cinteza.

Un cuib Potrivit pentru Zebra Finch

cinteze zebră sunt animale foarte nervos care nu doresc ouăle lor să fie expuse la prădători. Când ei se confruntă cu o amenințare aparentă pentru ouăle lor, ei vor acționa prin aruncarea ei la pământ și chiar le mănâncă. Din acest motiv, este esențial să se uita-te pentru un cuib închis cum ar fi cea prezentată mai jos:

Păstrarea Zebra cinteze Safe

Deoarece cintezelor zebră este foarte precaut, având prea mult sunet de la alte animale, prea mult zgomot umană sau amenințări în jurul valorii percepute pot duce la abandonarea cuib sau aruncarea ouăle lor. Chiar dacă aveți o mulțime de dragoste pentru cinteze dvs., este posibil să te consideri a fi o amenințare, astfel încât să nu deranjeze cuib sau să încerce să atingă ouăle atunci când acestea sunt în interior. Plasarea preparate alimentare cu apă sau în afara cuib ajută la menținerea la un nivel minim de interacțiune.

Tu ar trebui să îmbunătățească, de asemenea, dieta lor, oferindu-le cu calciu suplimentar și alimente de ou. cinteze zebra dragoste, de asemenea, fructe si legume, dar să fie atent cu privire la supraalimentare. Ele pot deveni umflat sau bolnav dacă dat prea multă mâncare, deci asigurați-vă că acestea au o mulțime de spațiu pentru a exercita.

Elementele importante din cuibZebra Finch este un constructor de cuib mare și ei fac adesea cuiburile înșiși. Ocazional, acest lucru este doar un loc de muncă-un singur om, dar, de obicei, ambii părinți sunt implicați în acest proces.

Cu toate acestea, prin găsirea unui cuib gata făcute în cușca lor, cinteze zebră au locul perfect pentru a ridica lor tinere. Vor avea nevoie, de asemenea, materiale suplimentare pentru a utiliza ca umplutură pentru ouă. În cazul în care nu au nici o, o vor primi de jumulire pene de la ei înșiși sau de la unul pe altul.

Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să ofere dumneavoastră păsări mici cu material pentru a pregăti cuib: păr de capră și fibre de nucă de cocos bine lucrat. Ambele pot fi achiziționate de la magazinele de animale de companie, magazine specializate animale exotice sau medicii veterinari. Este foarte important ca acest lucru este pus la dispoziția lor, deoarece pierderea de pene înseamnă că sunt neprotejate și va necesita cantități mari de calciu pentru a contracara problema. Evitati fibrele sintetice sau orice material predispuse la contaminare, cum ar fi fân sau frunze.

Odată ce aveți toate elementele dumneavoastră în loc și să asigure trecerea de pietoni cinteze nu sunt amenințate, vă puteți bucura de vizionarea acestora să crească în creaturi frumoase sunt.

Dacă doriți să citiți articole similare Cum de a proteja un cuib Zebra Finch, vă recomandăm să vizitați categoria noastră gestației.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit