Care sunt animale de pradă de sămânță? păsări granivore și dieta lor

Care sunt Predators semințe? Păsări granivore și dieta lor

Animalele sunt clasificate în funcție de diferite criterii, dar unul dintre cele mai comune diviziuni este bazat pe dieta lor: Ați auzit, probabil, de animale carnivore, erbivore și omnivore. Ai auzit despre animale granivore, totuși?

Granivorele, sau „pradatorii de semințe“, Sunt animale care se hrănesc în principal sau numai pe semințele plantelor. Animale granivore includ mamifere și insecte, dar pasarile sunt cele mai cunoscute. Cele mai multe păsări granivore sunt destul de mici, și în funcție de stadiul vieții lor ei pot mânca, de asemenea, insecte sau flori.

În acest articol AnimalWised veți descoperi care sunt Predators de semințe, concentrându-se pe păsările granivore și dieta lor, cu ajutorul unor descrieri și imagini. Citește mai departe!

Zebra Finch

cinteza zebră (Taeniopygia guttata) Este o pasăre mică și dulce, cu aspect care trăiește în comunități mari. Cu toate acestea sunt originari din pădurile și pajiștile din Australia, astăzi puteți găsi cinteze zebră din întreaga lume, deoarece acestea sunt foarte populare ca animale de companie.

Într-adevăr, cinteze zebră sunt printre păsări granivore ca Se hrănesc în principal pe semințe, dar acestea încorporează, de asemenea, legume proaspete în dieta lor pentru a obține cantitatea corectă de vitamine. Dacă vă păstrați cinteze zebră, ați putea fi interesat în articolele noastre privind regimul alimentar al Finch zebră, fructele și legumele pot mânca, și cum de a proteja cuibul lor.

sticlete

sticlete (Carduelis Carduelis) Este de remarcat pentru fața ei roșu și penajul maro și galben. Este o pasăre sălbatică că toată lumea ar trebui să vadă și să audă cel puțin o dată în viața lor, așa cum este renumit pentru calitățile sale de canto. Una dintre cele mai multe caracteristici caracteristice ale sticlete este linia neagră subțire care iese în evidență pe aripile sale negre.

Sticlete, unul dintre cele mai apreciate pasari cantatoare, este una dintre păsări cele mai afectate de capturarea de braconieri și prost practicat de reproducere. Acesta este motivul pentru care este o pasăre protejată în majoritatea țărilor și capturarea sa din sălbăticie are consecințe grave.

Această pasăre frumoasă trăiește nu numai în Europa, ci și în Asia de Vest și Africa de Nord. Sticleți sunt păsări granivore, cum mănâncă cea mai mare parte semințele din mărăcini (Care să le dea numele lor științific), teasles și semințe de niger precum și insectele. Ei trăiesc în turme, în care se pot distinge cu ușurință masculi de la femele.

Vrabie

Vrabia nu este o specie, ci o familie de păsări numite Passeridae. Vrăbii, la fel ca cintezele discutat mai sus, sunt dimorfism sexual, adică bărbați și femei au variații în penajul lor, care le fac diferite și ușor de distins. Ele sunt, de asemenea, în principal, animale de pradă de sămânță, adică, animalele granivore.

vrăbii american sunt de fapt destul de similar cu cinteze, și nu fac parte din această familie. vrăbii Casa (passer domesticus) Sunt native Eurasia, dar ei s-au răspândit aproape peste tot în lume, deoarece acestea se adapteze cu ușurință la mediul urban. vrăbii arbori europeni (passer Montanus), Care trăiesc, de asemenea, în Eurasia, trăiesc confortabil în orașe, de asemenea.

Vrăbii tind să trăiesc în stoluri, care pot include, de asemenea, păsările de la alte specii, cum ar fi cinteze și canari. În afară de semințe, de asemenea, ei mananca insecte si alte alimente care le pot saprofiți de site-uri umane.

Imaginea de mai jos arată o vrabie copac european.

loxia

Dintre toate păsările mâncătoare de semințe, din genul loxia (Loxia) Este una dintre cele mai interesante și unice. În timp ce sunt bălțate în cadrul familiei cinteze, acestea sunt ușor de recunoscut ca ciocul are o cruce aparte - de unde și numele lor.

Această variație în anatomia permite loxia să îndepărtați semințele din conuri de pin dure. Bălțate sunt capabile de orice pentru a obține semințe pentru a le extrage chiar și mâncarea care semințele de mere!

Loxia este puțin mai mare decât vrabia, iar diferența dintre sexe pot fi văzute în culoarea lor, ca masculii adulți au penajul de culoare roșie sau portocalie în timp ce femelele sunt de culoare verde oliv sau galben. Acesta poate fi găsit în cea mai mare parte America și Europa.

Canarcanar de atlantic (Serinus canaria) Este o altă pasăre cunoscută în întreaga lume pentru a fi atât un animal granivore și, în varianta sa domesticite, un animal de companie excelent. Canarii sunt inteligent si sociabil birds- se bucură cântând în dimineața și brightening orice iubitorii de păsări zi.

canari Atlantic în sălbăticie nu sunt la fel de comune ca alte păsări. Sunt originar din Insulele Canare și alte arhipelaguri din Oceanul Atlantic, dar acestea au fost introduse în alte locuri, cum ar fi Hawaii și Puerto Rico. canarii Wild sunt mai atenuat și subtile de culoare, cu penajul maro și galben.

Canarii hrănesc mai ales pe semințe de iarbă, buruieni și fructe, dar, de asemenea, insecte. Dacă vă păstrați canari, ați putea fi interesat în articolul nostru referitor la ceea ce este cel mai bun dieta pentru un canar.

Pasare iubitoare

Lovebirds sunt un gen de păsări, precum și numele lor științifică este Agapornis. Sunt originar din Africa, dar ele pot fi găsite peste tot în întreaga lume, deoarece acestea sunt populare și prețuite animale de companie. Lovebirds sunt una dintre cele mai mici tipuri de papagali.

Există o nouă specie de lovebirds, fiecare cu anumite culori și marcajele de pe penajul. Cu toate acestea, toate au un lucru în comun: Le place să trăiesc cu un partener. Lovebirds sunt pasari inteligente și pot învăța cu ușurință să facă anumite lucruri în schimbul hranei și atenție. Ei sunt, de asemenea, foarte sociabil.

În captivitate, dieta lor trebuie să includă semințe și boabe cum ar fi mei, ovăz, șofran și hrișcă, dar, de asemenea, nuci, legume și fructe proaspete. Ele pot mânca, de asemenea, flori.

perus

Nu am putea părăsi perus australian (Melopsittacus undulatus) De pe listă, deoarece este cel mai popular de păsări de companie din lume. La fel ca lovebirds, budgies - și majoritatea celorlalte papagali - sunt păsări sociale care le place să trăiască în perechi și să se bucure de atenție și tratează din familia lor.

Budgerigars sunt vorbăreț și prietenos, și ei vin într-o varietate de culori și rase. Dacă sunteți interesat de păstrarea acestor păsări frumoase, vă recomandăm articolul despre îngrijirea unui papagal.

Finch bengalezi

cinteze bengalezi sau Society (Lonchura striați Domestica) Sunt de dimensiuni reduse. Aceasta pasare iubit animalele de companie este pur internă, și nu se găsește în sălbăticie. Se coboară din Asiatica Munia alb-rumped, dar culorile sale sunt mai întunecate și este cu siguranță mai docil.

cinteze bengalezi poate coexista frumos cu alte păsări cum ar fi cinteze zebră, din cauza lor liniștită și Caracterul al supus, de fapt, o pereche de cinteze bengalezi de sex masculin fac părinții adoptivi buni pentru ouă și pui de la alte specii. Finch bengalezi este un alt bird- granivore mănâncă cea mai mare parte mei și semințe de canar.

waxbill comună

Comună sau St Helena waxbill (Estrilda astrild) Devine numele său de la aspectul său fizic, pentru că ciocul mic, ascuțit este aceeași culoare coral luminos ca ceara care a fost folosit pentru a sigila litere în vremuri mai vechi. Acestea sunt păsări foarte frumoase și apreciate, notabile pentru colorat frumos in jurul ochilor lor, care ne aduce aminte de fard de ochi la modă.

Waxbill comună este o sămânță predator- această pasăre granivore se hrănește în principal pe semințe de iarbă, dar în timpul sezonului de reproducere pot mânca o insectă pentru a stimula aportul lor de proteine. Ea trăiește în comunități mari de păsări în mare parte din Africa Sub-Sahariana, dar sa răspândit în sudul Europei, estul Americii de Sud și chiar unele insule din Pacific.

Finch Gouldian

Am terminat această listă cu Gouldian, Lady Gouldian sau cinteza curcubeu (Erythrura gouldiae), Un fel mai rar de pasăre nativ în Australia. Finch Gouldian este dificil de a păstra în captivity- creșterea lor este costisitoare și au nevoie de mult timp pentru a ajunge la maturitate, ceea ce le face specimene foarte delicate. Populația în sălbăticie este în scădere, iar ei au aproape de specii amenințate stare.

cinteze Gouldian sunt o specie foarte frumoase si ravnite din cauza culorile lor frumoase si izbitoare, dar adevărul este că au nevoie de proprietari cu dragoste, pasiune si dorinta de a avea grijă de ei, dar, de asemenea, cu experiență și cunoștințe. Ca și celelalte cinteze, ei sunt granivore birds- se hrănesc în principal pe semințe de sorg și iarbă.

Dacă doriți să citiți articole similare Care sunt Predators semințe? Păsări granivore și dieta lor, vă recomandăm să vizitați categoria noastră diete sănătoase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit