Strawberry Finch

Red Avadavat

Familie: EstrildidaeStrawberry Finchamandava amandavaFoto © Animal-World: Prin amabilitatea David Brough
Ar dori să cumpere de reproducție pereche de cinteze de căpșuni. Aici, în Dakota de Nord.John Davison

Strawberry cinteze, de asemenea, cunoscut sub numele de Avadavat Roșu, sunt, probabil, cel mai popular dintre toate waxbills! Cuvântul „căpșuni“ se potrivește acestor păsări mici din cauza frumoase, cum ar fi colorarea capsuna masculin în timpul sezonului de împerechere.

Capsuna cinteze sunt Petite păsări mici și la fel de frumoase ca acestea sunt fermecătoare. Ele sunt excelente la reproducție într-o crescătorie de păsări și să facă o specie bun pentru incepatori. Acestea sunt destul de rezistente, dar, dacă este păstrată într-o crescătorie de păsări în aer liber au nevoie de un adăpost încălzit în timpul iernii.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea cinteze a se vedea:
Ghid pentru un fericit, sănătos Finch


Distribuția geografică
amandava amandava
A se vedea toate datele de la Google Maps
Datele furnizate de GBIF.org
  • Britanie: Animalia
  • Încrengătura: Actiniform
  • Clasă: Elasmobranchii
  • Ordin: Paseriforme
  • Familie: Estrildidae
  • Gen: Amandava
  • Specii: amandava

Nume stiintific: amandava amandava Aflați mai multe despre Strawberry „Familia“, cinteze Estrildidae aici: Familiile Finch

Descriere:Strawberry cinteze sunt ușor mai puțin de 4" (10 cm). Ciocul, la fel ca în cele mai multe waxbills, este de culoare roșie. Acestea sunt singurele waxbill în cazul în care masculul iese de culoare atunci când nu este de reproducție. Masculii de reproducție culori constau dintr-un cap, spate și aripi, care sunt foarte roșu închis-brun și coada este negru. restul corpului este roșu strălucitor și bine reperat cu alb. din masculului de culori de sezon sunt foarte asemănătoare cu femela. Ele sunt de culoare maro pe partea de sus cu aripile întunecate piele de bivol și galben dedesubt. crupa si coada sus sunt de culoare roșu închis. femela are, de asemenea, câteva pete albe pe aripi. În captivitate, masculii au tendința de luminozitatea este coloratie de reproducere pentru a reduce în mod progresiv cu fiecare molt.

Distribuție:Strawberry cintezele se gasesc din India prin Asia de Sud și Malaezia.

Îngrijire și hrană:Alimentele proaspete si apa trebuie sa fie furnizate zilnic. A amestec bun de semințe de cinteză va oferi preferința lor de zi cu zi pentru millets alb și galben și semințe de canar și este disponibilă imediat la un magazin pentru animale de companie. Într-un pahar separat furnizarea de alimente ecologice în mod regulat, cum ar fi salata, spanac, țelină topuri și rocoina. De asemenea, ei se bucură de încolțite semințe de canar. Alte suplimente includ semințe de verde, mealworms, afide, papae și dafnii. tratează Finch de semințe cu miere, fructe și legume sunt distractive pentru păsări prea, precum și nutritive!
Granulație cu cărbune este esențială pentru a ajuta la digestie si contine minerale si oligoelemente valoroase. Pietrișul ar trebui furnizate într-o cupă specială sau presărat peste partea de jos a podelei cuștii. Furnizarea unui cuttlebone deoarece calciul ofera va da pasarea un cioc ferm, coji de ouă puternice în perioada de reproducere, și va preveni legarea de ou. Varul din cuttlebone, de asemenea, ajută la digestie.
Oferta ta Finch un baie ocazional prin asigurarea unui vas de baie care este 1" profundă cu 1/2" de apă sau un clip pe casa de baie.
Al lor cuie poate fi necesar, ocazional, să fie tăiate, dar aveți grijă să nu decupa în vena ca pasărea poate sangera rapid la moarte. Bird trimmere de unghii și pulbere stiptic pentru a opri sângerarea sunt disponibile la magazinele de animale de companie.

Carcasă:Strawberry cinteze face bine în interior într-o cușcă, dar va trebui să fie în o crescătorie de păsări dacă îi doriți să tinere din spate. Se pune cușcă în cazul în care este bine ventilat, deși liber de curenții de aer și un perete la nivelul ochilor. Acesta ar trebui să aibă lumină bună, dar să fie departe de uși și ferestre în cazul în care expunerea directă la lumina soarelui poate face mai mult prea cald.
Furnizarea de două sau trei bune stinghii din lemn de rasinoase circa 3/8" la 3/4" în diametru. ramuri de copaci de dimensiuni similare, de asemenea, face stinghii bune și va ajuta să poarte ghearele în jos în mod natural. Furnizarea de feluri de mâncare separate pentru hrană, apă, tratează și pietriș. Așezați hârtia pe partea de jos cușcă, care poate fi presărat cu pietriș, sau de a folosi o hârtie de nisip.
Strawberry cinteze De asemenea, face foarte bine în voliere sau camere de păsări. Screening-ul ar trebui să fie de 3/8" cu ochiuri pătrate. Platouri pentru alimente, apă, nisip și apă pentru scăldat trebuie să fie incluse împreună cu stinghii și o mare varietate de cuiburi. Ramuri cu frunze, ierburi și stuf, înalte și tufe dese vor face spațiul mai mult plăcută pentru cinteze precum și furnizarea de materiale pentru cuiburi.

Întreținere:Deși cinteze necesită foarte puțin timp, un mediu curat precum și alimente proaspete și apă de zi cu zi este o necesitate pentru a preveni boala si boala. îngrijire cușcă de bază include curățarea zilnică a vaselor de apă și alimente. La fiecare două-trei zile schimba hârtia pe fundul cuștii și să stropească cu circa 1/8" de pietriș proaspăt. Se spală și se usucă săptămânal întreaga cușcă, inclusiv stinghii.Comportamente sociale:Strawberry cinteze sunt sociale și trăiesc în stoluri mari în sălbăticie. Sunt prietenos cu alte cinteze și de a face bine atunci când este păstrat în grupuri.

Manipularea / Training:Cintezele sunt pur si simplu sa bucurat de poznele lor și să se joace, mai degrabă decât de formare. Când trebuie să se ocupe de Finch pentru a-l examina sau clipul unghiile Este, așezați palma pe spate pentru și înfășurați degetele în jurul păsării cu degetul mare și arătător pe fiecare parte a capului este.

Activitati:Strawberry cinteze sunt crescatori activi si foarte energici.

Creștere / Reproducere:
Strawbery cinteze sunt crescătorii doresc într-o crescătorie de păsări, dar nu într-o cușcă.Ele sunt ușor de sex atunci când masculul este în colorația de reproducere, iar masculul are un cântec plăcut. Oferiți-le cu o varietate de cutii de cuib și cuiburi Finch și să le aleagă, ca ceea ce le place de multe ori variază. Ei au nevoie de materiale pentru cuiburi, cum ar fi tulpini de iarbă, fân, și fibre de nucă de cocos și se vor alinia cuib cu materiale moi, cum ar fi mușchi și pene.
Femela va stabili un ambreiaj de la 4 la 7 oua. Atunci când creșterea puii lor le plac insectele mici vii, cum ar fi larve de furnici și mesquito, dafnia, și semințe, de asemenea, verde. Strawberry cinteze va păstra adesea de creștere până la epuizare, deci ar trebui să trageți cuiburilor pentru sezonul de după al treilea ambreiaj.

Probleme potentiale:Strawberry cinteze sunt păsări destul de rezistente și aproape toate bolile pot fi urmărite la dieta necorespunzatoare, cuști murdare, și proiecte. O dieta echilibrata si o multime de exercitii va preveni cele mai multe boli. Cunoaște păsările și urmăriți pentru schimbări drastice reale ca indicii de boală.
niste semne de boală să fie conștienți de sunt excremente care nu sunt alb-negru, pene, care sunt zburlite, lipsa poftei de mâncare, respirație șuierătoare, și acționează slab și a alerga în jos.
Unele dintre boli și leziuni comune Finch ar putea contracta sunt aripi rupte sau picioare, tăieturi și răni deschise, ciocurile năpădite și cuie, pene incarnate, cules de pene, naștere crampe la nivelul membrelor inferioare dintr-o cușcă, care este prea mică, pierdere în greutate, accident vascular cerebral de căldură, șoc, comoție cerebrală, ou legarea, diaree, acarieni, răceli, chelie, picioare solzoase, ochi inflamat, tumori, constipație și diaree.
În primul rând, puteți încerca și să izoleze pasărea într-o cușcă de spital în care să acopere toate, dar partea din față a cuștii și a adăuga un bec sau încălzire pad lumină pentru a menține interiorul cuștii la o temperatură constantă de 85 de grade Fahrenheit. Eliminați toate stinghii și a pus feluri de mâncare de hrană și apă pe podea. Dacă nu vedeți îmbunătățiri în câteva ore, să ia pasărea la un medic veterinar aviară pentru diagnostic și tratament.

Distribuție:Strawberry cintezele se gasesc din India prin Asia de Sud și Malaezia.

Disponibilitate:Strawberry cinteze sunt disponibile imediat în industria pentru animale de companie, dar sunt un pic mai scumpe, atunci unele dintre celelalte cinteze ușor disponibile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit