Dog alergii ale pielii

Câinii pot obține alergii la fel cum oamenii pot. Atopia, de asemenea, cunoscut sub numele de dermatita inhalante alergica, este o boală care apare la oameni, câini și pisici. Este o tulburare mostenita care determina pacientii sa devina sensibilizat sau alergic la alergeni din mediu. Este o boala comuna care afecteaza 10 pana la 15 la suta din populația canină. Cu toate acestea, semnele de alergii la câini sunt foarte diferite de cele observate la om.

Dog Simptomele alergiilor cutanate

Deși vârsta de debut este de obicei între unu și trei ani, atopie, cu toate acestea, poate începe la orice vârstă. La început, alergie pot ieși la suprafață în timpul unui anumit sezon, dar ca pacientul devine mai in varsta, semnele de alergie tind să se agraveze și durează tot timpul anului. Principalele semne ale atopiei sunt în principal mancarimea zgârierea într-una sau mai multe dintre următoarele domenii:

  • Face - Frecarea feței, inclusiv în jurul ochilor, urechilor, si botului. Există de multe ori un istoric de infectii ale urechii recurente cronice.
  • Labele - Câini cu atopie de multe ori musca, mesteca și / sau ling labele.
  • Groin / axile - Pot fi de mestecat, lingere, mușcare și / sau zgârierea între picioarele din spate (abdomen) și / sau axile.

În cele din urmă, mâncărime poate implica întregul corp. semne respiratorii, cum ar fi strănutul, respirație șuierătoare și tuse, apar foarte rar. Daca este lasata netratata, atopie poate duce la infecții secundare, inclusiv infecții bacteriene și drojdie. O infecție poate face mâncărime chiar mai severe, precum și complică tratamentul acestei boli.

Câine tratamente pentru piele alergie

Veterinarul tau diagnostichează atopie prin intermediul unei aprofundate de istorie a crea și a examenului fizic. Dacă este necesar, un test de alergie se poate face pentru a confirma diagnosticul în timp ce, în același timp, a stabili ce este că câinele este alergic la.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit