Pet rechemare alimente - moarte alimente care provoacă

Feed-uri de animale contaminate

22 aprilie 2007, Departamentul SUA al Agriculturii (USDA) si Food and Drug Administration SUA (FDA) a anuntat ca vor continua ancheta lor de concentrat de proteine ​​de orez importat, care sa dovedit a fi contaminate cu melamină și compuși înrudiți cu melamină. FDA a determinat proteina de orez a fost utilizată în producția de hrană pentru animale de companie și o parte din hrana pentru animale de companie a fost utilizată pentru producerea de hrană pentru animale. Pe baza informațiilor disponibile în prezent, FDA si USDA cred ca riscul de boală după consumul de carne de porc provenită de la porci hrănite cu produsul contaminat ar fi foarte scăzută.

În acest moment, nu avem nici o dovada de rău la om asociate cu produsul de carne de porc prelucrate, și, prin urmare, se emite o rechemare de produse din carne de la aceste animale. Testarea și investigația comună continuă. Statele Unite ale Americii Oficialii de siguranță alimentară a declarat pe 07 mai că a existat un risc foarte scăzut pentru sănătatea umană din carne consumatoare de la porci și pui de găină cunoscute a fi fost hrana pentru animale hrănite completate cu resturi de alimente pentru animale de companie care au conținut de melamină și compuși înrudiți cu melamină. Pentru mai multe informații despre aceasta, du-te la Actualizare comună: FDA-USDA Update de pe hrana animalelor Tainted

Actualizat Lista de alimente pentru animale de companie rechemate (câini și pisici)

Pentru informații sau o listă actualizată, suna Menufoods la 1-866-895-2708 sau du-te la https://fda.gov/ora/fed_state/recalls/Recall.xls

Dacă Suspectul câinele dvs. a fost afectat

Dacă suspectați că animalul dvs. a fost afectat de produsele alimentare - vă rugăm să citiți acești pași pentru a ajuta medicul veterinar sfaturi cu diagnosticul animalului tau de companie la Pet Food Proprietar După Recall Naționale. Acest articol oferă recomandări și resurse pentru medicii veterinari. În cazul în care animalele de companie a fost afectat, vă rugăm să imprimați ambele articole și să le ia cu tine când vezi medicul veterinar.Pentru a raporta o problemă de alimente pentru animale de companie la FDA, du-te la acest articol pentru o listă de numere de telefon de stat. Du-te la cum să raportați o reclamație Pet Food la FDA.

FDA a avut o investigație activă în curs de desfășurare. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care acestea sunt de manipulare acest lucru, vă rugăm să mergeți la Ce este FDA Doing pentru Investigarea Pet Food Contaminarea?

Sper sincer că animalele de companie nu sunt afectate. Dacă aveți întrebări, trimite-le la mine. Eu nu va fi capabil să răspundă la fiecare e-mail, dar voi încerca să includă răspunsurile la întrebările dvs. în următoarea actualizare.

Salutari,

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit