Pet rechemare alimente - moarte alimente care provoacă

Actualizare privind Pet Food cauzatoare de moarte

Bună - E aici. Am vrut să vă dau o altă actualizare privind retragerea de alimente pentru animale de companie. O altă rechemare a venit în atenția mea recent - este de 52 de lire sterline saci de pedigree (vezi mai jos).

Cel mai nou amintesc este:

Costco a notificat toți clienții săi din California de Nord si Nevada, despre această problemă în mod direct.

Amintit Pet Food - Costco Northern California si Nevada

Dimensiune: saci de 52 de lire

Cod UPC: 23100 05110

Cod Lot: 831BFCAT02 și 830DFCAT02

Best Buy dаta: 07/2009

Cea mai buna achizitie

Data Locul de amplasare: Partea din spate a sac

Magazine afectate: Northern California și Nevada. Într-un efort de a preveni transmiterea de Salmonella de la animale de casă pentru membrii de familie si donatori de ingrijire, FDA recomanda ca toata lumea urmeze liniile directoare adecvate de manipulare a alimentelor pentru animale de companie, atunci când hrana animalelor de companie lor. O listă de sfaturi sigure de manipulare a alimentelor pentru animalele de companie pot fi găsite la:

fda.gov/consumer/updates/petfoodtips080307.html

informațiile corectate cu privire la această retragere voluntară pot fi găsite online la petcare.mars.com.

Consumatorii pot apela: 1-877-568-4463

mass-media anchete suplimentare pot fi direcționate către Debra Fair la (973) 691- 3536

Acesta este doar un memento pentru tine pentru a verifica lista frecvent. Mi-ar recomandăm să-l examinați de fiecare dată când cumperi noi alimente pentru animale de companie doar pentru a fi în siguranță.

După cum știți mai multe branduri au fost rechemat în ultimele câteva luni. Potrivit American Medical Association veterinare, „cele mai recente reaminteste de alimente pentru animale de companie au fost întreprinse în mod proactiv, din cauza asocierii cu ingrediente și furnizorii implicați, mai degrabă decât ca urmare a plângerilor pe care animalele care au consumat produsele alimentare și să devină bolnav.“

Pet Food Recall IstoriculSe pare că alimentele rechemate au venit în atenția Foods meniu cât mai devreme 20 februarie 2007. Atenția a venit ca rapoartele de eșecuri renale la animalele de companie. Testarea ulterioară a produselor duce la o investigație mai mare care a inclus alimentandu-l la animalele de companie în care cât mai multe 1 din 6 au murit dupa ce au consumat produse care conțin gluten de grâu.

Pe 16 martie Meniu Foods a reamintit 60 milioane de containere de alimente pentru câini și pisici ambalate sub 95 de branduri. Aceste alimente au fost produse la două dintre instalațiile sale. Din acel moment, retragerea sa extins pentru a include peste 130 de branduri. Cele mai multe dintre retragerile de produse alimentare au fost pentru cutii de conserve si alimente umede cu toate acestea, au fost rechemat alimente uscate și biscuiți pentru câini amintit, de asemenea. Amintesc reprezintă aproximativ 2% din alimente pentru animale de companie. Potrivit American Veterinary medicale asociate, 98% din alimente pentru animale de companie nu sunt afectate de această rechemare.

Inițial, comisarul pentru agricultură, din statul New York Patrick Hooker a lansat informații care aminopterin, o formă de otravă de șobolani, a fost găsit în unele alimente pentru pisici. De atunci, se crede că aminopterin nu a contribuit la decese.

Pe 30 martie, FDA a anunțat că melamină, un produs chimic utilizat ca îngrășământ și în producția de materiale plastice, a fost găsit în probele testate de hrană pentru animale de companie rechemat din alimente din meniu. Substanța a fost identificată în probele de urină și țesuturi prelevate de la pisici sickened și din rinichiul unei pisici care au mâncat mâncarea amintit. Potrivit FDA, „Melamina este utilizat în principal în Asia ca îngrășământ, dar nu este aprobat pentru utilizarea in Statele Unite. Acesta este utilizat în bucătărie din material plastic în această țară.“Pe baza rapoartelor recente, se crede că melamina a fost contaminat în gluten de grâu, orez concentratul de proteine ​​și gluten de porumb toate originare din China și distribuite în SUA și Canada.

Inițial, produsele au fost rechemate din cauza gluten de grâu contaminat, dar revenirile ulterioare au fost din cauza contaminării în contaminarea concentrat de proteine ​​de orez și gluten de porumb. Food and Drug Administration a anunțat (FDA) ca gluten de grâu și de proteine ​​de orez concentrat contaminat importat din China, a fost mislabeled și a fost într-adevăr făină de grâu contaminat cu melamină și produse legate de melamină. În prezent, mulți cred că contaminarea a fost deliberat. Se crede că chinez a adăugat melamină la gluten de grâu pentru a crește „proteină“, concentrația produsului făcându-l să par să aibă o concentrație de proteină mai mare decât într-adevăr a avut. Melamina este bogat în azot, care poate da iluzia de proteine. Recent, testele efectuate pe hrana pentru animale contaminate și necropsii animalelor afectate au sugerat că o combinație de substanțe chimice, fiecare în parte, cu toate acestea, formează împreună substanțe aparent insolubil netoxice, care are ca rezultat cristale care distrug fizic rinichii. Două alte substanțe legate de melamină - amelidă și ammelin poate juca, de asemenea, roluri și sunt în curs de investigare. Se crede acum că acidul cianhidric, precum și melamină, a fost gasit in probele de urina de la animale care au murit „.

Nu este posibil pentru a testa animalele de companie pentru melamină toate acestea, există unele teste fiind efectuate pot identifica cristalele de urină. Nimeni nu pare să știe la cât de mult sau în cazul în care au fost găsite alți compuși. De asemenea, ele nu sunt 100% sigur dacă melamină este legată de boala in decese ale animalelor de companie consumul de alimente rechemate.

După cum vă pot spune, există multe întrebări fără răspuns. Rapoartele sunt în permanență actualizate și există încă multe lucruri pe care noi nu știm. Investigația FDA rămâne activ ca acestea continuă să investigheze problema și să se asigure că toate produsele contaminate este scos de pe piață. Potrivit FDA, acestea testeaza in prezent 100% gluten de grâu, concentrat de proteine ​​din orez, gluten de porumb, făină de porumb, proteine ​​din soia și tărâțe de orez importate din China pentru acești contaminanți.

Rapoartele preliminare au indicat că alimentele afectate cauzate de peste 16 de decese și ar putea fi cauzat boala în sute de altele. Meniu alimentar recunoaște primirea plângerilor de animale de companie bolnave cât mai devreme 20 februarie. Nu au fost actualizate numere verificate, dar cred mea este aceste numere sunt mari. Unele rapoarte au sugerat ca mai multe decese ca 3.600 din 11 aprilie.

Rechemarea include produse alimentare reaminteste de la mai multe companii cu peste 130 de mărci diferite și mai mult de 5300 de produse alimentare pentru animale de companie. Amintesc de alimente pentru animale de companie afectează atât în ​​cutii metalice și formule uscate precum și tratează.

Ei știu că compusul implicat este cauza insuficienta renala si se pare sa afecteze pisicile mai rău decât câinii. Cele mai frecvente semne de insuficienta renala sunt: ​​vărsături, nu mănâncă, bea mai mult, urinat mai mult și / sau letargie.

Animalele de companie afectate cu insuficiență renală sunt tratați cu terapia cu fluide si de ingrijire de sustinere.

În cazul în care animalul tau este mănâncă sau a mânca unul dintre alimentele rechemate și se confruntă cu orice fel de simptome, vă rugăm să sunați imediat medicul veterinar. Vă recomandăm testarea și tratarea tuturor animalelor de companie afectate! Dacă prins mai devreme, insuficienta renala pot fi tratate cu succes în unele animale de companie. Pentru mai multe informații citiți despre insuficienta renala la caini si insuficienta renala la pisici.

Dacă suspectați că animalul dvs. a fost afectat de produsele alimentare - vă rugăm să citiți acești pași pentru a ajuta medicul veterinar cu diagnosticul animalului tău: Du-te la Sfaturi pentru Pet Food Proprietar După Recall Naționale.

Aici este, de asemenea, o actualizare pentru medicii veterinari: Du-te la Pet Food Recall informații actualizate pentru medicii veterinari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit