Aveți informații cu privire la retragerea mâncare pentru câini Alpo?

Întrebarea noastră din această săptămână a fost:

Aveți informații despre un nou rechemare ALPO Dog alimentară?

Jennifer Willis

Răspuns

Hi - Va multumim pentru e-mail. Am un comunicat de presă pe această care a ieșit 30 martie 2007.

**Alpo® Marca prim reducerea Gravy Conserve Dog voluntare a produselor alimentare Nationwide Recall Nu uscate Purina produselor implicate

Nestle Purina Petcare a anuntat ca se retrage in mod voluntar toate dimensiunile și varietăți de ALPO® Prime Cuts sale în Gravy câine ud alimente cu coduri specifice de date. Compania este de a lua această acțiune voluntară după ce a aflat astăzi că gluten de grâu care conține melamină, o substanță nu este aprobat pentru utilizare în produsele alimentare, a fost furnizate de către Purina aceeași companie care a furnizat, de asemenea, alimente meniu. Contaminarea a avut loc într-o cantitate de producție limitată la doar una dintre facilitățile de producție de alimente pentru animale de companie 17 Purina lui.

Mai devreme astazi FDA a anuntat descoperirea de melamină în produse legate de 16 martie Menu Foods amintesc, și sfătuit Purina sursei de alimentare contaminate. Purina apoi a stabilit că a primit o anumită cantitate de la furnizor suspect. Compania notificat în mod proactiv FDA și a început imediat acest proces de rechemare.

Purina este încrezător că gluten de grâu contaminat a fost izolat la această cantitate de producție limitată de ALPO Prime Bucăți de produse conserve.

Amintit 13.2 uncii și 22 uncii ALPO Prime Bucăți cutii și 6-, 8-, 12- și 24-can ALPO Prime Cuts Packs Variety au date cod de patru cifre din 7037 prin 7053, urmat de codul de plante 1159. Cei codurile urmați un „Cel mai bun Înainte de februarie 2009“, data. * Aceste informații ar trebui să fie verificate pe partea de jos a cutiei sau partea de sus sau partea din cutiile de carton multi-pack.

5.3 uncii produse Mighty Purina lui pouch Dog,, fabricate de alimente din meniu, au fost retrase de pe piață anterior ca o măsură de precauție la 16 martie, ca parte a meniului Foods rechemare. Numai produsele Mighty Dog husă și coduri de date specifice ALPO Prime Cuts conserve mâncare pentru câini sunt amintit.

Foarte important, nu exista Purina de brand alimente pentru animalele de companie uscate sunt afectate de rechemare -inclusiv ALPO prime tăieturi uscate. În plus, nici alte produse alimentare câine Purina, nici produse alimentare Purina pisici, produse trata Purina sau produse Purina veterinare dietetice sunt incluse în această rechemare, nici nu au fost afectate de sursa de gluten de grâu contaminat.Consumatorii ar trebui să oprească imediat alimentarea ALPO Prime Cuts produse cu codurile de date enumerate mai sus, la câinii lor și să se consulte cu un medic veterinar în cazul în care au probleme de sanatate cu animalul lor de companie.

Purina garantează tuturor produselor sale, și consumatorii pot primi valoarea totală de înlocuire a produselor retrase. Consumatorii ne pot vizita la purina.com sau sunati 1-800-218-5898, de luni până vineri, 7, până la ora 19 CDT, pentru a primi mai multe informații.

Purina este cooperează pe deplin cu FDA și a luat decizia de a aminti în mod voluntar acest produs in consultare cu FDA.

La Purina, nimic nu este mai important pentru noi decât sănătatea și bunăstarea animalelor de companie a căror nutriție a fost încredințată nouă de către proprietarii lor, și regretăm profund această situație nefericită. Vom continua să ia orice și toate acțiunile necesare pentru a asigura calitatea și siguranța produselor noastre.

* Din cauza unei modificări nume de produs la începutul anului 2007, această retragere voluntară se referă, de asemenea, un element cu același cod data etichetat ca ALPO® prime în Gravy cu intrări de pui, Rotini Paste Legume.

Mult noroc!

Pentru a citi cele mai recente întrebări

**

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit