Ai auzit ceva despre o rechemare pe produsele alimentare naturale de echilibru?

Întrebarea noastră din această săptămână a fost:

Ai auzit ceva despre o rechemare pe Natural Balance Foods?

Răspuns

Bună da! De fapt, am primit un comunicat de presă pe această 17 aprilie. Aici este:

Natural Balance Pet Foods, (R) Inc. Probleme Un voluntar Nationwide Recall pe specific Venison Dog Cat Produse alimentare

17 aprilie 2007 - Natural Balance, Pacoima, CA, emite o rechemare la nivel national voluntar pentru toate produsele sale de câine de cerb vânat și uscat hrana Venison pisici numai, indiferent de coduri de date. Produsele rechemate includ Venison si orez brun conserve și saci de alimente pentru câini, Carne de vânat și de orez brun tratează de câine și de cerb vânat și mazăre verde pisici uscat alimente. Rezultatele recente de laborator arată că produsele conțin melamină. Noi credem sursa de melamină este un concentrat de proteine ​​de orez. Natural Balance a confirmat în această dimineață că anumite loturi de producție ale acestor produse pot conține melamină.

Recall-ul a fost determinat de reclamații din partea consumatorilor primite de Natural Balance care implică un număr mic de pisici și câini care au dezvoltat insuficienta renala dupa consumul produsului afectat.

Câinii și pisicile care au consumat suspectul de alimente și prezintă semne de insuficiență renală (cum ar fi pierderea poftei de mâncare, letargie și vărsături) trebuie să fie văzut de un medic veterinar. Recomandăm clienților noștri opriți imediat alimentarea produselor noastre, indiferent de carne de vânat rechemate cod data și returna produsul neutilizat distribuitorului lor pentru o rambursare completă.

Produsele sunt ambalate în saci, cutii și pungi trata de blocare zip și vândute în magazinele de specialitate pentru animale de companie și PetCo la nivel național.

Nici un alt produs echilibru natural sunt implicate în această retragere voluntară ca nici una dintre celelalte formule noastre includ concentratul de proteine ​​de orez.Deși problemele par să se concentreze pe o anumita perioada de producție a produselor vînatul în ultimele patru zile am notificat distribuitori și detailiști noastre prin telefon și e-mail pentru a opri imediat vânzarea și întoarcă toate amintit carnea de vânat alimentele pentru câini și tratează, iar carne de vânat mâncare pentru pisici uscată. Venison alimente conservate pisica nu este implicat.

Sursa de melamină pare a fi un concentrat de proteine ​​de orez, care a fost recent adăugat la formulele carne de vânat uscat. Natural Balance nu utilizează gluten de grâu, care a fost asociat cu contaminarea melamina anterioară.

Nici unul din alte formule uscate echilibru natural, niciuna dintre alte produse conservate în cutii sau role și nici unul dintre alte bunătăți noastre noastre sunt implicate în această retragere voluntară.

Vom continua sa colaboreze indeaproape cu FDA in ancheta lor in curs de desfasurare.

Consumatorii cu intrebari pot contacta compania de la 1-800-829-4493 sau vizitați site-ul de la naturalbalance.net.

Pentru actualizări suplimentare consultați site-ul nostru la adresa: naturalbalance.net
12924 Pierce Street, Pacoima CA 91331 ACCES GRATUIT: (800) 829-4493
PH: (818) 897-2521 FAX: (818) 897-4740 naturalbalance.net

Pentru a citi cele mai recente întrebări

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit