O dieta pisica baza de prescriptie medicala a fost amintit. Știi care unul?

Întrebarea noastră din această săptămână a fost:

Aveți informațiile de contact pentru Hill - Am auzit una din dieta lor a fost tras - una pentru pisici?

Răspuns

Hi - Va multumim pentru e-mail. Am câteva informații - aceasta a fost un comunicat de presa de la FDA, a lansat 30 martie 2007.

Hills Pet Nutrition, Inc. reamintește Voluntar Un singur produs, Prescription Diet ™

În conformitate cu angajamentul său de supra-echitatie pentru animale de companie de sănătate și bunăstare, Hill Pet Nutrition, Inc. retrage în mod voluntar pe baza de prescriptie Dieta m / d Feline hrană uscată de pe piață. Hill este de a lua măsuri de precauție, deoarece această pe parcursul unei perioade de două luni de la începutul anului 2007, gluten de grâu pentru acest produs a fost oferit de o companie care a furnizat, de asemenea, gluten de grâu la Foods din meniu. US Food and Drug Administration Teste de probe de gluten de grâu din această perioadă indică prezența unei mici cantități de melamină. Prescription Diet m / d Feline uscată reprezintă mai puțin de o jumătate de procent din toate produsele Hill.

Acesta este singurul produs Hill vinde în prezent în Statele Unite, care conține gluten de grâu de la orice furnizor. Pe bază de rețetă Diet® sau știință Diet® produse Nici un alt Hill sunt afectate de această retragere voluntară. Hill Stiinta Dieta Cimbru Decupează felin alimente conservate pisici, fabricate de alimente din meniu, au fost retrase de pe piață anterior ca o măsură de precauție. Împreună cu această retragere mai devreme, mai puțin de 1% din toate produsele Hill au fost afectate.

Amintesc voluntară de alimente uscate Dieta pe baza de prescriptie m / d Feline Hill implică întreruperea tuturor vânzărilor cu amănuntul și recuperarea produsului de la vânzători. Această rechemare nu include Prescription Diet m / d Feline alimente conservate, care nu conține gluten de grâu.Consumatorii ar trebui să nu mai utilizați acest produs și returnați-l pentru o restituire. Produsele Toate Hill transporta o garanție de 100 la sută, iar consumatorii pot primi o rambursare pentru produsul amintit.

Hill se așteaptă să reia transportul în scurt timp a unei versiuni reformulate a acestui produs extrem de benefice, care nu va conține gluten de grâu. Vă rugăm să verificați cu medicul veterinar pentru o dieta Prescription alternativa până la m / d uscat felin este reformulat și puse la dispoziție din nou.
Urmează o listă de produse uscate pe baza de prescriptie Dieta m / d Feline incluse în această rechemare:

produs amintitS.U.A. Canada UPCmărimea
Prescription Diet ™ m / d ™ Feline hrană uscată52742 42770 (toate numerele de lot)sac 4 lb.
Prescription Diet ™ m / d ™ Feline hrană uscată52742 42790 (toate numerele de lot)sac 10 lb.
Hill a fost pe deplin cooperat cu FDA de la începutul investigației sale și a luat decizia de a aminti în mod voluntar aceste produse, în consultare cu FDA. Regretăm profund orice îngrijorare că acest lucru a cauzat clienții noștri evaluate.

Pentru mai multe informații, consumatorii pot contacta compania de la 1-800-445-5777 sau vizitați HillsPet.com pentru detalii.

Mult noroc!

Pentru a citi cele mai recente întrebări

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit