Există noi revenirile alimentare pentru animale de companie?

Întrebarea noastră din această săptămână a fost:

Cu respect, Dave Burns

Răspuns

Hi - Va multumim pentru e-mail. Noi reaminteste de produse alimentare au fost foarte puține. Am făcut-o presă cuplu de presă că voi include mai jos. Ele sunt de pe site-ul FDA.

Diamond Pet Foods a anunțat că a amintit o cantitate limitată de Nutra Nuggets 40 Lb. Miel masă și Rice Formula datorită testelor de confirmare care indică faptul că produsul poate include urme de melamină care rezultă din contaminarea încrucișată în timpul fabricației. Nu au fost raportate decese animale.

Această acțiune este limitată la Nutra Nuggets 40 Lb. Masa de miel și orez Formula cu codurile de producție ale NLR0404A2SL, „Cel mai bun Inainte de“ 09 octombrie 2008, și NLR0404B2SL, „Cel mai bun Înainte de“ produs de 09 octombrie, 2008. a fost rechemat de pe piață fabricat la Lathrop companiei, California. Facilitate. Nici alte produse Nutra Nuggets sunt afectate.

De asemenea,

Costco produs alimentar câine rechemat din cauza unei posibile contaminări melamina

American Nutrition spune ca concentratul de proteine ​​de orez în Costco lui „Semnătură miel Kirkland și mâncare pentru câini de orez conserve“ poate conține melamină, o substanță chimică industrială care a fost gasit in alte alimente pentru animale de companie recent rechemate.

Cealaltă rechemare a fost

Royal Canin SUA a anuntat retragerea la nivel national a opt Alegerea Sensibil produse alimentare câine uscat și șapte KASCO câini și pisici produse alimentare uscate.

Pentru a citi actualizarea noastre, du-te la Pet Food Recall Actualizare. Există o legătură în articol pentru toate alimentele rechemate.

Salutari,

Pentru a citi cele mai recente întrebări

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit