Alertă Recall: aceste produse de ros pentru câini de carne de vită pot conține Salmonella

Câine de așteptare pentru tratament

Este posibil să fi Observam alerte de rechemare din Colorado pe bază de companie alimente pentru animale de companie „I și Iubire și Tu“. Cu toate acestea, acest lucru nu este tot ceea ce recent. Conform anunț de retragere voluntară a companiei, produsul enumerate mai jos a fost tras înapoi în iulie din cauza posibila contaminare cu Salmonella.

Produsul a fost amintit:

  • Vaca Boom! Benzi de vita de esofag, 2 uncii, UPC # 8 18336 01134 4, numerele loturilor care se termină în 4T1 sau 5T1 cu un „best-cu“ anul 2016 sau 2017.

De ce acum?
După ce a văzut mass-media, care au fost mai multe care acoperă acest recent, am ajuns la companie și a vorbit cu un reprezentant care a explicat de ce retragerea a fost vine la lumină acum.

Ea a explicat în iulie, când retragerea sa întâmplat inițial, FDA nu a reușit să publice comunicatul de presă. Nu a fost până în ziua de miercuri a acestei luni, când FDA a emis eliberarea lor de presa pe produs.

Alte produse amintit în iulie

Posibila Salmonella Contaminarea Prompts Pet Chew Recall >>

Pet Food reapelat Preocupările Salmonella >>

Dacă sunteți îngrijorat este posibil să fi achiziționat elementul amintit, vizita notificare de rechemare a companiei pentru mai multe informații.

Click aici pentru a afla mai multe despre Salmonella și pericolele >>

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, ar trebui să vizitați întotdeauna sau sunați medicul veterinar - acestea sunt cea mai bună resursă pentru a asigura sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit