Cushing cu boli renale

Kidneyproblems de la tratamentul Cushing, stat Addisonian

Întrebare: La începutul lunii octombrie mea 141/2 an. maledoxie vechi castrati a fost diagnosticat w / Cushing`sDisease. El a toate testele uzuale adică Dex suppressiontests etc. andthe testul indicat hipofizari dependent de Cushing. Veterinarul electedto starthim pe Lysodren.He a fost admis după terminarea unui curs de 5 zile de la această vărsături drugwith andincreased diaree-el are, de asemenea, colita și hipotiroidismului sosome diarrheawas -normală, dar acest lucru a fost mai rău. Veterinarul l-au ținut pe therapyfor 2 laboratoare zileAnterioare face fluid. În a doua zi a ordonat un chim paneland găsit thathis „rinichi au fost lipsa“. Acest lucru ma surprins ca Bun lui wasonly slightlyelevated înainte de inițierea tratamentului cu Lysodren și a lui Creatininehad beennormal.He l-au ținut pe de fluid pentru încă 48 de ore și rinichi lui valuesimproved onlyslightly-BUN până la 112. El a fost externat la grija mea de proteine ​​alow lianti dietand PO4 .nu ​​repetate laboratoare de o săptămână mai târziu și a fost BUN până la 128 și urinetests a arătat hewasn`t concentra urina. Mi sa spus că Darcy a fost enteringESRD andthat prognosticul nu a fost good.My veterinarul sa opus dând fluidului subQ dar cum am workin un spital și haveaccess la echipamentul și a avut prieteni cu ajutorul de formare Istarted givinghim 200ccs de lichid la fiecare două zile. În plus, am startedhim pe 5mgs ofPepcid în morning.Initially el a fost foarte slab, subțire și-a pierdut o mare afacere ofmuscle. Verysoon apetitul îmbunătățit, el a câștigat în greutate și au devenit mai puternici. from14.25lbs Hewent la 16lbs now.He a avut laboratoare repetate și la 11/1 este BUN a fost de 128, 11 / 19BUN a fost de 56, 11 / 19BUN a fost de 56, 11/26 BUN a fost de 57, 12/2 a fost 59 și BUN Creatininewas 1.7 . Laboratoarele Hislast au fost efectuate pe 12/30 și a arătat un bulgăre de 21 și un Creatinineof 1.2.Darcy a avut o criza de pneumonie, în noiembrie din cauza, cred, pentru a aspirationof hidroxidul de aluminiu lichid, am fost oferindu-i lui syringe.He respondedwell către cele antibiotice și WBCs lui au fost normale pe lastCBC lui. Am găsit havesince un produs hidroxid de aluminiu sub formă de tabletă Soi nu mai riskusing liquid.I ar trebui, de asemenea, adăuga că Darcy a fost început pe Epogen becauseof PCV scăzută. Thishas îmbunătățit suficient, astfel încât am tăiat drumul înapoi pe Epogenfor se tem ofincreasing PCV lui prea mult întrebări prea fast.My sunt:

Când trebuie să-l fi următoarea testat? vet meu este uneori reluctantto face laboratoare și nu am nevoie de inutile cheltuieli-a ieși în concediu wellenough aloneapproach dar a făcut progrese atât de bune Darcy nu vreau tolet anythingrealistically diapozitiv tratabile. Ce este un responsabil andrechecks de testare schedulefor în timp ce totul merge bine?

Este posibil ca au fost atât de „insultat“ de Lysodrenthat theyfailed rinichiul, dar de atât de agresiv sprijinirea acestora ne-am allowedthem pentru a recupera? Ar putea fi că acest lucru nu este o boala de rinichi primar după Alland că, dacă iget l prin aceasta el nu va mai au boli de rinichi? am citit thatkidney boala nu este reversibilă și este întotdeauna couldaccount progressive.What pentru îmbunătățirea în valorile sale de laborator?

Ce fac despre boala Cushing? Noi am toate, dar forgottenabout thatduring this timp și eu cu siguranță nu vreau să-l pună thruany mai multe Dextests. Ar fi Anipryl riscant? Părul lui are aproape toate revenire, deoarece diagnosticul theCushing și consumul său de apă și urinează arenormal când youconsider fluidul subQ. El a folosit pentru a mă ridica de 3-4 ori mai pernight la drinkand pipi, iar acum, de obicei, doarme prin Nite.

A început mâncărime în ultimul timp. Știu că sunt posibile causesbut pot face acest youhave orice sugestii? Veterinarul prescris Atarax dar anddisorientation causedagitation și l-am oprit. El este pe atât de multe medicamente care Idon`t stiu Howto distinge între și rxn alergică și un disease.I de piele nu seeanything anormale, dar există unele pete aspre pe chest.I`ve lui readabout o afecțiune numită calcinosis cutis-Darcy ia carbonat de calciu pe baza analternating w / hidroxid de aluminiu ca PO4 lianți-couldthat fi thecause? Dacă este, este starea periculoasă?

Ne pare rău pentru a merge pe atât de mult timp, dar îmi place foarte mult acest câine și haveworked-l prin asta foarte îngreunează. Mă tem că voi trece cu vederea somethingsimple. Știu hewon`t trăi pentru totdeauna, dar eu vreau ca el să aibă la fel de mult qualitytime aspossible. Altele decât aceste catastrofe recente, el a fost doingremarkablywell și se bucură de life.Thanks lui pentru ajutor. Donna

Răspuns: Donna;

Cred că există o bună șansă că problemele de rinichi au fost dueto tratamentul pentru Cushing`sdisease. Aproximativ 5% dintre câinii tratați cu mitotan (Lysodren Rx) dezvolta effectsconsistent laterale cu hipoadrenocorticism (boala Addison). Acest requiressupplementation cu eitherglucocorticoids sau medicamente mineralocorticoizi pentru a preveni adverseeffects, inclusiv rinichi failure.If a existat o stare Addisonian indusă prin utilizarea mitotanului therewould fi o ofrecovery bună șansă cu terapia cu fluide și timp, ca prejudiciul la kidneystends să scadă mai mult în categoria „insulta Onetime“, mai degrabă decât într-o categorie kidneydisease progresivă cronică. Pe măsură ce adrenalglands recupera de la efectele Lysodren-a lungul timpului, ei vor producecorticosteroids din nou cel mai adânc, dar nu toate, câini. Când se întâmplă acest lucru, veți vedea aceeași signsthat au fost prezente anterior, cum ar fi potabilă a crescut, a crescut urinare, căderea părului, thinningof pielii, slăbiciune musculară, etc. Ar fi necesar să se ia în considerare un tratament din nou la acea time.There este o șansă ca mancarimea thecurrent se datorează cutis calcinosis, o boala efect secundar ofCushing lui, dar ar begood pentru a exclude o infecție bacteriană secundară, deoarece nu a fost aperiod atunci când este posibil sistemul imunitar care yourdoxie nu a fost de lucru foarte bine. Dacă nu a existat nici un antibiotice responseto poate benecessary să se gândească la administrarea de corticosteroizi. Acest lucru seemsreally ciudat să se gândească la apatient suspectat de a avea boala Cushing, dar nu este alergii uncommonfor suprimata orother condiții care răspund la corticosteroizi la suprafata dupa boala Cushing treatmentfor lui. Thereason este că câinele producea niveluri ridicate de corticosteroidsdue la boala, care wasmasking alte simptome. Probabil ca va exista un moment în care symptomswould fi suppressedagain prin recuperarea naturală a glandelor suprarenale.

Toate cele de mai sus se bazează pe presupunerea că un Addisonian statewas induse de boala terapia forCushing lui. Singura modalitate de a ști cu adevărat în cazul în care sa întâmplat isto fac teste pentru a ACTH determineif există un răspuns la administrarea de ACTH. În cazul în care un eșantion baselineblood este desenată, thenACTH administrat (stimulează glanda suprarenală) și sânge anhour trase mai târziu arată noresponse la hormon, atunci este foarte probabil ca Lysodren a completelywiped din capacitatea ofthe glandei suprarenale de a produce cortizol, cel puțin temporar.

Înțeleg de ce s-ar putea să nu doriți să faceți teste, mai ales acum whenthings s-au îmbunătățit somuch. Ar fi necesar să se facă un anumit tip de testare înainte de consideringstarting de Lysodren again.It ar fi posibil să se înceapă selegilina (Anipryl Rx) fără furthertesting și pentru a monitoriza clinicalsigns, mai degrabă decât valorile de laborator pentru a evalua succesul terapiei. La presenttime cel mai bun studiu pe care am canfind sugereaza ca Anipryl este foarte eficient în aproximativ 20% din hiperadrenocorticismul casesof andmoderately efectivă într-un alt 20%, deci va trebui să accepte faptul că zona șansele de succes sunt lessthan 50%. Puteți merge întotdeauna la Lysodren-, sau alege să nu treatfor boala Cushing, ifdesired. Dacă te duci înapoi la Lysodren-ar fi, probabil, să fie bestto face ACTH testarea shortlyafter inceperea tratamentului (poate 72 de ore) și apoi pe frecvente intervalsuntil ar putea fi stabilită o întreținere de Lysodren Doza de. În orice caz, face testarea ACTH ATTHE primul semn de pierdere ofappetite sau vărsături ar fi o idee bună.

Sunt încrezător că Darcy a continuat să înregistreze progrese în kidneyvalues ​​și că nu a beennecessary să administreze Epogen (Rx) din nou. Mă bucur că te-ai dus aheadwith terapie de fluid, cu siguranță, ca italmost ajutat în recuperarea lui. Nu cred că isnecessary pentru a continua terapia de fluid atthis punctul în cazul în care acesta a avut un alt test bun pentru valori renale (BUN <30, Creatinina <1.5).

,

moartea Cushing`sand câine de insuficiență renală

Întrebare: Câinele meu a fost început pe Anipryl pentru Cushing diseaseMarch 1998. El a afișat multe dintre simptomele Assoc. cu boala (consum excesiv și urinat). El a avut un test de sânge la thattime care a indicat faptul ca valorile enzimelor hepatice lui au fost ridicate. Nu othertesting a fost făcut.

Vara trecută câinele meu a avut severalUTI lui și a fost tratat cu medicamente sulfonamide. Un test de sange a fost luata inJuly, deoarece el a fost vărsături bila galbenă. rinichiul functionwas normal, dar enzimele sale hepatice testate high.Determined droguri sulfonamidice provocau vărsături și themedication a fost întrerupt.

Am avut câinele înapoi la mijlocul vet`sthe din octombrie 2000 pentru că am crezut că dinții au fost oferindu-i probleme (arata ca el a avut un timp de greu de mestecat), strănut mult, Hada curge nasul, și a fost pierderea in greutate. Am alsomentioned la veterinar că câinele meu ar văita ocazional whenhe a încercat să se stabilească (veterinar gândit maybearthritis). Veterinarul verificat dinții, nu am văzut anyproblems și-a dat câinele meu un inj POLYFLEX. Nu workwas de sânge făcut.

La sfârșitul lunii noiembrie câinele meu wasvomiting bilă galbenă și off pentru zile. El ar mânca apoi 8 to12hours mai târziu voma bilă, scaune au fost normale, nu diaree, stilldrinking apa (nu la fel de mult ca el a avut în trecut) și a urinat (dar părea să-l ia un timp înainte de a wouldurinate). În ultimii câțiva ani a wouldvomit biliar pentru o zi sau două, apoi să fie bine. Examinedhim veterinar, a crezut că ar putea fi ficatul și-a dat apolyflex câinele meu și inj Depomed. Nici o lucrare de sânge făcut. Beforehe a dat câinele meu împușcat cortizon, i-am spus veterinarul thatmy câine a avut o reacție adversă la împușcat Depomed a dat an Hima acum pentru o infectie la ureche. (Câinele meu wasvery agitat, neliniștit, și respirând cu greutate după cortizon receivingthe până când a vomitat în cele din urmă 6 ore later11 / 99.) Mi-am luat câinele meu înapoi la veterinar a doua zi (11/29/00), pentru că el a fost vărsături acum bila maro și produsele alimentare înapoi dreapta sus aftereating. Ar putea, de asemenea, abia sta. Veterinarul a luat o testand de sânge, apoi a început câinele meu pe fluide sub-Q. Veterinarul numit ca nightto spun creatinină lui a fost ridicat și că câinii mei rinichi werefailing. Un al doilea test de sânge a fost luată o săptămână mai târziu inwhich creatinină lui a fost încă ridicat. Câinele meu a fost fluide onsub-Q la domiciliu timp de trei săptămâni înainte de a muri. Imade șapte excursii la veterinar în călătorii cu trei săptămâni span.Two pentru că am crezut că câinii mei dinții au fost deranjezi him.It uitat ca el a fost cu un timechewing greu. Spre sfârșitul în cele din urmă am dat seama că a fost notthe alimente de mestecat, dar inghitirea care a fost avertizat de himproblems (glande umflate?). Veterinarul verificat teethtwo sale momente diferite nu a văzut ceva greșit mai mulți dinți butpulled și-a dat el mai mult cortizon. Am thoughtmy câine a fost strecurat pentru a avea o mișcare intestinală zile AFEW înainte de a muri, veterinarul verificat rect spus sânge în scaun therewas lui, dar el nu a fost backedup. Mi-am luat câinele meu înapoi a doua zi, pentru că el a fost stillstraining și veterinarul ia dat o clismă. Doghad meu o mulțime de sânge în scaun. Acum îmi dau seama dogwas trosnind de a urina. A fost băut andurinating apă până la capăt, nu de mult de un appetitethough. Ceea ce a mâncat Voma înapoi up.During perioada de timp în care câinele meu a fost vărsături yellowbile în noiembrie el va vaita ca hedid înapoi în octombrie, atunci când încearcă să se stabilească (dureri abdominale, pietre, probleme de disc?).

Întrebările mele sunt următoarele: Ce câinii Cushing mor în general, de? Îți dau Cushingpatients mai cortizon whentheir organisme produc deja prea mult steroizi? Ar putea cortisonehave afectat Rezultatele testelor de sânge, determinând o creștere a nivelului creatininei? (A bloodtest nu a fost luată în prima zi Ibrought câinele meu în care mă face sub semnul întrebării valabilitatea sa.) Tratezi insuficienta renala withcortisone? Are cortizon face un caine sângereze intern? (Mydog nu au avut bloodystools libere înainte de a primi injecție Depomed) Shouldmy de câine au fost pe fluide IV insteadof fluide sub-Q dacă creatinină lui a fost ridicat si a avut insuficienta renala? Ce ar putea causethe alți factori creatinină să fie ridicat? Ce alte condiții couldcause câinele meu de a vomita bila galbenă? Couldhe au avut un blocaj ale tractului urinar (pietre la rinichi sau urinare)? În cazul în care havebeen făcut o analiză urinară? Ar putea câinele meu au avut o tumoare? Ce ar indica swollenglands?

Mulțumesc, Susan

Răspuns: Susan;

Este probabil ca voi pierde una dintre întrebările dumneavoastră în acest răspuns, așa că vă rugăm să nu ezitați să ceară clarificări foradditional.

Boala Cushing provoacă o serie de probleme secundare la câini. infectionsare tractului Recurrenturinary nu mai puțin frecvente la câinii cu boala Cushing si unii caini withthis simptom au urinarycalculi (calculi urinari sau pietre în altă parte în tractul urinar) .Infections ale pielii si gingiilor arealso posibil ca problemele secundare datorate imunosupresiei. Diabetesmellitus commonlyoccurs concomitent cu boala Cushing și ei între ei complica. Aproximativ 15% din boala Cushing dogswith au tumori glandei suprarenale, iar unele dintre theseare maligne. Printre cei 85% dintre câinii care au hipofizo dependente de boala Cushing, aproximativ 20% dezvolta willeventually tumori hipofizare largeenough de a provoca disorders.Dogs sistemului nervos central cu Cushing dezvolta diseasefrequently tensiunii arteriale și o creștere de coagulare a sângelui, ceea ce duce la kidneydamage, inima daune și embolii pulmonare. Gastrointestinal ulcerationcan apar whencortisol niveluri sunt ridicate. Pancreatita pare a fi mai frecvente la pacienti cu Cushing diseasebased pe experiența noastră clinică. Deoarece boala Cushing este o tulburare geriatriconset în cele mai multe casesthere sunt de multe ori, atunci când o altă problemă care a fost causesdeath prezent înainte de complicationsof boala Cushing face.

În cazul în care boala Cushing este tratata, iar tratamentul este de succes, someof problemele de mai sus sunt lesslikely, dar pot apărea alte probleme. Unii caini au reactii la themedications utilizate la treathyperadrenocorticism și acestea sunt uneori fatale. Din când în când, pentru tratarea diseaseleads Cushing o agravare bruscă a semnelor sistemului nervos central la câini. Becausedogs cu Cushing`sdisease produc niveluri ridicate de cortizol, aceasta este uneori maskinganother boala, especiallyskin boala si artrita. Unii caini care sunt cu succes treatedfor boala Cushing va needcare pentru aceste condiții și în cazul în care este dificil de realizat, thereis un risc de eutanasie. Unele veterinaryclients vor decide să eutanasieze câinii lor din cauza costurilor ridicate oftreating boala Cushing sau theinconvenience de a reveni pentru munca de laborator în mod repetat, atunci când mitotan (LysodrenRx) este folosit ca metodă de thetreatment, chiar dacă este cel mai consecvent effectivetreatment.

Nu încercați să utilizați cortizon la câinii cu boala Cushing, dar ori thereare atunci când boala un whoseCushing caine este bine controlat va avea nevoie de administrationto corticosteroizi trata alte problemsthat apar. Selegilina (Anipryl Rx) nu suprimă cortizol levelsto gradul că mitotanul face, așa că încercăm mai mult să nu utilizeze corticosteroizi la pacientii suntem treatingwith acest medicament, dar wehave când se părea într-adevăr necesar.Nu este posibil ca o singură injecție cu corticosteroizi ar causekidney probleme. termexposure lung la doze mari de corticosteroizi pot provoca rinichi problemsthrough dezvoltarea ofhigh probleme ale tensiunii arteriale și de coagulare a sângelui, care poate inducekidney disease.Corticosteroids provoaca ulcere la unii câini și acest lucru ar putea provoca intestinalbleeding și couldcause vărsături. vărsături pe termen lung poate avea loc pentru mai multe motive, inclusiv gastrointestinaldisease, boli hepatice, parazitismul, boli de rinichi, pancreatita cronică, cancerul și tulburările sistem nervos central. La câinii cu boala Cushing, mai multe dintre theseproblems sunt susceptibile de a fi presentand ele pot să apară independent de boala Cushing, de asemenea.

O problemă care apare cu unele pacientii cu boala Cushing este imunosupresie, care mightlead de extindere a ganglionilor limfatici submandibular. De asemenea, este cancerul possiblethat a fost prezent rămâne neschimbată cavitatea orală, ceea ce conduce, de asemenea, la o dimensiune mai mare a nodurilor submandibularlymph.

leziuni renale apare in multe boli in care getslow tensiunii arteriale sau getshigh tensiunii arteriale și poate avea loc foarte rapid, în cazul pressure.This scăzut de sânge nu este o uncommonproblem atunci când boli grave este prezent, în special la pacienții vârstnici, care pare a fi casewith câinele. Este posibil să fi ajutat să utilizeze fluide intravenoase ratherthan fluide subcutanat în cazul în care acest wasthe caz, dar eu nu știu de un mod de a fi siguri de acest lucru.

Atunci când există mai multe probleme actuale există o tendință de Oneto duce la o înrăutățire ofanother și pentru ca acest proces să continue să apară foarte repede, leadingto o situație în care theoverall situație devine copleșitoare sau cel puțin pare că way.In un pacient geriatrie acest occursmore rapid și atunci când una dintre problemele devine foarte severă thereis o tendință printre peoplemaking deciziile de tratament să renunțe și să recomande eutanasiere sau toadopt strategii astfel de durere aslimiting si tratarea simptomelor pentru a pastra pacientii ca comfortableas posibil, dar nu luptă theproblem toți afară, așa cum s-ar putea face în un pacient mult mai tineri, cu theprospect de recuperare și de-a lungul duratei de viață, mai degrabă decât de recuperare la ultimul nivel anterior ofhealth, care de multe ori nu a fost verygood. Varsta nu este un factor decisiv în această gândire, cea mai mare parte nivelul time.The de disabilityis preexistente, de obicei, factorul decisiv, mai ales atunci când nu este thateven clar că pot fi obținute withtreatment. Este într-adevăr poate părea evident pentru medicul veterinar care yourdog a avut nici o șansă de nivel acceptabil de întoarcere Toan de sănătate. În acest caz, eșecul reală este notmanaging de a comunica faptul că pentru a youin un mod care l-ați înțeles. Uneori, eu nu sunt în stare să facă thatfor clienților, așa că știu că canbe o problemă.

Este OK pentru a pune întrebări lungi. Uneori mi-e dor unele preocupări în note thelong și în cazul în care hasoccurred, voi fi fericit pentru a încerca să clarifice ceea ce vă îngrijorează.

,

Boala withrenal Cushing

Î: Dragă Dr. Mike: Ne pare rău să vă deranjez witha capitolul al doilea aboutour de 16 de ani Dachshund Clea, care a fost diagnosticat cu Cushing`sin mai. In mesajul nostru 30 august, am subliniat grija am avut beenprovidingto ei. Din acel mesaj a fost trimis, am făcut unele teste suplimentare, întrebări suplimentare Si acum. Miercuri, 3 septembrie am făcut testul anotherblood. Bun a fost 96,8 și creatinină 2,81. Din cauza bunreading de mare, ea a fost pus pe fluide iv pentru a doua zi (aproximativ 6 ore). phosphatasewas2791 alcalină și ALT (SGPT) 231. Aceste valori păreau să fi îmbunătățit slightlybut wewere a avertizat că acestea pot reflecta pierderea în continuare a ratherthanimprovements funcției hepatice. Glucoza a fost 105.9 (interval normal de referință este prezentat tobe77.0 - 125,0). Am făcut, de asemenea, un număr de sânge, și a raportat innormalranges valori cu excepția numărul de trombocite, care a fost ridicat la 799 x 10 ^ 9 / L (interval normalreference este dovedit a fi de 175 - 500). veterinarul nostru ne-a spus că thiswas causedby anii Cushing, si de boala ei de rinichi. Am fost, de asemenea, toldthat oneeffect al lui Cushing este de a provoca coagularea, cu un risc serios de pulmonaryembolism, ceea ce face inserarea iv riscant. Am avut un alt donetoday profil de sânge (8 septembrie) la valorile ei de rinichi. . Bun = 88,5 mg / DL- creatininei = 2.79mg / dl (. Veterinarul nostru a decis să nu-i pună pe iv azi) De asemenea, ea a cortisolleveltested pe 04 septembrie, și sa dovedit a fi de 7,1 mcg / dl (referencevalues: 1.0-4.5). Am continuat să-i hrănească cu o seringă. Din cauza numărului ofthe highbun folosim doar NF și Clinicare. Țintele pe zi sunt 200ccof NF (cu piure de apă) și 100cc lui de Clinicare. Ea a părut somewhatbetterthan săptămâna trecută și mai interesați în activitățile sale normale, albeitshe este foarte weakand cade din când în când. Am fost oferindu-i injectionsim Baytril. BeginningAugust 6, injecțiile au fost administrate de două ori pe zi cu zi a 1cc (greutatea ei wasthen aproximativ 20 lbs) .Pe 19 august la sfatul veterinarului nostru, am început oferindu-injectionsonce zilnic (1,8 cc, greutatea ei au scăzut la 18 lbs) și a continuat până acest pastSaturday (6 septembrie), când ne-am oprit. Am citit farmaceutice thedrug informații providedwith, și să înțeleagă din aceste informații că cursul forbaytril normală este zece zile, și că are efecte secundare adverse, incluzând vărsături (întotdeauna a avut thiseffect filtr atunci când este administrat ca o tabletă), și din cauza cum funcționează, ar trebui să alwaysbe administrat în două doze, nu ca o singură doză. Aceste informații farmaceutice, cu toate acestea, a avertizat că Baytril poate avea un efect asupra coagulării și plateletcount ei de mare frunze usconcerned. În examinarea evidențelor noastre, am constatat că causedus vărsături episodewhich atât de mult vă faceți griji la sfârșitul lunii iulie, începutul lunii august a coincis cu administrationof baytril.At acel moment, ea a avut număr de bacterii ridicat în urină și în altă parte apparentinfections ei, astfel încât utilizarea de sens Baytril făcut . Acum, din cauza preocuparea noastră cu privire la herappetite, thecondition de ficat și numărul de trombocite, am decis să oprim administeringthe baytriluntil am avut mai multe informații și ar putea lua o decizie în cunoștință de cauză aboutthe wisdomof acest tratament.

Pe 06 septembrie, ziua în care am întrerupt injecțiile Baytril, ei appetiteseemed tohave sa întors, cel puțin ea a mâncat parțial transferat un pic solid foodon ei (pentru timpul the1st în peste o lună), cea mai mare parte din alimente bogate in proteine ​​ea likesso mult (carne de vită slicedroast de delicatese, iar unele alimente câine conserve, chickenandrice coapte (aproximativ 1/3 ceasca total de alimente combinate)). Probabil, baytrilwas un factorin suprimarea apetitului ei? Ea cântărește acum 17,6 lbs. Ce ai suggestaboutthe Baytril? am greșit să-l fi administrat așa cum am făcut-o pentru nearlya luni, mai ales că ea a fost pe augmentin de 21 de zile înainte de această dată? Shouldwe folosesc ITAS un preventiv, sau nu care face mai mult rău decât bine? Se pare ciudat faptul că zona abit motiv ni sa spus să nu folosească Tagamet pentru a ajuta cu cea a lui Clea digestionis inabilityof ficatul să-l rupe în jos, dar nu defalcare a Baytril rămâne neschimbată organismului de utilizare thesame sistem? Și ce sugerezi despre problema de trombocite? Ourvet saidsomething despre aspirina, dar ce recomanzi? Va avea noi tocontinue toput Clea pe IV din timp în timp pentru a ajuta cu boala de rinichi? Pentru că ea hasbegun mănâncă un pic pe cont propriu, am încetinit hrănirea seringă, whichshe luptă viguros. Pare foame, dar alimentele pe care ea nibblesare toate bogate in proteine.

Ar trebui să ne punem înapoi pe Lysodren într-un efort de a controla Cushing`seven thoughher poftei de mâncare este atât de săracă? Ar trebui să luăm în considerare jumătate din prescribeddose anterior (adică, 250 mg pe zi în loc de 500 mg)? Credeți că un bun ideaconsidering potentiali sunt nevoiti sa-i problema ei de rinichi? (Întrebări și preocupările noastre cu privire la theeffect ofthe terapiei Lysodren, eventual supradozaj, înainte de a ajunge la Lysodren ei maintenancelevelon, etc., au fost trimise în mesajul nostru mai devreme, așa că won`trepeat themagain aici.) Clea are într-adevăr destul de bine având în vedere boala andher vârstă. Ea sleepsmost a zilei, dar atunci când ea este treaz ea este de alertă și mobile (thoughweak andlame - Sferturi ei dau în fiecare acum și apoi). Saptamana trecuta, ea a din nou startedbarking, cu cereri pentru a merge afară. Ea este atent la activitiesoutside în curtea ei, și va sta în fața ușii de ecran și de ceas pentru veverițe. Ei breathingis ușor andnot lucrat, atât atunci când ea este în repaus și atunci când ea este activă. (Am havenoticedoccasional tremur în ultimele zile.) Nu se confruntă cu anydiscomfort, durere letalone în ciuda slăbiciune, așa că încă mai sperăm că există somethingwe poate ea dofor. Ei bine, aceasta este o lungă listă de probleme, iar bitul mesajul Gota mai lung decât la wemeant. Dar ne place acest mic caine scump, si suntem cu adevarat wouldappreciate anyadvice ne puteți oferi. Mulţumesc mult. Tom și Maria

A: Tom și Maria;

Am folosit Baytril pentru perioade lungi de timp când se părea necessary.So departe, itseems de a provoca efecte secundare mai puține decât multe antibiotice, dar itcouldn`t doesn`tmean fi cauza vărsăturilor sau inappetance în Clea. Sunt notsure I followedthe Scopul terapiei cu antibiotice, dar după cum ați gândit outwe obține o mulțime ofemail și este dificil de a ține evidența cazurilor individuale.

Cred că mi-ar lua în considerare utilizarea uneia dintre terapiile alternative disease.Deprenyl forCushing este aprobat în acest scop, și acum este controlul usedfor ketoconazol ofCushing lui, de asemenea. Ambele terapii sunt raportate a fi o terapie pic thanmitotane moreexpensive (Lysodren-Rx), dar care nu pare a fi o majorconcern onyour parte. Aceste produse par să aibă un pic mai mult de siguranță marginthan Lysodren.You ar putea dori să întreb medicul veterinar despre acest lucru.

Nu cred că aș fi prea preocupat de nivelurile de trombocite. Aspirinwill funcția deactivateplatelet, dar nu scade numere de trombocite, în măsura în care Asi știu. Eu notthink ar fi dăunătoare pentru a folosi aspirina excepția cazului în care a cauzat gastrointestinalupset Buti nu ar fi prea preocupat de posibilitatea de coagulare, personally.Perhapsyour veterinar are o experiență neplăcută cu acest lucru pe care am reușit să-mi missin practicebut până în prezent, acest lucru are nu a fost o mare problema la pacientii Cushing noastre, la cele mai bune ofmy cunoștințe și de memorie.

Monitorizarea bolii renale este importantă și continuă pentru a trata symptomsofproblems este o idee bună. In cazurile complicate ale bolii hormonale itcan behelpful să ia în considerare consultarea cu un endocrinolog sau medicină internă specialist.Dr. Chiapella în Manassas este foarte bună, iar medicii veterinari de la atBlacksburg veterinaryschool sunt, de asemenea, o alegere bună. Acest lucru nu este întotdeauna necesar butwhen am amstruggling cu un caz îmi place pentru a obține un al doilea aviz pe ea --- evenif Fac Thebest care se poate face este reconfortant să aud că pentru proprietar.

Noroc cu asta.

răspunsul a fost modificat Cushing

Î: Site-ul dvs. de asigurare a calității a fost recomandat la noi de Leslie, a cărui dogalso are lui Cushing. Avem o serie de întrebări, și îmi cer scuze forthelength a explicației. Câinele nostru (Cleopatra = „Clea“) este un 16 yearold (luna) Teckel cu păr lung, care a fost diagnosticat cu Cushing`sin mai (dexametazona testul de supresie a da 15 mai). Am luat-o la ourvetbecause de slăbiciune persistentă, destul de vizibile într-un activedog.She altfel au început, de asemenea, să bea și urina abundent, și a avut un imens panou de sânge appetite.Ona făcut o săptămână mai devreme, enzimelor hepatice ei au fost crescute, dar testwas altfel normale. Pe acest test, citirea inițială cortizol was6.6 mcg / dl, andthe lectură a fost ridicat la 29,0 și 22,8 la 5 și 8 ore. Ea wentabsolutelyflat după test, și a luat aproximativ o săptămână pentru a recupera. Pentru ca noi hadbeenunsuccessful cu Lysodren în două ocazii anterioare în tratarea dogswith lui Cushing, am încercat să trateze starea ei cu Eldepryl (Anipryl). Wasavailableonly de droguri în formă umană (pentru Parkinson). Început 20 mai, am administered1 5mgcapsule o dată pe zi, până la 28 mai, când am început administrarea de 2 5mgcapsulesonce pe zi, până la un al doilea test de supresie a fost dexametazona doneJuly 14-lea. Thereadings pentru acest test au fost 6,0 administrare pre și 14.0 și 16.5at 5 și 8hour marcajele. Din nou, Clea a părut să sufere foarte mult de la acest test. Hetold-ne că thedrug a schimbat ușor nivelul de cortizol în sistemul ei, butnot suficient de andrecommended că vom crește doza la doza de testare (4 5mg zi capsulesoncea). Am făcut încerca, dar Clea este foarte rezistent la a lua pastile, capsule ANDTHE arequite mari, nepotrivite pentru administrarea la un câine. Un panelalso de sânge făcută la thistime dezvăluit că azotul ureic Clea lui au crescut foarte mult, from38 MG / DL inMay la 92 la 14 iulie creatinină a fost de 1,8, apoi, încă în ofnormal interval (valori hepatice althoughher au fost mult crescute). Acest lucru a fost diagnosticat ca bladderand / sau kidneyinfection. Infecția a vezicii urinare a fost confirmată prin teste de urina si aculture. Wetreated aceasta cu un antibiotic lichid numit „augmentin.“ La 22 iulie, am avut un sonogramdone, iar acest test au raportat o tumoare mare suprarenale. ficat Clea lui wasenlarged andopaque (cum ar fi de așteptat de la lui Cushing), iar unele ofkidneydeterioration indicații. Pe de vineri precedentă, Clea a încercat să navigatea de zbor de scări, dar a căzut tot drumul până jos. Examinarea pentru possibleinjury în thissituation, părea să arate agravarea doar ușoară a unui backinjury inferior vechi, dar ne întrebăm despre asta. În orice caz, ea a fost în acest timp foarte slab, șicu ​​probleme de ficat și rinichi ei, ne-am decis împotriva intervenției chirurgicale. (Câini ONEOF theCushing lui ne-a deținut anterior au avut această intervenție chirurgicală, dar thenhadnever ajuns la picioare din nou. A murit într-o lună de la câine pneumonia.With Anold, care a fost slăbită de efectul Cushing, andwho buchet Hada de alte probleme , o intervenție chirurgicală părea a fi o alegere proastă.) în schimb, webegan pentru a trata cu Lysodren (1/2 comprimat de 500 mg de două ori pe zi), ca ourvet pastile recommended.These sunt îngrozitoare. Ni sa spus că Lysodren ar putea fi compoundedandpresented în formă lichidă la doza necesară, dar am fost neverable la findsomeone care ar putea face asta. Până în momentul ecograful, apetitul lui Clea (whichhad fost foarte bună până la acel punct) conice off, și până la sfârșitul anului ofthe luni, AHE nu mânca deloc. Am început să se administreze cu Lysodren pe July27 (250 mg, de două ori pe zi), cu toate informațiile pe care le au la dispoziție pentru a ne thenindicated thatan tumoare suprarenală este foarte rezistent la tratamentul cu Lysodren. Un ACTHstimulationtest dat 06 august a arătat că am făcut unele progrese (valuereportedas pre-test de 2 ore între 2,0 poștale, 7,8), iar veterinarul nostru ne-a sfătuit să crească doza theLysodren. Valorile renale ButClea lui sa agravat (un test de sânge în acea zi showedurea nitrogenat 106,1 și creatinină la 2,63), ea a încetat să mai mănânce (și drinkingby acel punct) și a început vărsături. Ni sa spus că vărsăturile a fost Broughton de thedeterioration de rinichi ei (și, probabil, alte organe, particularlythe hepatice) .Pe 10 august am luat-o la camera de urgenta din cauza vomiting.Shewas pe fluide iv, timp de aproximativ 2 zile, și valorile ei renale îmbunătățite (ureanitrogenfrom 107 (când a admis) la 51,3, Creatinina 4.5-2.5), andthe vomitingstopped. De asemenea, ne-am oprit dând Lysodren ei. Când a venit acasă withus, webegan oferindu-i Baytril prin injecție intramusculară (1,8 cc o dată Aday) la controlthe infecții. Începând cu 13 august avem hrănite Clea, cu seringa (withClinicare, produsul aVeterinary cum ar fi Asigurați-vă, și cu piure de alimente dietetice suchas „EN-Formula“ (ușor de pe sistemul digestiv după vărsături și episoade de diaree) și, mai recent, „NF-Formula“ ( a declarat a fi ușor de rinichi) (ambele prelucrate de PurinaCNMand disponibile pe bază de rețetă prin biroul veterinar)), dar ea hasshown nici un aliment solid mananca vedere interesant pe cont propriu, nu chiar și alimentele ei cele mai preferate, cu toate că ea hastaken o mușcătură sau două, aici si acolo. În ultimele două zile, wehave a adăugat smallquantities de fidea de ou piure de calorii (cu un cuplu de chickenlivers pureedboiled). La data de 20 august și 21, ne-am profused rinichii a doua oară, reducerea theUrea de azot la 43,5 și creatinină la 1,96 (reportedas normale de [7-27] și [.50-1.80], respectiv), dar încă nu va mânca. Un testadministered de sânge săptămânatrecută (august 27), a arătat azotul ei ureei la 49 și at2.6 creatininei (fosfatază alcalină și a fost prezentat la 2800 U / L și ALT (SGPT), la 385, aproximativ wherethesevalues ​​au fost pentru mai bine de trei luni). Am fost alarmedwhenglucose a fost prezentat la 23 mg / dl, o mare drop-off ultimele timethis valuewas testat (pe 19 august), când a fost de 99,1. Acest lucru a fost explicat Usas effectof care permite proba de sânge să stea înainte de a fi trimis la laborator. Butwe au neverseen acest lucru înainte, chiar și în probele de sânge tratate în același mod, soit este alarming.Clea este de asemenea vizibil mai slab, iar ochii ei sunt un pic de culoare roșie. Shedrinks apă onher proprie apare interesat în castron ei alimente, dar pur și simplu va weighthas nu eat.Her a scăzut timp de trei săptămâni de la 20,2 la 17,8 livre lbs.

Avem o serie de întrebări, care se rezumă la cum să procedeze. Ce poate Wedo despre refuzul ei de a mânca? Există o dieta mai buna pentru presentcondition ei? Wouldit rănit-o să-i hrănească ficat de pui (și pipotă), care shelikes? Este possiblethat această situație a fost introdusă sau agravată de o declinein rapidă a cortisollevels în sistemul ei, chiar dacă ea a ajuns la nivelul ei de întreținere? Dacă da, wouldadministration de prednisolon ajuta? Suppressiontest scăzută doză de dex făcut hergo plat atunci când a fost făcută în luna iulie. Ar fi de ajutor pentru a încerca lysodrenagain, chiar thoughshe nu mănâncă? Există un protocol pentru insuficiență renală thatwe poate urma pentru ea? Multumesc pentru luarea în considerare cazul lui Clea. A fost nevoie de un timp să-l prezinte, dar v-am dorit toknow la fel de mult ca am putea spune. Orice sugestii ar fi cel mai appreciated.Tom și Maria

A: Tom;

Nu mi-am dat seama că ai încercat l-deprenil când am trimis message.It activitatea willonly anterioare hipofizară boala Cushing dependentă de aceea nu este surprisingthat că didnot funcționează bine cu o prezenta tumoare suprarenală. Ketoconazol poate alleviatethe cushingoideffects tumorii, dar nu se va opri progresia cancerso este, de asemenea, alegerea aquestionable. Pot să înțeleg nu doresc să facă chirurgie glandtumors foradrenal, mai ales la un pacient deja compromis, dar că este sometimeto ia în considerare, după cum știți. Lysodren la doze suficient de mari pentru a distruge total theadrenal tissuehas fost susținută pentru tratamentul tumorilor glandei suprarenale, ca well.This face producethe problema opusa, hipoadrenocorticism sau boala Addison, andit este necessaryto se trata cu medicamente adecvate, inclusiv florinef (Rx) și, eventual, prednison.

Cred că mi-ar fi mai îngrijorat de hipertensiune asociată withthe Cushing`sdisease conducând la efectele secundare asupra rinichilor si possiblycausing unele ofthe alte simptome observate dar pot să nu fie conștienți de unele detalii ofthe cazul thatmakes veterinarii tale suspecte de acest lucru. Răspândirea tumorii suprarenale tothe rinichi este alsopossible și poate fi un factor care contribuie la problemele lor. Cele mai multe vetsare încă notequipped pentru a măsura cu precizie a tensiunii arteriale, datorită costului de equipmentandthe curbă de învățare asociate cu utilizarea acesteia.

Este acceptabil pentru a zdrobi Lysodren și încărcați pulberea în capsulesavailable smallergelatin la unele farmacii (s-ar putea avea pentru a căuta unul sau askthe pharmacistor medicul veterinar pentru a le comanda pentru tine). Acest lucru înseamnă, de obicei, oferind o highernumber de capsulesthan decât numărul de pastile dădeai, dar mai mic sizemay face moreacceptable, oricum.

Nu ia în considerare cere sesizarea unui medicina interna specialist.I cred că Cleopatrasounds ca un pacient cu un caz foarte complicat de diseaseand Cushing este oftenbest să caute ajutorul cuiva care se ocupă cu cele mai multe complicatedcases pe bază de rutină amore.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit