Sampon Mange pentru pisici

șampon raie

este una dintre cele mai bune și cele mai eficiente metode de tratament, care este utilizat pentru a aborda feline raie. Raie este cauzata de unul dintre cele două tipuri diferite de acarieni care trăiesc pe pielea animalului tau. Aceste acarieni se hrănesc cu țesut mort de piele și, ca urmare a activității lor, cauza parului animalului tau de a deveni grosier și fragile și chiar să cadă. În plus, aceste acarieni pot provoca animalele de companie pentru a dezvolta răni și leziuni ale pielii și, pete roșii iritat pe tot corpul. În cazul în care animalul a fost diagnosticat cu raie, întrebați medicul veterinar despre posibilitatea de a folosi un sampon raie de specialitate pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Beneficiile de raie Șampon

Există două tipuri principale de optiuni de tratament pentru raie la pisici. Prima este o injecție, care asigură animalele de companie cu o protecție împotriva acarienilor. Această substanță va tinde să provoace acarieni să moară atunci când este prezent în fluxul sanguin animalului tau de companie. Este extrem de eficient la eliminarea acarienii care cauzează raie, dar vine împreună cu unele efecte secundare dificile și este necesar ca medicul veterinar să fie prezent pentru a finaliza injecție în mod regulat.

Pe de altă parte, sampon raie este de asemenea foarte eficient în eliminarea acarienilor. Atunci când este utilizat în mod corespunzător, este foarte sigur pentru animalele de companie și are un caz redus de efecte secundare. In plus, acest sampon poate fi folosit la domiciliu și nu are nevoie de o călătorie specială la biroul veterinar pentru a se aplica pe pielea pisicii tale.

Tipuri de raie ȘamponDermisil este una dintre cele mai populare sampoanele feline raie. Ca multe alte șampoane de acest tip, conține o componentă de sulf care ajuta la capcana si elimina acarienii prin interferarea cu sistemul nervos. In plus, șampoane antimătreață ajuta cele mai multe ori pentru a ameliora simptomele de raie, și multe dintre aceste alte sampoane contin, de asemenea, ingrediente active, care sunt concepute pentru a elimina acarienii de pe pielea animalului de companie, de asemenea. Este important să se utilizeze numai sampoane care au fost recomandate în mod special de către medicul veterinar pentru pisica ta, ca și alte sampoane nu poate fi sigur.

Utilizarea Mange Șampon

Cele mai multe șampoane raie va necesita cel puțin trei spălări, în scopul de a elimina complet acarienii de pe corpul animalului tau de companie. Motivul pentru care este deosebit de important pentru a elimina toate aceste acarieni este că ele vor tinde să repopuleze corpul animalului tau de companie, dacă nu ucide pe toți. Din cauza ciclului de viață al acarianului și faptul că trebuie să elimine, de asemenea, ouă de insecte, va trebui să fie pregătit să se scalde ori pisica ta multiple.

Atunci când scăldat animalele de companie, urmați toate instrucțiunile de siguranță. Poate fi necesar să purtați mănuși de protecție sau alte uzură pentru a vă asigura că nu vin în contact cu șampon. Șamponul trebuie, de asemenea, păstrate din gura și ochii animalului tau de companie. Intrebati medicul veterinar pentru mai multe informații despre utilizarea sampon raie feline.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit