Fda cercetari alimente pentru animale de companie: căutarea de contaminare

Mâncare pentru câini

Aș dori să mulțumesc FDA (Food and Drug Administration) pentru a ajuta să mă simt un pic mai sigur de fiecare dată când am scoop o portie sau sparge o cutie de alimente pentru animalele de companie preferata mea. Statele Unite continuă să inoveze în testarea produselor alimentare pentru animale de companie și de siguranță. Recent, FDA a anunțat că a fost de lucru cu o rețea de 34 de laboratoare științifice de stat și universitare, în întreaga S.U.A. pentru a asigura animalele noastre de companie sunt hrănite cele mai sigure diete din lume. FDA a relevat o privire rapidă la un studiu de mare, la nivel national de contaminare a alimentelor pentru animale de companie și a oferit sfaturi cu privire la modul gaurdians pentru animale de companie poate preveni toxiinfecțiile alimentare, cum ar fi Salmonella, în casele lor1

FDA este foarte interesat de următoarele:

  • Cunoscând prevalența bolilor contaminare a alimentelor pentru animale de companie in ambele animale de companie și oameni, cauzate de alimente pentru animale de companie și tratează
  • Identificarea problemelor cu alimente pentru animale de companie de producție, prelucrare și depozitare

Pentru a ajuta la a răspunde la aceste întrebări importante, FDA a incheiat un parteneriat de asemenea, cu laborator de cercetare veterinară și Rețeaua de răspuns (Vet-LIRN). În ultimii doi ani, unsprezece din cele 34 de laboratoare de specialitate implicate în cercetarea condusă de Vet-LIRN au fost exclusiv axat pe identificarea infecțiilor cu Salmonella la câini și pisici. Aceste rezultate sunt aproape gata pentru publicare, dar FDA a oferit o privire la concluziile lor de până acum1.

Rezultatele FDA, avanpremieră
Studiul de alimente pentru animale de companie Salmonella-Vet LIRN arată promițător. Un total de 2965 de animale au fost testate până în prezent, cu mai puțin de 100 de testare pozitiv pentru Salmonella (mai puțin de 3%). In timp ce acest număr este impresionant de redus, este important pentru gaurdians pentru animale de companie să știe că mai puțin de jumătate din animalele de companie care au testat pozitiv pentru Salmonella au prezentat semne de boală1. Aceasta înseamnă familia umană a fost conștient că ei au fost la risc pentru aceasta infectie bacteriana potential grave. Gospodăriile cu copii mici, adulți în vârstă și oricine pe medicamente imunosupresoare sau combaterea bolilor cronice sunt la risc mai mare.O altă constatare a raportului preliminar Vet-LIRN a fost animale de companie hraniti cu o dieta alimente crude au avut o incidență mai mare a Listeria monocytogenes și Salmonella, un alt contaminant bacterian comun1.

Click aici pentru a afla mai multe despre alimente crude și pisici.

FDA speculeaza ca prime alimentare probabil prezintă un risc mai mare din cauza lipsei de bacteriene „pas ucide“ de încălzire alimentelor pe care majoritatea alimentelor sunt supuse în timpul prelucrării. Vestea cea mare este producătorii de produse alimentare brute sunt conștienți de acest lucru și au început utilizând tehnici, cum ar fi pasteurizarea de înaltă presiune și alte progrese pentru a reduce riscul de contaminare bacteriană în produsele alimentare lor. FDA sensibilizarea și identificarea problemelor de producție este esențială pentru producătorii de produse alimentare pentru animale de companie pentru a crea produse alimentare mai sigure acum și în viitor.

Dacă doriți vreodată pentru a afla daca mancarea pentru animale de companie a fost amintit, FDA a dezvoltat un ușor de utilizat site-ul web pentru gaurdians pentru animale de companie și clinici veterinare. Această listă este păstrată curentă și este o modalitate foarte bună de a cerceta hrana animalelor de companie și de ajutor în selecție. Mă refer adesea tutori pentru animale de companie la acest site ori de câte ori sunt preocupați de siguranță sau mărci în considerare în schimbare.

sfaturi de siguranță alimentară
FDA a oferit pasi simpli pentru a minimiza șansele de răspândire a unei boli de origine alimentară în gospodărie1:

  • Evita alimentele pentru animale de companie în cutii dented, pungi rupte sau deteriorate, sau care arata murdar sau vechi, chiar dacă acestea sunt în vânzare. Poate mai ales dacă acestea sunt în vânzare. 
  • Hraneste animalele de companie pe podele sau materiale care pot fi ușor dezinfectate, cum ar fi tigla sau Covorase de cauciuc. Curățați zona de hrănire animalului tau de companie la fiecare câteva zile cu demachiant antibacterian. 
  • Dacă vă pregătiți alimente pentru animalele de companie dumneavoastră pe un contor sau un tabel, se dezinfectează bine imediat ce ați terminat. Multe bacterii patogene pot supravietui pe suprafete comune pentru ore de zile, ceea ce înseamnă riscul nu se încheie atunci când ați terminat de hrănire.
  • Desemnați anumite ustensile de bucătărie, tacâmuri, deschis poate și boluri pentru animale de companie. Nu amesteca sau de a folosi aceste ustensile cu alimente umane, indiferent de cât de drăguț ar putea fi. 
  • Spălați-vă pe mâini după manipularea orice cu desăvârșire hrană pentru animale de companie, umed sau uscat. Fii deosebit de atent cu privire la ștergerea mâinile pe haine, ochii, nasul sau gura și cârpe folosite în prepararea produselor alimentare. 
  • Sigila alimentele pentru animale de companie în recipiente păstrate în zone reci, uscate, pentru a reduce stricarea. 
  • Luați în considerare păstrarea alimente uscate în ambalajul original, într-un container sigilat. Asigurați-vă că pentru a menține ambalajul pentru codurile de bare de produs, numere de lot de fabricație și alte informații de identificare, care pot fi esențiale pentru a diagnostica sau trata animalele de companie în caz de boală sau de rechemare notificare. 

națiunii noastre pentru animale de companie și de aprovizionare cu alimente destinate consumului uman este, fără îndoială, cel mai sigur din lume. De fiecare dată când aud despre un nou rechemare alimente, sunt ușurat că FDA și Ver-LIRN isi vor face treaba. Vă mulțumim pentru a ajuta să păstreze animalele mele de companie și a pacienților cât mai sigure posibil.

 Resurse:

  1. „FDA de cercetare ajuta la mentinerea animale de companie și de oameni în siguranță.“ US Food and Drug Administration. N.p., n.d. Web. 10 iunie 2015.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit