Piele - depigmentare sau pigmentare

depigmentare ofnose

Întrebare: Bună Dr. Mike,

..Am pus această întrebare pentru tine înainte de a nu-l Dar ai răspundă (deși ai răspuns la alte întrebări!). Sunt concernedbecause câinele meu a pierdut pigmentul negru pe nas forover ultimul an. Are un loc care este în jurul valorii de 5 mm în diameterthat sa transformat de la negru la gri. Ea poate avea hipotiroidism ca youalready stiu si eu o voi începe, probabil, la un tratament de câteva luni afterher următoare de căldură.

Tu mi-au scris că în experienceyou personale nu au observat pigment un caine sa se intoarca dupa tiroida treatment.But Am citit că toate simptomele datorate hipotiroidism sunt tratament reversiblethrough. Este acest lucru nu sunt corecte?

Mă întrebam dacă ai putea să mă referi la orice researcharticles în ceea ce privește pierderea de pigment nas din cauza hipotiroidism. Sunt wonderinghow au determina pierderea de pigment sa datorat hipotiroidism ifthe de pigment nu a revenit după un tratament?

Dacă ai putea oferi o explicație aș appreciateit.

Mulțumesc, Carolyn

Răspuns: Carolyn

Uneori am închis pe de o parte dintr-o întrebare și apoi am ahard timp scriind un răspuns la ea. Acesta este cazul cu question.What ta am fost închis este că eu sunt aproape sigur că am văzut referencesto hipotiroidism care cauzează depigmentare a nasului, dar nu am beenable să se întoarcă și să găsească o referință care spune acest lucru. Deci, fie că sunt mistakenor, probabil, informatiile au fost inexacte și nu a fost repetată rămâne neschimbată literatura mai recentă, din cauza asta.

Diferitele cauze ale pierderii de pigmentare a Planum nazal (theusually porțiunea neagră a nasului) pe care le pot găsi referințe bune forare:

1) Dudley nas - pierderea de pigment observate într-un număr de rase forunknown motive în care nasul este negru atunci când câinii sunt tineri, dar fadesto maro sau, uneori, chiar și alb ca vârstele câine.

2) O formă tranzitorie a condiției de mai sus pot exista sau poate fi somethingelse, dar unii câini își pierd unele pigment și apoi recupera normal coloringof nasul lor în timp.

3) Labradorii, Retriever de Aur, câini Bernese Mountain și Siberianhuskies pot avea variații sezoniere în culoarea Planum nazal, usuallylighter in iarna si mai inchisa in vara. Cauza acestui fapt este notknown, fie. Unii medici veterinari se refera la aceasta ca „nas de zăpadă“.

4) Vitiligo poate provoca pierderea de pigment al nasului și poate, de asemenea, bepart unui sindrom de boală mediată imun, în care alsooccurs hipotiroidismul, deci, probabil, aceasta este link-ul la pierderea culorii nasului și hypothyroidismbut dacă este, hipotiroidismul este gândit să apară după un alt disordercauses modificarea culorii. Cainii cu vitiligo au în mod normal, ofpatches de dezvoltare de păr alb sau fire de par albe împrăștiate în coat.I păr nu cred că pierderea de pigment în Planum nazală este doar probabil withthis condiție.

5) dermatita de contact poate duce la pierderea de pigment în nas - somedogs sunt raportate a fi sensibile la plasticul care se gaseste in boluri somefeeding, de exemplu. iritație continuă a Planum nazal froma cauza ca acest lucru ar putea duce la pierderea de pigment. De obicei, buzele sunt alsoare inflamate sau pot avea o pierdere de pigment, dacă acestea sunt închise la culoare, de asemenea.

6) Vedem câinii cu lupus discoid si cu phemphigus care au pigment lossof de Planum nazal, de obicei, peticit dar, uneori, de cele mai multe theplanum este implicat. Există, de asemenea, de obicei, leziuni ale pielii în jurul edgesof Planum nazal, pe podul de nas, în jurul pleoapelor sau placeslike asta.

pisici 7) Am văzut cu carcinom cu celule scuamoase pierde pigmentul rămâne neschimbată Planum nazal ca un semn precoce. Nu sunt sigur că același problemoccurs la câini, dar nu aș vrea să-l exclus în totalitate.

Deci, linia de jos este că nu pot răspunde la întrebarea dvs. despre whetherloss de pigment nazal datorită hipotiroidismul este reversibilă, pentru că sunt notsure că pierderea de pigment nazal este un semn de hipotiroidism la presenttime, chiar dacă eu sunt destul de sigur că am prea au auzit că acest happenssometimes.

,

Pierderea nasului pigmentationin

Întrebare: Sunt un nou abonat. My 22 mo. vechi GSD a what`sbeen denumit „zăpadă“ sau nas „de iarnă“. A pierdut pigmentarea în mijlocul hisnose, într-o dungă verticală din partea de jos ofthe nările față de planul orizontal de sus. Este vorba despre aswide ca spațiul dintre nostrils.Anyway lui, mama lui are această problemă, dar este doar o foarte darkgrey în acest domeniu, nu almostpink lumina ca a lui Indy este. Mătușa lui este, de asemenea, lumina - mai multe likehis este, dar numai la jumătatea.

Am încercat o mulțime de lucruri pentru a obține această situație pentru a corecta crescătorului itself.His spune că va schimba withthe meteo - vara tinde să facă să meargă mai întunecat, ea îl says.I arată, și, deși el meetsbreed standarde (nas trebuie să fie predominant negru ) mă simt thatif că au fost între el și anotherdog, judecătorul ar pune la celalalt caine b / c al lui Indy nose.I au fost, de asemenea, a spus să utilizeze complexul vitaminB coroborat cu obtinerea-l în more.I soare au făcut acest lucru pentru almosta luni cu nici o schimbare. Am încercat, de asemenea, varec - usedit timp de aproape 3 luni w / nici o schimbare, butthis a fost în timpul iernii. Nu știu cât de mult lumina soarelui influencethe are de fapt pe thiscondition. Am încercat oferindu-i ulei de ficat de cod prea, crezând că vitamina D ar fi de ajutor, iar ahandler mi-a spus să încerc oferindu-i ULEI DE RICIN timp de 3 zile - she`dheard la seminarul handler lui thatthis l-ar vindeca. Ei bine, nu a făcut-o. Dar mi boyhad niște scaune frumos! Am vorbit w / alte GSDowners, și le-au spus că va primi mai bine - dar aș ști liketo dacă te pot face pentru a „ajuta“ ea de-a lungul nimic. De asemenea, știu că oamenii au vopsit nasul theirdog pentru spectacole - nu voi face asta -I cred că sunt doar un stickler pentru etică.

Apropo, această condiție a apărut la sfârșitul lunii octombrie -El se juca cu târfa mea, andturned și a lovit nasul lui tare împotriva colțul bathroomvanity. Strănută ori într-adevăr hardseveral, și a trebuit să verifice vedea că nasul lui a fost notbroken. Aproximativ 12 zile dupa aceasta, aproape peste noapte, nas transformat acest shade.It bricheta nu a fost negru de atunci. Am vorbit toalmost toate medicii veterinari din acest domeniu - Eu locuiesc într-un oraș mic inSouth Dakota, în cazul în care aproape nici un ONEshows câini, iar medicii veterinari nu se preocupă de thesetypes de probleme - este doar OHWELL, e doar un animal.

Sper că poți să-mi dea o idee despre acest lucru situation.I ar aprecia cu siguranta! Vă mulțumim pentru timpul acordat!

Răspuns: Gail;

Există mai multe condiții care conduc la depigmentarea nasalplanum (The specializedskin în jurul nărilor, care este de obicei negru).

Unii caini au depigmentare permanenta care se produce în mod spontan nu anddoes apar în legătură cu orice Tobe proces de boala care stau la baza. Câinii cu această toas uneori denumite conditionare cu „nasul“ Dudley. Nu am nici o idee de ce. În această situație, Planum nazal looksabsolutely normale, altele decât a fi cafeniu, roz sau alte lightercolor decât ar trebui să fie. Thereare nu în mod constant tratamente de succes pentru această afecțiune în theliterature, dar această condiție isnot dăunătoare pentru câine.

Vitiligo apare la anumite rase de câini (rotties, de exemplu). Acest lucru este depigmentationof patch-uri ofskin, ceea ce duce la patch-uri de păr alb în zonele cu parul si pentru a paleskin în alte domenii. Acest canaffect Planum nazal. Nu este comun la câini Ciobănesc german, din câte știu eu. Există în mod constant areno tratamente de succes raportate pentru această condiție, fie. Câinii cu acest problemshould au soare-bloc aplicat pe zonele non-pigmentate expuse ale theskin atunci când acestea sunt în afara rămâne neschimbată la soare.

alergii de contact poate cauza depigmentarea Planum nazal. contactallergy Themost comun de a avea acest efect este o alergie la materiale plastice. Câinii cu contactallergies au de obicei someevidence de iritare a pielii, precum și depigmentare (de multe ori marja de buze alongthe), dar poate bevery subtil. Este util să încercați din oțel inoxidabil sau boluri cu apa foodand ceramice pentru a vedea ifchanging tipuri de boluri vor ajuta, în cazul în care un câine cu această problemă usuallyeats sau băuturi din castron aplastică.

Unii câini pierd pigment în timpul iernii și au pigment în summermonths. Thiscondition este menționată ca „nas de iarnă“. Nu exista tratamente consistentlysuccessful pentru thiscondition, fie. Există rapoarte de succes ocazional usingthe tipuri de tratamente youhave deja încercate, dar sincer eu bănuiesc că acestea sunt doar spontaneousremissions de thecondition. Dacă aș fi avut planuri pentru un spectacol de câine și ar putea figura outa mod practic de a face acest lucru, cred că Iwould trebuie să încercați să utilizați una dintre lămpile de tip lumină artificială (ChromaD50 sau Growlights) tosee în cazul în care ar ajuta, totuși. Este logic că s-ar putea. Din păcate, acest lucru poate fi o conditionthat este mai mult legată de modificările termice, care la lumina soarelui, asa ca thereis, de asemenea, o bună șansă ca widespectrum de iluminat nu ar ajuta. Unii medici veterinari cred thatadministration de vitamina E, poate, de ajutor, dar trebuie să fie făcut în mod continuu (400 U pe zi shouldbe suficiente). Există studii noscientific că am luat cunoștință de faptul că această noțiune de sprijin butit pare rezonabil, în condiții de siguranță la tryVitamin E.

Phemphigus foliaceus este o tulburare mediată imun, care german shepherdsare somewhatprone la. Aceasta provoacă, de obicei, inflamarea pielii sau rani mici, de-a lungul withdepigmentation. Se doesn`tsound ca aceste leziuni sunt prezente, dar ar fi încă în valoare de lookingcarefully. margini palpebrală, spații interdigitale și urechile sunt, de asemenea, frecvent afectate atunci când acest conditionis prezent.

Hipotiroidismul este raportat de a provoca depigmentare ocazional. Am thinkthat aceasta este o problemă prettyuncommon la suprafață ca semn unic de hipotiroidism butthat este motivul pentru care kelpis raportat a fi de ajutor într-un număr mic de câini cu nazale depigmentation.Kelp este mare iniodine și poate ajuta cu condiții hipotiroidieni subtile. Este extremelyeasy la misdiagnosehypothyroidism, deci este necesară prudență în căutarea pentru această conditionbased pe semne limitedclinical.Știu că acest lucru nu a fost de mare ajutor, într-adevăr. veterinarii local sunt, probabil, notdisinterested. Ei justdon`t au nimic pentru a va oferi care este probabil să lucreze la correctthe problemă, astfel încât acestea sunt punctul tryingto faptul că aceasta nu afectează sănătatea câinelui și că dogprobably nu-i pasa. Noneof care este foarte reconfortant atunci când ai un scop, cum ar fi câștigătoare arată, că depinde oncorrection de depigmentare.

,

Depigmentationof nas

Întrebare: Motivul pentru care subscribingto vetinfo digest- Bichon-lui Numele meu este Bobby-hisnose devine mai deschisă la culoare. El este de trei ani old.He pare fineotherwise. Ce crezi că ar putea fi.

Răspuns: K;

Există o serie de cauze posibile pentru depigmentare a nasului.

plastic sau bol alimentar cauciuc de contact allergy- unii caini sunt materiale plastice sau cauciuc sensitiveto și depigments theirnose datorate contactului cu aceste substanțe

depigmentare nazal idiopatica - există mai multe forme de acest lucru, mostcommonly turnsbrown nas sau roz și rămâne în acest fel, alți câini depigmentarea isvariable și unii câini arereported să aibă depigmenation iarna și pigmentul normală rămâne neschimbată de vară, o condiție referredto ca „nas de zăpadă “. depigmentare permanentă este uneori referredto ca „nas Dudley“. Am noidea de ce.

phemphigus poate provoca depigmentare a nasului. Acesta este un mediateddisease imun. Se usuallycauses cruste pe nas și în alte locuri de pe cap în cazul în care normalskin specializat se intalneste cu pielea, likethe marginilor pleoapei, urechi și buze. Se poate răspândi la piele normala laterin bolii. Există severalforms de phemphigus.

lupus discoid cauzează leziuni similare phemphigus cu excepția faptului că oftenaffects pielea normală devreme în thedisease. Dacă există depigmentare nazal cu aceasta boala este likelythat nu va fi ulcerație thenose. Lumina soarelui face ca leziunile discoide lupus mult mai rau si caini withthis pot avea problemsin teribil vara și foarte mică problemă în timpul iernii

vitiligo cauze pigmentare alba a zonelor cu parul si roz discolorationof pielea inchisa la culoare, cum ar fi thenose. Cred că acest lucru ca o problemă în cea mai mare parte, dar rottweilers otherbreeds pot fi afectate.

Unele tipuri de cancer de piele poate provoca depigmentare a nasului.

Dacă Bobby este tânăr (mai puțin de trei), iar în cazul în care această problemă este confinedto nasul și dacă există este noscaliness, scabbiness sau alte leziuni asociate cu conditionthere este o bună șansă ca acest depigmentare nazal isidiopathic. Nu este nevoie de a trata acest conditionand nu sunt conștienți de tratament aneffective. Cu toate acestea, în cazul în care el mănâncă din foodbowls din plastic sau cauciuc sau are un cauciuc sau castron plasticwater, cred că mi-ar schimba la altceva. Dacă el este tânăr andthere este scalarea și cruste, Ithink mi-ar face griji cu privire la lupus discoid, de asemenea.

Dacă Bobby este mai în vârstă și nu există nici un semn de alte probleme, acest lucru stillmight fi nasaldepigmentation idiopatica, dar ar fi o idee bună de a păstra un eyeout foarte aproape de ceva care mightindicate cancer de piele, cum ar fi scalarea, eroziuni ale Planum nazale, sângerări nazale sau scăderea apetitului.

Phemphigus tinde să apară la câinii de vârstă mijlocie.

Cel mai bun test de diagnosticare, în cazul în care există nici un motiv pentru a fi aboutdiseases în cauză, cum ar fi phemphigus, Lupusor cancer de piele, este o biopsie a Planum nazal (partea care containsthe nările și este de obicei negru) .Se este cel mai bine să-și prezinte țesuturi la un patolog cu o piele de vedere interesant (a dermatophathologis), ifpossible.

Medicul veterinar poate ajuta la a determina dacă există vreo nevoie de suplimentare testing.There sunt multe cazuri inwhich lipsa semnelor clinice pentru orice alte depigmentationmake-o perfect rezonabil TODO doar nimic.

Aș vrea să am o soluție pentru obtinerea de nas la repigment. Sometimesthat se va întâmpla, dar can`tcount pe ea.

,

Bluecoloration și pigment pierdere în nas

Î: Dragă Dr. Richards,

Întrebarea mea pentru tine de data aceasta este vorba despre un tânăr (2yr) greyhound.Though de sex feminin ea a venit „de pe pista“, ea nu a fost niciodată concurat, pentru thestrange motiv că ea este o „albastră“. Este într-adevăr că o capacitate pulmonară indicatorofpoor? Ea pare să fie în healthnow.Her spectaculos bun Singura problemă este că nasul. Am auzit că câinii albastru tendto probleme sufferfrom de pigment, dar Tawny (asta e numele ei) are darkpigmentthroughout frumos. Numai ochii ei sunt de aur colorate. Nasul a absolutelynopigment la toate. Este roz și tinde să se arțăgos și tocrack andbleed. Tratarea ei cu loțiuni de protecție solară, sau medicationseemsto topic face nimic. Ea pur și simplu linge off. Vitamina E, am guessdoesn`t rănit, dar nasul este încă la fel. Acum, cu weatherit rece este de fapt mai rău decât oricând. Crezi că este pur și simplu un lackofpigment la zona, sau ar putea fi altceva? Este justso veryspecific la piele nas. Se termină brusc în cazul în care există hairbegins.Are orice medicamente care ar putea fi luate pe plan intern pentru a alleviatesuch o problemă?

Multumesc din nou. Au o vacanță minunată și un an mare.

Daniela

A: Daniela;

colorat strat albastru in unele rase de câini este asociat cu boli de piele, de obicei, căderea părului, care nu răspunde la tratament. Am asociere nu heardofan între colorant albastru și a scăzut capacitatea pulmonară butIcan`t fi siguri că nu există unul.

Problema cu nasul Tawny ar putea fi pur și simplu lipsa de pigment ca thatproblem are loc în mai multe rase de câini. Singura problemă este pierderea thatthepigment, în aceste cazuri, nu ar trebui să conducă la răni sau crăparea ofthenasal Planum (zona nasului, care este compus din specializedskin) tulburări mediate imun .O, cum ar fi phemphigus sau lupus discoid couldleadto semnele pe care le-ați văzut . Aceste condiții nu sunt usuallyresponsive la tratamentul cu blocante de soare, cu toate că pot fi somebenefit atunci când lupus discoid este prezent, deoarece iritatie solara canoccurwith acea stare (aceasta se agraveaza cu expunerea la soare). Theonly wayto fi sigur dacă una dintre aceste condiții este prezent este de biopsie affectedarea si au probele de biopsie examinate de un patolog care este competentat probleme cu discernământ în piele. Dacă problema este relativ nu minoritmay fi în valoare de a merge la faptul că multe probleme pentru a afla ce este goingon.If problema este cauza Tawny durere sau disconfort atunci ar beworthpursuing un diagnostic, probabil. Ambele condiții răspund în mod rezonabil welltotreatment. Ambele condiții afectează, de obicei, mai mult decât nasalplanum, în cele din urmă. Dacă vedeți problema răspândirea în alte locuri de pe herface, cum ar fi pleoape sau urechi există mai multe motive să ia în considerare pursuingadiagnosis, de asemenea.

Sper că acest lucru ajută unii.

depigmentare

Î: Dragă Dr. Mike, Dupa ce a citit o parte din questionssubmitted pentru tine Sper că eu sunt în măsură să descrie câinele meu condition.My fetiță Chelzy, trei ani Boxer, recent a început exhibitingswelling în jurul partea din față a buzelor ei. La scurt timp după aceea, modul de a swellinggave pigmentare roz care acum pare să fi propagate la hernose, de asemenea. Vet meu nu a fost destul de sigur ce a fost cauza asta. El prescribedantibiotics (nu am numele la îndemână) și umflarea pare lesssevere, cu toate acestea, continuă să se extindă roz. Sper că acest lucru briefdescription vă permite să oferi unele perspective cu privire la posibila causeand / sau tratament. Aș fi fericit să furnizeze ifnecessary informații suplimentare. Vă mulțumim anticipat pentru atenție.

A: Depigmentarea nasului are loc în severalbreeds în care nu există o cauză cunoscută a problemei. Nu am văzut areference la acest lucru în boxeri, dar nu m-ar surprinde dacă le occurredin, de asemenea. Cu toate acestea, există, de asemenea, mai multe disordersthat mediate imun poate duce la depigmentare a buzelor și a nasului, de obicei accompaniedby leziuni ale pielii. Din moment ce ai văzut niște umflături cu acest se pare ca mightbe merită să verifice în aceste condiții. Acest lucru ar fi especiallytrue dacă există leziuni ale pielii mici sau blistere asociate cu acest ORIF observați probleme de oriunde altundeva pe pielea ei. Imun mediat lupus discoid disordersinclude, lupus eritematos sistemic și bolile phemphiguscomplex. Acestea au de obicei, pentru a fi diagnosticate prin biopsie a affectedarea. lupus sistemic poate avea, de asemenea, un test de sange anticorpi anti-nuclear pozitiv (ANA).

În funcție de cât de mult acest lucru pare să fie afectează câinele, s-ar putea întreba vreți să veterinarului despre biospsy zonelor afectate sau trimitere la un veterinarydermatologist pentru a încerca să urmărească un diagnostic. Există o cutie statementin off Muller, Kirk și textul lui Scott "Small Animal Dermatologie" relatingto probleme depigmentare nazale. Se spune „nazal depigmentare poate BEA dilema de diagnostic“. Medicul veterinar nu este singur în întrebam cum de a merge aboutfiguring ce cauzează această problemă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit