Cât timp este sarcina unei pisici

Cât timp este sarcina unei pisici

Dacă doriți să aveți noi pisoi la domiciliu sau un plan pentru a împerechea pisica veți dori cu siguranță să știe cât timp va fi gravidă pentru. Pe de altă parte, poate ca animalul tau este deja gravidă și trebuie să știți cât timp așteptați va fi până când se nasc puii ei. Sunt pisici, cum ar fi oameni? Are sarcina lor să dureze un timp dat? În OneHowTo vom clarifica cât timp este sarcina unei pisici.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în: Simptomele Sarcina fals la pisici
Pașii de urmat:
1

Primul lucru de stiut este ca pisicile, ca orice mamifer (inclusiv oameni) au o perioadă de gestație specifică, care, în acest caz, este mai scurtă decât crezi.

2

O pisica sarcină durează între 57 și 63 de zile, adică aproximativ două luni. Dar pentru mulți proprietari pare să dureze mai puțin, deoarece, uneori, este nevoie de câteva săptămâni pentru a observa că ceva ciudat se intampla cu animalele de companie, de aceea este important să se acorde o atenție astfel încât să știu dacă pisica ta este gravidă.

3

Dacă suspectați o sarcină, cel mai bine este de a lua pisica la veterinar pentru a confirma diagnosticul. Întrebați specialistul dvs. pentru a vă spun aproximativ câte săptămâni gravidă pisica este, în acest fel, puteți calcula timpul de livrare și să fie pregătite pentru a ajuta animalul, și dau tot ce are nevoie pentru a da naștere.

4

Acum, că știi animalul tau este gravidă, este important să crească de îngrijire, în special la nivel nutrițional, pentru a asigura sanatatea maxima a pisicii si puii ei.

5

Dar ce să facă atunci când au trecut săptămânile și este timpul de livrare? Mulți proprietari nu știu cum să se confrunte cu această situație și ce măsuri trebuie să ia pentru a face pisica sa se simta complet la usurinta. Deși există unele lucruri pe care ar trebui sa stii, pisica ta va ști instinctiv ce să facă și, spre deosebire de oameni, nu are nevoie de nici un ajutor în timpul nașterii efective de puii ei.

Acest articol este doar informativ, oneHOWTO nu are autoritatea de a prescrie orice tratamente veterinare sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să luați animalele de companie la un veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare Cât timp este sarcina unei pisici, vă recomandăm să răsfoiți în jurul nostru categoria Animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit