De ce pisica mea au chel patch-uri?

De ce are pisica mea Ai Bald patch-uri?

De obicei, patch-uri chelie pe pisici sunt simptome ale unei afecțiuni medicale. Nu intrați în panică, though- cele mai multe ori chel patch-uri nu sunt cauzate de nimic dramatic, dar de condiții care pot fi rezolvate cu ușurință cu o vizită la veterinar și de tratament adecvat.

Una dintre cele mai comune cauze ale chel patch-uri la pisici este herpesul, o infecție datorită prezenței de ciuperci. Cu toate acestea, este un veterinar care trebuie să diagnosticheze problema pisicii oficial. În acest articol oneHOWTO vom trece peste posibile răspunsuri la de ce pisica au chel patch-uri.

Simptomele de chel patch-uri la pisici

Înainte de a observa chel ei înșiși patch-uri, proprietarul găsește de obicei mai mult de blană vărsat și părul mort pe covoare, pardoseli și canapele.

Veți vedea, de asemenea, pisica musca blana lor sau chiar ruperea-l prin lins constantly- acest lucru înseamnă că pisica ta este încercarea de a zgâria o mâncărime. Animalul poate apropia să fie zgâriat sau să se frece de orice obiect pe care îl pot găsi de relief. Ei vor acționa mai accentuat și mai puțin somn, deoarece acestea nu se pot relaxa din cauza mâncărimea.

Din cauza frecării de lingere, parul pisicii va cadea si alopecie va avea loc în diferite zone ale corpului, de obicei burta, părțile laterale, interioare ale picioarelor sau în jurul urechilor și smocuri lor pot fi lipite de spate sau coada lor. Aceste chel patch-uri pot fi însoțite de umflături, roșeață sau răni.

Dacă observați că pisica este musca sau se linge mai mult decât de obicei, sau dacă vezi mai multe blana din jurul casei decât înainte, ar trebui să dau seama de ce acest lucru se întâmplă. Una dintre posibilele explicații este herpesul.

Ce este herpesul la pisici?

Daca pisica ta are impetigo, este un infecții fungice care este cauza ei chel patch-uri și spoturi. Aceste chel patch-uri vor apărea, de obicei, pe fata pisicii, picioare si urechi. Alte simptome de herpesul la pisici includ uscat, uneori solzoase și pielea cu fulgii, și, ocazional, welts roșu.

Trebuie să fii extrem de atent, dacă credeți că herpesul este motivul pentru care pisica ta are chel patch-uri, ca acesta poate fi ușor transmise la om. Trebuie să luați pisica la veterinar, astfel încât acestea să poată face un diagnostic oficial și decide cu privire la cel mai bun tratament. Impetigo la pisici este de obicei tratat cu creme sau loțiuni precum și medicamente pe cale orală.

Alți paraziți care cauzează chel patch-uri la pisiciCand o pisica prezinta caderea parului, primul lucru a verifica medici veterinari lucru este dacă animalul are nici un parazit extern. În plus față de ciupercile menționate anterior, alți paraziți comuni la pisici, care pot provoca chel patch-uri sunt purici.

Dacă vedeți pisica ta lins sau musca baza cozii lor, Probabil că au purici. Acesti paraziti pot apuca pe piele de pisica, atunci când acestea sunt în afara, în cazul în care un câine sau un alt animal a fost, și chiar și pe balcoane sau terase. Pisica ta se va linge în mod constant în cazul în care puricele este, ceea ce poate duce la apariția de chel patch-uri. Iată câteva acasă căi de atac pentru a elimina puricii de pe pisica ta.

Mange sau scabia provocate de acarieni pot provoca, de asemenea, mâncărime intensă, iar pisica va reacționa în același mod - cozilor și se linge insistent de relief. Rămâi cu noi pentru a afla cum de a trata scabie în mod natural.

Alte cauze de chel patch-uri la pisici

În cazul în care animalele de companie nu are nici un paraziți și încă întrebați de ce pisica au chel patch-uri, există multe alte cauze posibile. Pisica ta poate fi alergic la unele produse alimentare sau de a reacționa prost la condițiile de mediu.

Alopecia poate apărea, de asemenea, atunci când un animal înregistrează niveluri ridicate de stres, de exemplu, atunci când este expusă la situații de incertitudine sau surpriză constantă, la care răspund de îngrijire obsesiv și în căutarea pentru scutirea de anxietate lor.

Acest articol este doar informativ, oneHOWTO nu are autoritatea de a prescrie orice tratamente veterinare sau de a crea un diagnostic. Vă invităm să luați animalele de companie la un veterinar dacă are orice tip de afecțiune sau durere.

Dacă doriți să citiți articole similare De ce are pisica mea Ai Bald patch-uri?, vă recomandăm să răsfoiți în jurul nostru categoria Animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit