Patch de păr lipsesc din zona cozii

Întrebarea noastră din această săptămână a fost:

Pisica mea are un petic de păr lipsă, chiar sub zona sa coada. El este un CAT CASA, el nu este niciodată în afara fără supraveghere.

Carol Berry

Răspuns

Hi - Va multumim pentru e-mail. Ai prin e-mail despre pisica lipsește un petic de păr numai într-un singur loc sub coada. Nu pot poza destul în cazul în care vrei să spui, dar eu sunt ghicitul pe partea de dedesubt a cozii.

Motive pentru pierderea parului poate varia de la infecții locale, traumatisme, iritatii ale pielii, alergii, etc. Are pielea de sub zona de aspect normal? Există dovezi de pierdere a parului oriunde altundeva? Este el zgârierea sau lins la ea? În cazul în care răspunsul nu este, pielea este normal și numai într-o singură zonă - Mă întreb dacă a existat o traumă care răzuită sau rănit-l. Pisicile pot obține cozile lor prins și suferă traume de piele în timp ce doar în spații închise.

Un articol care ar putea fi de ajutor pentru tine este pe Petplace.com nostru este „Alopecia la pisici“.

Mult noroc!

P.S. Îmi place de învățare de la clienții mei. Ai orice sfaturi cu privire la această problemă sau orice alte sfaturi generale pentru animale de companie? Mi-ar plăcea să-l citesc și poate chiar va include în buletine viitoare. Trimite-mi sfaturi pentru animale de companie!

Pentru a citi cele mai recente întrebări

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit