Hrănire semințe de pasăre ușor de făcut

Multe observatorii grave de păsări grădină sunt foarte pretențioși cu privire la semințele se hrănesc cu păsări în grădină, iar unele semințe sunt chiar formulate pentru a atrage anumite tipuri de păsări.

Ar trebui să se hrănească păsările noastre grădină pe tot parcursul anului, chiar dacă credința populară este că ar trebui să fie hrăniți numai în timpul iernii. În primăvara și vara vom intra în sezonul de reproducere, care este urmat în toamnă de către efectivele de păsări migratoare înfometați care sosesc de la călătorii de lungă durată. În timpul iernii au nevoie de energie suplimentară pentru a se incalzi. Grija pentru păsările de grădină într-adevăr este un proiect pe tot parcursul anului!

Dacă sunteți într-adevăr în păsări gradina ta, aceste mici secretele comertului ar putea ajuta doar să atrage și mai multe păsări pentru gradina ta ...

Semințe mari = păsări mari

Multe amestecuri de semințe ieftine conțin grâu și orz boabe, mazare, fasole, orez uscat si linte. Aceste ingrediente sunt foarte populare cu flappers mari, cum ar fi porumbei, porumbei și fazani, și toate aceste păsări au un obicei de preluarea grădină. păsări mai mici, cum ar fi Robins, pitigoi, cinteze, vrăbiile și alți vizitatori grădină mică va da grădina ta o dană destul de largă!

Manky vechi Alunebranduri mai ieftine de arahide pot fi ridicate într-o toxina naturala numita Alfatoxin (cauzata de o ciuperca destul de scârbos), care pot face păsările preferate extrem de rău ... sau cad de pe ramura lor complet. Grozav alunele mici sunt Garantăm de Alfatoxins.

Resturi

Marci bune de semințe de păsări formula mixurile lor pentru anumite tipuri de păsări. Branduri care conțin semințele mai mari și leguminoase care atrag tipurile mai mari de păsări sunt nepopulare cu mai mici, deoarece soiul de grădină ei nu pot ridica biți mai mari. Acest lucru înseamnă că resturile pot germina în grădina dumneavoastră și vă va oferi mai mult de grădinărit pentru a face!

Grozav Mic au o selecție de scop făcut amestecuri de semințe pentru a vă ajuta să atragă păsările dorite în timp ce oferindu-le o mare calitate si dieta nutritiva.

- Semințe Finch britanic
- High Energy Fără mizerie de semințe
- Semințe de lux păsări sălbatice
- prihor Dinte cu Suet insecte Mix
- Songbird solului și Tabelul Mix
- Păsări sălbatice produse alimentare

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit