Dirofilariozei - tratament

Melarsomine (IMMITICIDE Rx) și fertilitatea

Întrebare: Cum Immeticide afecteaza fertilitatea un câini ??

Cherie

Răspuns: Cherie;

Siguranța melarsomine (IMMITICIDE Rx) nu a fost determinată pentru câini care ar putea fi folosite în scopuri de reproducere în studiile efectuate pentru aprobarea FDA. Este un compus organic arsenical, care este similar cu originalul medicație tratament heartworm, thiacetarsemide de sodiu (Caparsolate Rx). În timp ce acest medicament a fost, de asemenea, se pare că nu a testat cu adevărat pentru utilizarea la câinii de reproducție știu din experiența noastră practică că nu pare să afecteze capacitatea viitoare de reproducere pentru a trata câinii cu thiacetarsemide, așa cum am avut un număr de ambele câini femele și masculi care au fost crescute cu succes în urma tratamentului dirofilariozei. Pentru cele mai bune de capacitatea mea de a aminti aceste lucruri, am avut doar un singur caine de sex feminin care a fost crescut în urma tratamentului cu melarsomine, până în prezent, și nu au existat probleme cu curva sau de pui.

De asemenea, nu există informații pe care le pot găsi pe tratamentul cățele gestante cu melarsomine dar aș sfătui cu tărie să nu încerca tratamentul catea gravidă. Am tratat inadvertantly o cățea gravidă cu thiacetarsemide și toți fetușii au fost deformate și au murit. Poate că acest lucru a fost o coincidență, dar mă îndoiesc. Bănuiesc cu tărie că potențialul de complicații similare cu melarsomine ar fi ridicat.

Îmi pare rău că nu am fost în stare să găsească mai multe informații specifice.

,

medicamente heartworm și Collie

Întrebare: Dr. Richards,

V-am scris înainte în ceea ce privește prevenirea dirofilariozei. Ți-am spus că am un Borzoi și un Collie pe care le dau Interceptor. Am făcut mențiunea că am știut că Ivermectina era de-a dreptul periculos pentru a da un Collie, și răspunsul dumneavoastră a fost că „ai dat Collie fara probleme tot timpul.“ Aș vrea să investigheze utilizarea Ivermectină în Collie cu Clubul Collie Americii. Nu este acceptabil și a cauzat multe decese premature și inutile. Am încredere în tine, eu îmi că îți pasă.

Vox

Răspuns: Vox

Collie sunt mai sensibile la toxicitatea ivermectina decât alte rase. Cu toate acestea, nivelul de ivermectin necesar pentru a induce toxicitate în collie este încă foarte mare în comparație cu nivelul utilizat în Heartgard sau Heartgard Plus (tm). Doza de ivermectin necesară pentru prevenirea dirofilariozei este 6ug / kg, deși este posibil să se administreze 12ug / kg folosind dozarea recomandată pe tablete, în cazul în care un collie cantareste aproape de 50lbs. Doza de ivermectină la care problemele de toxicitate începe să devină mai probabil în Collie este în jur de 50 pg / kg (pe baza studiului a raportat pe Club Collie a site-ului Americii). Cele mai multe dintre problemele inițiale raportate au avut loc atunci când ivermectină a fost utilizat pentru uciderea microfilariile heartworm, care sunt dirofilaroza copii care circula in fluxul sanguin, după dirofilaroza au invadat deja corpul unui câine. Doza utilizată inițial pentru acest scop a fost de 50 ug / kg de ivermectina - și au existat unele reacții severe în collie și rase legate Collie la această doză. Ivermectina este disponibil în formulări pentru utilizarea pe scară largă a animalelor pe care unii oameni încearcă să compus în medicamente utilizabile pentru animale mici, ceea ce duce la unele erori de dozare, care au Collie grav în stare de ebrietate. Am tratat personal de cinci sau șase Collie sau Collie rase pe care oamenii otrăviți folosind preparate mari ivermectin de animale într-o încercare de a preveni heartworms legate. Am tratat, de asemenea, o serie de Beagle și rase Hound pentru această problemă, deoarece este o practică comună în rândul persoanelor care dețin mulți câini, cum ar fi cluburile de vânătoare. În sfârșit, ivermectin este utilizat în doze zilnice de 250 ug / kg pentru demodex destul de frecvent și ajungând până la 600 ug / kg pentru a trata cazurile rezistente de demodecie. In timp ce cei mai mulți câini pot tolera această doză, se va răni sau ucide unii pacienți. Acest lucru nu este ceva ce ne-ar încerca într-un Collie, fie. Nu sunt conștient de problemele documentate cu Heartgard sau Heartgard Plus la dozele recomandate în scopul prevenirii dirofilariozei. Aceste doze sunt suficient de mici încât acestea nu provoacă probleme.

Toxicitatea milbemicin a fost studiat în Collie, de asemenea. Doza de milbemyin care provoacă semne toxice în unele Collie este de 5 ori mai mare decât doza uzuală, în conformitate cu un articol in numarul din 1991 a Jurnalului American de Cercetare Veterinară, de Tranquilli, Pavel și Todd (am menționat toate cele trei nume, deoarece Dr. Paul este autorul care a raportat studiile privind ivermectina pe Club Collie a site-ului Americii). Aceasta este aproximativ la același nivel de supradozaj, care cauzează probleme cu ivermectina.

Collie Club of America recomandarea de a utiliza zilnic dietilcarbamazine medicamente care conțin dirofilariozei (DEC) ca o alternativă este un sfat slabă. Practic intr-o zona in care boala este heartworm endemică. În timpul pe care decembrie a fost singurul dirofilariozei preventiv disponibile, am avut între 5 și 20 de pacienți pe an, pe medicamente preventive heartworm, care au dezvoltat heartworms. Deoarece cele doua medicamente preventive lunare au devenit disponibile, am în medie mai puțin de 1 pacient pe an, care este pe medicamente de prevenire a dirofilariozei care dezvolta heartworms.

N-am avut un singur client care le-am distribuit Heartgard Plus (Rx) sau Interceptor (Rx) pentru raportul lor Collie orice reacție la medicament, la toate. Am avut plângeri în mai multe alte rase, de obicei suspiciuni ca crize ar fi putut fi induse de doza lunară de medicamente dirofilariozei.

,

Tratamentul heartworm pentru câini

Tratamentul dirofilarioza ar trebui să fie mult mai sigur pentru câini acum ca un nou medicament, IMMITICIDE (rx), este disponibil pentru medicii veterinari. Acest medicament are mai puține efecte secundare și ucide un procent mai mare de dirofilaroza decât Caparsolate (rx), care a fost singurul medicament disponibile până în prezent.

Viermii trăiesc în inima și vasele mari de sange care merg la plămâni din inimă. Atunci când sunt uciși de medicamente, un pericol de rezultate embolia dacă viermi moarte bloca fluxul de sange la plamani. Aceasta este o cauza frecventa de deces in timpul unui tratament heartworm. Acest risc există în continuare cu IMMITICIDE, dar într-o măsură mult mai mică, datorită diferențelor în calendarul de decese heartworm. În plus, IMMITICIDE nu pare a afecta ficatul sau rinichii, care a fost uneori o problemă cu Caparsolate.

În cazul în care câinele are dirofilariozei și ați fost punerea în afara tratamentului datorită riscului mai mare de complicații asociate cu Caparsolate, ar fi o idee bună pentru a apela medicul veterinar și a discuta despre acest nou tratament. Câine se simt mai bine dupa tratament heartworm si durata lor de așteptat, este la fel ca un caine care nu a fost afectat cu acest parazit dacă tratamentul este de succes. Chiar dacă există un risc mic de deces în timpul tratamentului, este încă, de obicei, o alegere mult mai bine decât să nu pentru tratarea viermilor cardiaci.

Tratamentul heartworm în Westie

Întrebare: Am primit doar un diagnostic de un heartworm adult în Westie nostru. Veterinarul va da ei 2 fotografii și a sfătuit să ne păstreze tăcerea ei timp de 3 săptămâni.

Cât de liniștit este liniștit? medicament poate fi administrat la ea timp de 3 săptămâni, pentru a ajuta la calmarea ei? Are cineva trebuie să fie cu ea, în orice moment? Când este mai important să o țină liniștită după tratament? Primele câteva zile sau câteva zile după?

Sheryl

Răspuns: Sheryl;

Pe baza experienței noastre cu melarsomine (IMMITICIDE Rx), cel mai nou tratament pentru dirofilaroza, cel mai important timp pentru a păstra un animal de companie cat mai silentioase este de la a treia zi injecție post pentru infecția zi post-14 - dar, de fapt, va sfatuim clientii la să păstreze câini liniștit timp de 6 până la 8 săptămâni după tratament.

Cele două cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la Westie dumneavoastră supraviețui tratament heartworm să o țină la fel de liniștit posibil și pentru a menține rece ei. Eu spun clienților că ei trebuie să țină animalul lor de companie într-o casă cu aer condiționat, și că acestea ar trebui să ia posibil, nu mai mult de trei până la patru ori pe zi, cel mai scurt mers pe jos, pentru a permite ei de a urina si defeca. Sincer, cred că ar fi cel mai bine pentru câini să rămână într-o ladă, în cazul în care acestea sunt de liniște în cutie, pentru primele trei până la patru săptămâni, dar am înțeles că acest lucru nu este practic pentru mulți proprietari de animale de companie.

Sunt foarte reticente în a da medicamente pentru a calma animalelor de companie în jos în timpul acestui tratament, deoarece aceste medicamente au efecte cardiovasculare. Am distribuit sedative la câțiva câini, când se părea absolut necesar, totuși. Am folosit acepromazina în aceste condiții, dar pot exista și alte medicamente care funcționează bine, de asemenea.

Ar fi cel mai bine dacă cineva ar putea fi cu Westie ta, dar de obicei complicații apar destul de încet, că este OK pentru a face lucruri normale, cum ar fi du-te la locul de muncă, atâta timp cât știi unde să meargă pentru a obține ajutor pe timp de noapte, atunci când vii acasă și de a găsi o problemă.

Lucrurile să caute sunt pierderea poftei de mâncare, depresie, de culoare galben gingiilor sau a ochilor, tuse excesiv, tuse cu sânge (nimeni nu pierde importanța acestui unul), sau orice altceva care nu pare corect pentru tine. Este întotdeauna mai bine să aibă un examen Reverificare la veterinar de dvs. decât să ia o șansă în primele câteva săptămâni de tratament heartworm.

Sper ca totul merge bine.

,

tratamentul heartworm

Întrebare: Dragă Dr. Richards,

Vă mulțumesc din partea de jos a inimii mele pentru răspunsul dumneavoastră. Pot să spun că ești un suflet plin de compasiune, să nu mai vorbim de un medic veterinar foarte informat și calificați. Am văzut Pepe“doar de două ori astăzi. gumele sale au fost mult îmbunătățită, cu tentă galbenă dispar și „roz sănătos“ nuanța revenind foarte încet. El a mâncat 4 cutii de a / d pentru mine, 2 la micul dejun și masa de prânz. Respirația lui este încă destul de „grele“, și a fost început la teofilină acest a.m .. Diagnosticul dirofilariozei este, probabil, chiar pe bani, cu toate că voi menționa celelalte boli la veterinarul nostru și să le discute cu el.

Nu vreau să „uzeze meu bun venit“ aici, dar dacă ar răspunde doar o singură întrebare în ceea ce privește Pepe“, voi fi veșnic îndatorat. Acesta se referă în general de fitness pentru tratamentul dirofilariozei. Vă rog să-mi dai markerii clinice sau parametrii pe care ar angaja în a decide dacă este sau nu pentru a trata un câine pentru boala. Ce zici de greutate corporală? Hematologically? Ce teste sunt efectuate în timpul tratamentului? Dacă ar fi, ai putea descrie procesul de tratament pentru mine sau ma direct la zona de pe site unde pot găsi aceste informații? Este făcut în mod diferit pentru câinii care sunt „fragile“, spre deosebire de cei care sunt altfel sanatosi?

Dr. Richards, vă mulțumesc pentru timpul și grija ta. Nu te va deranja cu alte e-mail-uri și întrebări cu privire la Pepe“dacă nu simt că este absolut necesar. Din nou, soția mea și eu vă trimit mulțumirile noastre. Vă rugăm să continuați lucrarea bună și aștept cu nerăbdare să răspunsul dumneavoastră. Sunt cu siguranță o să le spunem prietenilor noștri despre site-ul tau. Este, fără îndoială, site-ul cel mai informativ pentru proprietarii de animale de companie pe internet.

Cu respect,

Greg

Răspuns: Greg;

Pentru a trece la dirofilaroza, eu sunt agresiv despre tratamentul dirofilariozei. Eu nu fac în mod obișnuit o mulțime de muncă de laborator de pre-tratament. Multi caini vor avea creșteri ale enzimelor hepatice, dar acestea dispar de obicei dupa tratament. Piept de raze X sunt o idee bună la pacienții simptomatici (tuse) doar pentru a fi siguri că nu există o altă problemă. Nu este o idee bună pentru a trata pentru dirofilaroza pentru a opri o tuse care este de fapt din cauza cancerului pulmonar. Nu vă faceți griji de mult despre greutatea câinelui, deși îmi place subțire un pic mai bine.

Pentru mine, există într-adevăr două probleme critice atunci când se decide atunci când pentru a trata un câine pentru heartworms. 1) Poate câinele să fie păstrate la rece pentru următoarele opt săptămâni? Temperaturi mai mici de 75 de grade sunt cele mai bune. 2) Poate câinele să fie păstrate foarte foarte liniștit pentru șase până la opt săptămâni după tratament? Este cel mai bine dacă un câine este limitat și a mers doar suficient de lung pentru a urina și defeca și apoi închis din nou. Cu cât este mai grav starea câinelui, înainte de tratament, cu atât mai mult va fi păstrat foarte liniștită, în timpul tratamentului.

Cel mai sigur mod de a melarsomine (IMMITICIDE Rx) folosesc, cu atât mai bine dintre cele doua medicamente de tratament heartworm aprobat, este de a folosi trei injecții ale produsului. Prima dintre ele este dată în prima zi de tratament. Următorul este dat aproximativ 30 de zile mai târziu, iar a treia a doua zi după asta. Pacientul trebuie să fie limitată și păstrat la rece timp de cel puțin opt săptămâni, începând de la prima injecție. Doisprezece săptămâni este chiar mai bine.

Eu nu fac munca de laborator după tratament, fie, cu excepția cazului în care se dovedește necesar în funcție de răspunsul câinelui la tratament. Dacă există o pierdere a poftei de mâncare, icter sau orice alt motiv care pare necesară munca de laborator, vom face munca de laborator ori de câte ori se pare că este necesar pentru a urmări cursul complicație. Reacția determină tipul de munca de laborator facem și frecvența, așa că variază foarte mult. Eu cred că avem complicații care necesită unele lucrări de laborator la aproximativ 20% din cazuri.

Am tratat peste 1000 de câini pentru dirofilariozei. Am tratat un câine cu succes o săptămână după ce a ajuns la practica noastră comatos de efectele dirofilariozei și au avut complicații grave la câini ca tineri ca optsprezece luni de varsta, care nu au avut semne clinice reale de dirofilarioza, altele decât controalele pozitive heartworm .

Condiția prealabilă a unui pacient are nici un impact prognosticul --- câinii cu semne clinice, cum ar fi tuse, pierderea în greutate și leșin nu au la fel de bun ca un prognostic câinii fără semne clinice. Cu toate acestea, nu am găsit încă un test de laborator, care dă într-adevăr un bun indicator al câinilor, care specifice vor avea probleme cu tratamentul dirofilariozei. Aș dori cu adevărat să aibă un test care mi-ar da această perspectivă și dacă am descoperi o voi pune pe site-ul web.

Eu încerc să obțineți pacienții cu afecțiuni severe relativ stabil - noi folosim diuretice pentru a trata edem pulmonar, ne-ar aștepta pentru un câine să mănânce bine că a fost arata o lipsa poftei de mâncare și vrem pacienții noștri să aibă o atitudine destul de bună, înainte de tratament, dacă putem ajunge la acel punct. Dar voi trata chiar dacă nu pot atinge aceste obiective, pentru că știu că cele mai multe dintre acesti caini vor muri dacă nu le tratează și cel puțin 80%, chiar și a celor bolnavi grave, va trăi dacă le trateze, bazate pe urmarirea pacientilor nostri de-a lungul anilor.

Tratamentul dirofilarioza este înfricoșător, deoarece se grăbi moartea unor pacienți. Compromisul este că dă restul pacienților o calitate normală a vieții și longevitate normală. Compromisul pare în mod clar merita, pentru mine.

Sper că acest lucru vă ajută.

,

Tratamentul dirofilarioza în pug - rezultatele testelor pozitive atunci când este testat

Întrebare: Bună Dr. Mike ... Mops de salvare din Alabama din nou aici.

În luna martie a acestui an am tratat un pic pug pentru dirofilariozei. A fost o predare proprietar la un adăpost și a fost într-o formă destul de dur. Am făcut Imiticide de două zile la rând, și apoi din nou în trei săptămâni, pentru un tratament de Ivomec. Testarea în săptămâna următoare sa dovedit negativ. Tocmai am primit un telefon în această săptămână de la familia adoptatoare, care mi-a spus că medicul lor la testat din nou pentru dirofilaroza și l-au găsit a fi un puternic pozitiv. Am citit opinii diferite cu privire la acest lucru, dar eu sunt îngrijorat de faptul că testarea a fost făcută prea repede după tratament (mai puțin de patru luni). VET adoptor este el începând cu terapia cu aspirina si de planificare pentru a reînceapă același tratament la mijlocul lunii iulie (care va fi exact patru luni). El a fost pe preventiv lunar, deoarece obtinerea unui totul clar în luna aprilie. Vă rog să-mi părerea ta despre acest scenariu așa cum am salva destul de viermi cardiaci câteva Pug pozitive în partea de sud, și am nevoie pentru a pregăti mai bine adoptor dacă acest lucru se întâmplă în mod obișnuit.

Ca always..thanks pentru a fi acolo!

Pam

Răspuns: Pam;

Cred că ar fi o eroare gravă pentru a trata acest caine cu melarsomine (IMMITICIDE Rx), în acest moment. Toate kituri de testare heartworm disponibile în prezent pentru a testa celulele mucoasei tractului reproductiv al heartworms femele adulte. Aceasta este „antigenul“ că testul este sensibil la. Aceste celule nu dispar din corpul câinelui timp de până la patru luni după tratament dirofilariozei chiar și atunci când acesta este de succes. Încerc să aștepte cel puțin șase luni după ultimul tratament înainte de a decide că tratamentul dirofilariozei nu a funcționat.

În cazul în care câinele nu are semne clinice, dar are un test cu antigen pozitiv după ce a fost tratat pentru dirofilaroza cred că s-ar putea lua în considerare chiar și lăsând doar câinele pe medicamente preventiv pentru un an si retestarea-l la acel moment, deoarece tratamentul dirofilariozei poate slăbi supraviețuitor viermi, limitând timpul lor de supraviețuire. Cu toate acestea, mi-ar fi greu argumentând cu a merge mai departe cu o re-tratament în această situație și au ales o astfel de acțiune mine în mai multe rânduri.

În orice caz, este important să se aștepte cel puțin patru luni după tratament înainte de a decide că tratamentul nu a funcționat.

,

tratamentul heartworm

Întrebare: Vă mulțumim pentru ajutor - tratamentul a mers foarte bine și Binh câinele pare extrem de bine. Vă rugăm să poți să-mi spui cât timp el va continua să testeze postive pentru heartworm, adică atunci când voi ști în cele din urmă el are toate clar. Multe mulțumiri și ați putea fi interesat să știe că, prin sfatul mai multor alti caini din Saigon au avut succes cu treaMent IMMITICIDE, care au fost în caz contrar vor fi lăsate netratate ca proprietarii lor crezut treaMent propus de medicii veterinari aici a fost prea riscant

Răspuns: Mary-Clare;

Nu sunt sigur exact cât timp este nevoie, în medie, pentru antigenul dirofilariozei să dispară după tratamentul dirofilariozei, dar există un consens general că un examen dirofilariozei oculte ar trebui să fie negativ patru luni după tratament, în cazul în care a avut succes. Am testat, de obicei, câini de aproximativ șase luni după tratament, mai ales pentru că eu sunt reticente în a trata din nou, înainte de acel moment.

De microfilariile trebuie să fie sacrificate separat și prezența lor nu interferează cu testarea pentru adulți heartworms. Noi, de obicei, a pus doar câini pe prevenirea dirofilariozei lunar și așteptați pentru heartworms să moară, acum.

,

Tratamentul dirofilarioza pentru câini „risc ridicat“

Întrebare: Dragă Dr. Richards, îmi dau seama că Immitacide este tratamentul de alegere pentru heartworm câini pozitive, și că tratamentul Immitacide împărțit de o lună este postition toamna-spate pentru câini „risc ridicat“. Cu toate acestea, am auzit despre protocoalele folosind doar ivermectina, sau ivermectina pentru numărul X de luni, apoi Immitacide. În ceea ce se cunoaște în acest moment, nu ivermectină au nici o acțiune adultacide, sau este singurul-ivermectina tratament in intregime un tratament pentru a ucide filaria și pentru a permite uzura să ia adulții? Motivația mea de a cere este, desigur, propria mea HW + 12 an vechi de salvare adăpost (Peke), cu o inima extinsa, o tuse ușoară, și nici semne evidente de CHF (pe doi medici veterinari). EOS ei sunt crescute și AST ei este aproximativ de două ori, în caz contrar și hematologie ei biochimice sunt WNL. Aceasta este o zonă rurală, fără spitalizare de 24 de ore ca recomandat pentru un caine obtinerea Immitacide. Până în prezent, am de gând cu ivermectină (1:10 în prop. Glicol- 1 ml / 30 lbs.). Ea a finalizat doar prima lună până în prezent (fără efecte adverse). Orice cuvinte de înțelepciune vă poate oferi ?? ... altele decât „nu te mai prosti si doar ei dau Immitacide“. Vă mulțumim pentru timpul acordat, Sue

Răspuns: Susan;

Cred că ar fi cel mai bine să înceapă cu faptele „așa cum le cunoaștem noi acum“, și apoi trece la opinie.

În ceea ce cineva a demonstrat prin studii științifice, ivermectina are prea puțin de nici un efect asupra viermilor cardiaci adulți. Există o mică cantitate de informații care pare sugestiv pentru un anumit efect asupra durata de viata a viermi, dar acest lucru nu a fost dezvoltat până la punctul în care este clar. Dacă ivermectină are un efect probabil este de a scurta durata medie a vieții unei dirofilariozei de la aproximativ 3 la 5 ani la ceva de genul 2 ani. În prezent, nimeni nu știe cu adevărat sigur dacă se întâmplă acest lucru, sau ce reducerea duratei de viață este posibil să se realizeze.

Melarsomine (IMMITICIDE Rx), nu ucide heartworms adulți. În cazul în care o singură doză intramusculară este dată prima dată când este folosit și apoi două injecții intramusculare o zi în afară primesc o lună mai târziu, este foarte aproape de 100% eficace în uciderea viermilor cardiaci. Are aproximativ o rata de deces 1 până la 2% în șase până la opt săptămâni după administrare. Am tratat aproximativ 80 de câini cu acest medicament și au avut un deces din cauza unor complicatii asociate cu mor-off de heartworms adulți. Noi nu interneaza pacienti tratam cu IMMITICIDE peste noapte, chiar și în timpul celor două injecții într-o zi în afară parte a tratamentului. Păzim pacienți timp de aproximativ patru ore după injecții, deoarece unii caini sunt atat de suparat ca acestea vor musca dacă este atins în jurul valorii de locul injectării timp de câteva ore și pentru că nu sunt raportate a fi unele reacții la medicamente, pe care nu le-am văzut, inca. Noi ne asigurăm că facem clienții noștri să înțeleagă că mai liniștită câinele lor rămâne în cele două luni după tratament, cu atat mai probabil este de a supraviețui.

Am tratat trei sau patru câini, care au fost de peste zece ani și nu ne-am pierdut unul dintre acești pacienți, totuși.

Viermii provoca câini să moară prin provocarea de cheaguri de sânge și de embolii mici (inclusiv viermi moarte de la moarte naturală sau de la tratamentul dirofilariozei). Cheaguri de sânge la deteriorarea mucoasei vaselor mari care duc la plamani, cauzand suficient cicatrici pentru a duce la rigiditate în vasele de sânge și pentru a reduce diametrul interiorului vasului. În cazul în care aceeași cantitate de lichide trebuie să treacă printr-un vas de sânge cu diametru mai mic, în aproximativ aceeași cantitate de timp a tensiunii arteriale trebuie să crească. In cele din urma tensiunii arteriale la aceste vase devine suficient de mare ca inima nu poate pompa atât de greu. Rezultatul este insuficienta cardiaca. Acest proces continuă până când mor viermi sau câinele moare. Efectele negative sunt o combinație a numărului de heartworms și durata de timp în care sunt prezente. Un număr mare de viermi pot face o mulțime de daune într-un timp scurt. Un număr mic de viermi pot face o mulțime de daune pe o perioadă mai lungă de timp.

Când dirofilaroza mor ele devin embolii. Embolismul se mișcă cu fluxul sanguin până când se lovește un vas de sange suficient de mic să-l oprească. Fluxul sanguin este blocat în acest vas. Dacă o cantitate suficientă de alimentarea cu sânge pulmonar este obstrucționată în acest mod, câinele moare. În plus, embolismul provoca natural de apărare al organismului de a fi declanșat, ceea ce poate duce la coagularea sângelui masive și șoc, oferind un alt mod de moarte să aibă loc. Acesta este motivul pentru tratament heartworm crește posibilitatea pe termen scurt a morții într-un câine afectat.

Pe termen lung, dirofilaroza va ucide mai mulți câini care sunt infectate cu ei. Acest lucru înseamnă că, privit dintr-o perspectivă pe termen lung, pentru tratarea dirofilaroza produce o creștere enormă a duratei de viață așteptată pentru aproape toți câinii care sunt tratați. În zona noastră, câinii care nu sunt puse pe medicamente preventive heartworm au o durata de viata de așteptat de aproximativ patru până la șase ani. Mai devreme am văzut vreodată un câine mor ca un rezultat direct al dirofilaroza a fost de aproximativ cincisprezece luni.

Cei mai multi caini cu dirofilarioza va reveni la funcția cardiovasculară aproape normală în decurs de câteva luni după tratament dirofilariozei, în cazul în care nu mor în timpul tratamentului.

Aceasta este partea de fapt a notei.

Cred că aș repeta testul heartworm, folosind o metodă de testare diferită pentru a ajuta la confirmarea diagnosticului. Mi-ar examina cu atenție piept raze X pentru a cauta dovezi cu raze X a dirofilariozei. Creșterea eozinofilelor, inima marita si tuse sunt toate sugestive, dar nu complet de diagnosticare. Presupunând că am fost convins că dirofilaroza erau într-adevăr prezent, deși, ce aș face cu un pacient în vârstă de doisprezece ani, care am fost destul de sigur a avut dirofilaroza, dar care nu au avut semne clinice asociate cu dirofilaroza?

Un câine de peste zece ani este unul dintre puținele momente când pot vedea administrarea ivermectina heartworm preventiv o dată pe lună și de așteptare pentru a vedea dacă semnele clinice ale bolii se dezvolta, sau agrava, mai ales în cazul în care nu este posibil să se știe dacă infecția este probabil să fie un recent unul sau nu. In speranta pentru o infectie recenta, care ar putea fi păstrate la un număr mic, prin utilizarea ivermectina pare rezonabilă în această situație.

Pentru a fi sincer, deși, eu încă mai cred că cel mai bine este de a trata pentru heartworms cu IMMITICIDE, cele mai multe ori, chiar și la această vârstă. Mai ales într-un câine mic, pentru că au o durată de viață de așteptat de cincisprezece până la șaisprezece ani, sau mai mult, ceea ce dă dirofilaroza o mulțime de timp pentru a provoca mai multe daune. Această decizie trebuie să se bazeze pe o evaluare globală a sănătății totale câinelui, totuși. De asemenea, este bine dacă vă poate determina o varsta exacta pentru pacient, care ar putea să nu fie posibilă în cazul Peke dumneavoastră. Nu vă faceți griji de mult despre valori crescute ale ficatului ca experiența noastră a fost că acestea sunt, de obicei din cauza dirofilaroza atunci când acestea sunt prezente și vor scădea după tratament, în cele mai multe cazuri.

Aceasta nu este o decizie ușoară. Dacă moartea erau singura preocupare, aș putea fi mai probabil să cadă pe partea de a da ivermectine așteptând să vadă ce se întâmplă. Dar moartea nu este singura preocupare. Câinii cu dirofilaroza au simptome insuficienta cardiaca, care sunt inhibând confortul și plăcerea vieții lor. Este posibil să se inverseze acest proces, în cazul unui câine cu heartworms. Puteți oferi o mai bună calitate a vieții, precum și potențialul de o cantitate mai mare de viață. Iei aproximativ 1 la 50 sansa de a face lucruri mai rele, în scopul de a obține aceste beneficii.

Indiferent de modul în care alegeți să mergeți, există o șansă vei regreta decizia. Din acest motiv, trebuie să faci ceea ce crezi este cel mai bine, pentru că trebuie să trăiești cu consecințele.

Sper că acest lucru ajută în loc de a face lucruri tot mai confuze.,

boala dirofilarioza si tratament

Întrebare: Dragă Dr. Mike Am un câine Phu Quoc aici, în Vietnam - el este de 7 ani. El tocmai a fost diagnosticat cu primele etape ale dirofilariozei. Veterinarul aici a prescris 7 zile de 140mg de aspirina o zi inainte de inceperea tratamentului vierme. Acest tratament este normal - înclinația mea este de a trata viermi cat mai repede posibil, înainte de a lua mai rău? După administrarea aspirina ieri a vomitat tot ce a mâncat mâncarea în acea zi. După tratamentul cu aspirină el va folosi un produs francez numit Levamisol pentru a trata viermi. El nu a auzit de IMMITICIDE care pare a fi de droguri de alegere acum - ar trebui să insiste cu privire la utilizarea IMMITICIDE? (Sunt sigur că pot găsi o cale de a obține rost de droguri prin Singapore) Multe mulțumiri pentru ajutor.

Mary-Clare

Răspuns: Mary-Clare;

Trebuie să explic un pic despre dirofilaroza înainte de a încerca să explice restul acestui răspuns. Viermii au trei etape majore în viața lor, din punct de vedere clinic. Acestea sunt stadiul adult, al microfilariile și larvele infecțios.

dirofilaroza adulți sunt dirofilaroza ajuns la maturitate care trăiesc în inima și pulmonare arterele animalului infectat. Acestea provoacă cele mai multe daune asociate cu dirofilaroza prin provocarea cheaguri mici de sange care deteriorează mucoasa vaselor de sânge din această regiune, în cele din urmă conducând la creșterea tensiunii arteriale în circulația pulmonară. Atunci când tensiunea arterială devine suficient de mare, inima nu poate funcționa bine și insuficiență cardiacă începe. Acesta este un proces lent, luând de obicei un an sau mai mult pentru a produce semne clinice (dar nu întotdeauna). dirofilaroza adulți sunt șase la paisprezece centimetri în lungime, dar foarte subțire și flexibil.

Cele Viermii adulti produc copii, care sunt denumite microfilariile. Sunt de multe ori ca 60 sau mai multe microfilariile într-un centimetru cub de sânge, ceea ce înseamnă că ar putea exista sute de mii de microfilariile în fluxul de sânge de un câine. Paraziții poate supraviețui numai ca o specie în cazul în care nu ucid gazda pe care o trăiesc înainte de a se putea reproduce. Din acest motiv, este important ca toate aceste microfilariile stați microscopice. În cazul în care toți au crescut, câinele ar muri. Din acest motiv, microfilariile trebuie să fie luat de un tantar si activat in tantar, în scopul de a creste. Odată ce tantar a activat microfilariile, este menționată ca larve infecțios. Până când acest lucru se întâmplă plutesc doar în jurul valorii în circulație până când sunt preluate de un țânțar sau mor de moarte naturală.

Larvele infecțioasă sunt transportate de un tantar de câine a luat sânge de la câine următor musca (sau același câine, în cazul în care mușcă din nou). Acestea sunt injectate în piele și să înceapă o migrare lungă în regiunea inimii, care durează aproximativ 5 luni. În acest timp, ei pot fi uciși cu puțin la nici un efect asupra câinelui. Acesta este modul în care funcționează dirofilariozei medicamente preventive - câinele este infectat cu larve până când medicamentul este administrat si apoi ucide tot ce sunt prezente. Cele mai noi medicamente pot ucide infecțios larve de până la aproximativ 50 de zile de varsta, care este motivul pentru care sunt date o dată pe lună.

Atât utilizarea aspirinei și utilizarea levamisol sunt controversate atunci când se tratează dirofilaroza, în prezent.

In teorie, aspirina ar trebui să reducă daunele care este cauzată de dirofilarioza, deoarece interferează cu coagularea sângelui, dar acest efect nu este găsit în mod constant în studiile clinice de utilizare a acestuia. De fapt, cel puțin unul dintre studii a constatat ca utilizarea aspirina inainte de adulticidă terapie pentru dirofilaroza provoca mai multe complicații decât să nu-l utilizați. În practica noastră, vom folosi uneori aspirina inainte de tratament, sau pentru a trata inflamația după tratament. Avem tendința de a utiliza o doză mică de aproximativ 5 mg / lb o dată pe zi, la ora actuală.

Aspirina provoacă iritații gastro-intestinale suficient de severe pentru a provoca ulcere la unii câini (mai puțin de 5% dintre câinii tratați cu ea). Atunci când există dovezi de iritare GI este cel mai bine sa intrerupa aspirina, sau de a folosi medicamente pentru a proteja stomacul, cum ar fi misoprostol (Cytotec Rx) sau cimetidină (Tagamet Rx).

Levamisol, așa cum este formulată în Statele Unite, este un medicament adulticid foarte inconsecvente pentru heartworms. Mai multe studii au arătat că formularea disponibilă în Statele Unite nu va ucide heartworms adulți în cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, există studii din Australia, care susțin utilizarea levamisol. Din păcate, nu vă pot spune ce diferențele sunt în formulări, și nici nu pot să-ți spun cum să-i spuneți dacă levamisol va funcționa. În cazul în care medicul veterinar din Vietnam a avut un succes bun cu tratamentul pe care îl folosește, în trecut, eu nu sunt sigur ce să vă sfătuiască.

Eu știu că melarsomine (IMMITICIDE Rx) este un medicament foarte bun adulticid cu cea mai buna marja de siguranță pentru medicamente adulticide găsite până în prezent.

De obicei, este sigur să aștepte câteva zile, sau chiar câteva luni, înainte de tratament pentru dirofilaroza la câini care nu prezintă semne clinice (tuse, letargie, exercitarea intoleranță). Dacă există semne clinice de așteptare nu poate fi o idee bună, dar câteva zile nu va conta prea mult.

Unii medici veterinari din SUA preferă să nu trateze viermi adulți și pune doar câini pe bază de ivermectin dirofilariozei preventive (Heartgard Rx) și așteptați pentru viermi adulți să moară. Personal, nu cred că acest lucru este un plan bun, în cele mai multe cazuri, deoarece deteriorarea arterelor continuă atâta timp cât există viermi adulți. Unii caini fac din OK cu această abordare, totuși. Dacă nu se poate obține melarsomine, asigurați-vă că nu utilizați lunar medicamente preventive heartworm după tratament. Ar trebui să faci acest lucru, oricum, dar ar fi deosebit de important în acest caz.

Mult noroc cu toate astea.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau clarificări ceva în această notă, vă rugăm să-mi spuneți.

,

Dirofilariozei - tratarea câine mare în vârstă

Î: Dragă Doctore, câinele meu are 14 ani si a fost diagnosticat cu heartworms. Ea face parte Lab și Rott. Ar trebui să o trateze? veterinarul meu crede că ar putea muri după tratament ca viermii sunt de rupere în sus, ar trebui să-l încerce oricum? Ea a lucrat de respirație și artrită severă în șolduri, ceea ce face dificil pentru ea să meargă. Ea are în continuare controlul asupra funcțiilor corpului ei și încă mănâncă. În plus, ea ne recunoaște și dă din coadă. Multumesc, Jan

A: Jan;

Aș avea îndoieli serioase cu privire la tratarea unui vechi de 14 ani de mare caine rasa. Dacă ea este heartworm pozitiv și nu are semne clinice, este probabil ca ea nu va trăi suficient de mult pentru semnele clinice să apară, deși nu există garanții că. Dacă ea este de 14 ani si are semne clinice ar fi greu să ne dăm seama dacă este sau nu semnele au fost cauzate de dirofilarioza în monoterapie sau dirofilarioza în asociere cu insuficiență cardiacă cronică, cancer sau alte boli sistemice. O evaluare foarte atent pentru a exclude alte boli ar fi cel mai bine, înainte de o decizie de a trata, indiferent dacă sunt prezente sau nu semne de boală. Este important să ne amintim că tratarea Viermii nu o va face un caine tanar - ea va avea în continuare artrita si alte probleme asociate cu vârsta.

Cu toate că a spus, am tratat o pereche de câini de talie mare, în acest interval de vârstă, atunci când toate circumstanțele au dreptate - proprietarii vrut să și nu au minte costul, câinii erau sănătoși altfel și părea să aibă o speranța de viață rezonabilă pentru a justifica tratamentul și nu au avut semne clinice grave, cum ar fi tuse cu sânge, pierderea excesiva in greutate, etc. cu excepția cazului în memoria mea nu mă, cred că aceste tratamente au avut succes în aceea că viermii au fost eliminate fără a provoca moartea dintre pacienți în timpul tratamentului sau post-tratament perioada.

Este o decizie grea de a face. Cei mai mulți dintre clienții mei ar opta să nu trateze la această vârstă din cauza costurilor și a duratei de viață relativ scurtă de așteptat de un câine mare de această vârstă. Aș sfătui împotriva tratarea multor câini din cauza complicațiilor așteptate după evaluarea fizică sau condiții preexistente, care par a fi deja viața în pericol. Medicul veterinar este în cea mai bună poziție pentru a vă sfătui cu privire la aceste probleme și atunci va trebui să decidă cum să calculeze costul (în bani și în disconfort în timpul tratamentului) vs decizia beneficiu pentru familia ta.

Reacția la tratament heartworm

Î: Bună Dr. Mike, numele meu este Amy .. Soțul meu și am o întrebare în ceea ce privește tratamentul dirofilariozei de câinele nostru. În urmă cu aproximativ 3 săptămâni am salvat un Beagle de la adăpost local. La o examinare, mi sa spus că a fost de cca. 5-7 ani si au avut dirofilariozei. vet meu a optat pentru traetment săptămâna următoare. Primele 3 zile după tratament, Betsy făcea minunat. Apoi a luat un viraj pentru cel mai rău. Ea a început hacking, în timp ce o combinatie de controlare nedestructivă însușirii de salivă și flegma, și ea în cele din urmă a început vărsături cu sânge. I-am repezit la veterinar, și el a sugerat păstrarea ei, în scopul de a face un tratament cu steroizi intensiv. Când am luat astăzi ea părea mult mai bine (eu, sunt sigur de steroizi). Cu toate acestea, veterinarul mi-a spus că, dacă nu am vedea o diferență vizibilă în ea în termen de 3 zile, ar trebui să ia în considerare alte alternative. Întrebarea mea este: Are reacția lui Betsy sunet anormal? Și dacă da, ce crezi că șansele de redresare sunt în acest moment? Ne-ar aprecia opinia ta. Mulțumesc foarte mult. Amy Rainer

A: Amy- Reacția ai văzut a fost mai severă decât majoritatea câini de experiență, dar încă relativ „normală“ pentru reacție la un tratament heartworm. În multe cazuri, păstrând doar un caine foarte liniștită, le va permite să-l facă prin acest tip de reacție, dar cei mai mulți medici veterinari folosesc corticosteroizi in timpul acestor episoade și cele mai multe ori eu fac, de asemenea. Cei mai mulți câini au doar un singur episod de rău, mai ales dacă acestea sunt ținute foarte liniștită, după prima. Sper Betsy a avut doar una și face bine acum.

Tratamentul dirofilarioza - costuri de comparare

Î: Dr. Mike, ai putea discuta costul acestui nou medicament în comparație cu Caparsolate? Vet nostru ne-a sfătuit că a fost de două ori mai scump pentru a utiliza. Am doi câini care au fost diagnosticați cu heartworms. Ei nu au avut dirofilaroza anul trecut, atunci când au avut consult lor anual. Un caine este un ciobanesc Austrialian, iar celălalt este un laborator. Ambii câini au o vechime de trei ani. Ei nu prezintă nici un semn de a fi bolnav și nu ne-ar fi știut că au dirofilaroza cu excepția testului de sânge. Vă rog să mă adivse la cum să le trateze. Ar trebui să obțineți un alt test pentru a fi sigur că nu au heartworms, sau este testul de sânge cea mai bună metodă pentru a determina care le-au dirofilaroza? Mulțumesc, Rita

A: Rita - IMMITICIDE (Rx) costă mult mai mult, atunci Caparsolate (Rx), dar aceasta este doar o parte din costul real al tratamentului dirofilariozei. Partea într-adevăr costisitoare de tratamente heartworm apar atunci când apar ca reacție la injecțiile sau la moartea heartworms. În reacții severe la tratamentul dirofilariozei spitalizare poate fi necesară pentru mai multe zile și tratamentul poate include utilizarea unui cușcă de oxigen, terapie component sânge și alte măsuri terapeutice costisitoare. IMMITICIDE este mult mai puțin probabil să provoace o reacție severă decât Caparsolate, pe baza literaturii de veterinară și experiențele noastre cu ea. Rata de deces în timpul tratamentului este semnificativ mai mică, de asemenea.

Daca un caine are doar probleme minore cu tratamentul dirofilariozei Caparsolate este mai puțin costisitoare de a utiliza. Dacă apar reacții este probabil să fie mult mai costisitoare de a utiliza. Este adevărat că utilizarea IMMITICIDE nu este o garanție de nici o reacție sau o garanție că moartea nu va avea loc - dar nu crește șansele de un tratament sigur.

Costul este doar o parte a problemei din perspectiva mea. De ce tolera riscul crescut de deces sau dificultate în timpul tratamentului în mod inutil? Nici măcar nu mai stoc Caparsolate ca nu am nici o intenție de a se întoarce la ea dacă unele probleme sunt în prezent nu cunosc este raportată în literatura de specialitate veterinară.

Un test de sânge pozitiv pentru microfilariile (heartworms copii) in fluxul sanguin este destul de precisă. Un test cu antigen pentru dirofilaroza adulți (testul dirofilariozei oculte) este, de asemenea, foarte precis, dar are aproximativ 1 în 1000 șansa de a fi un fals pozitiv. Într-o zonă în care sunt comune dirofilaroza aceasta este o îngrijorare minoră. Într-o zonă în care dirofilaroza nu sunt susceptibile, ar putea fi cel mai bine pentru a lua piept raze X și să evalueze cu atenție pentru semnele clinice ale bolii, înainte de începerea tratamentului.

Convulsii sau leșin și tratament heartworm

Î: Dr. Mike. Am adoptat recent de la lira un laborator de 1 ani de ciocolata vechi / Doberman se amestecă pentru a fi un partener de joacă, timp de 7 luni vechi laboratorul nostru negru. La fizică inițială a fost testat pozitiv pentru Viermii și imediat pus pe tratamentul IMMITICIDE. El pare a fi a face bine prin primele trei săptămâni de odihnă (altele decât cele care nu sunt încântați că trebuie să rămână odihnit). În timpul sfârșitul săptămânii mai departe (chiar înainte de a fi injectat cu o doză de dirofilariozei mediciine preventiv) a început să se dezvolte convulsii (care pare a fi la fel ca epilepsie). Aceste crize ar rezulta după ce s-ar ridica atunci când am fost de gând să-l aducă afară să facă Buisness lui. Ei au devenit tot mai rău și veterinarul nostru nu știe ce să facă din ea. Ea spune că acest lucru sa întâmplat cu un alt câine, de asemenea, și ea nu se poate explica. Ai auzit de nici un efect secundar, cum de acest medicament. În acest caz sunt crizele un efect secundar temporar, care dispare cu timpul. În cazul în care nu modul în care sunt crizele tratate (de exemplu, fenol-barbitol) și care ar fi efectul asupra activității câinilor și a calității vieții. Orice ajutor ar fi appreceiated. Brett

A: Brett- Noi nu am văzut convulsii în timpul perioadei de timp după injectare melarsomine (IMMITICIDE Rx). Modelul de crizele pe care le vedem sugereaza ca bolile de inima pot fi prezente (leșin de probleme cardiace pot uita foarte mult cu o criză). Sper că această problemă a rezolvat. Dacă nu, o examinare atentă a cauzei și de tratament adecvat, atunci este în ordine. Fenobarbitalul este cel mai frecvent recomandat medicația controlul crizelor, în cazul în care controlul convulsiilor se dovedește a fi necesară. .

Tratamentul heartworm și Collie

Î: Dr. Mike, Ce-mi poți spune despre tratamentele heartworm pentru Collie? Am o poveste diferită de fiecare veterinar vorbesc cu. Unul spune că vede mai mulți câini morți cu IMMITICIDE și nici măcar nu-l ia în considerare. O alta metoda spune „vechi“ tratament ar ucide câinele. Unul a recomandat chiar un medicament de cancer in loc de tratamente conventionale. Pe cine cred eu? Acest caine este de aproximativ 5 ani și este un rătăcit am găsit acum două săptămâni, așa că nu au o istorie mult pe ea. Ea nu a fost prezintă simptome de dirofilarioza, dar am avut-o testat ca primul pas pentru a începe îngrijirea ei. inima și plămânii ei un sunet bun și BUN ei este 19,8. GPT ei este 298. Raportul de hematologie am arată boderline eozinofilie. În opinia dumneavoastră, care tratamentul este mai ușor pe câine? Câți câini mor de tratament IMMITICIDE? Mulțumiri. Mary

A: Mary- Collie par a fi mai sensibile la tratament heartworm decât unele rase. Sunt, probabil, risca e-mail furios de la crescatori Collie peste tot în lume, dar cred că Collie mor atunci cand sunt bolnavi sau răniți mai ușor decât alte rase, în general. Cel puțin cele din zona noastră. În ciuda acestui fapt, am tratat o serie de Collie cu succes pentru dirofilaroza și nu aș ezita să o facă din nou, imediat după ce a spune proprietarului că doar ceea ce am spus mai sus.

Eu ar trebui să explice ceva înainte de a merge în statisticile pe care le-am păstrat tratamentul dirofilariozei. Părerea mea este că câinii aproape toate afectate au o scădere a calității vieții care justifică un tratament. Mai ales că cele mai multe dintre ele vor muri in cele din urma de boala. Nu accept conceptul că un câine este „mers prea departe“ pentru a trata. Am tratat un câine care a ajuns în clinica noastră în comă de 20 de zile mai înainte - a lua doar suficient de mult pentru a obține o anumită stabilitate înainte de începerea tratamentului. Acest câine a trăit. Această filozofie nu pare a fi standardul in randul medicilor veterinari, dar nimeni nu a fost în măsură să mă convingă că ignorarea dirofilaroza este o abordare mai bună.

Am tinut evidenta peste 280 de tratamente heartworm folosind thiacetarsemide de sodiu (Caparsolate Rx) și 8,5% dintre câinii am tratat în acest timp a murit în timpul celor 8 săptămâni după tratament. Noi nu am ține evidența modului în care fiecare rasa a facut, dar impresia noastră a fost că Collie nu a făcut la fel de bine ca și alte rase.

Am tratat 42 de câini cu melarsomine (IMMITICIDE Rx). Unul dintre acei câini au murit în ziua după ce am inițiat un tratament, dar a fost atât de aproape de moarte la sosirea în clinica noastră că este puțin probabil ca melarsomine a fost cauza morții, deși este de nedovedit în acest moment. Asta ar fi o rată de deces de 2%, dar numărul de animale tratate este încă destul de mic - astfel încât cifra ar putea schimba cu ușurință oarecum pe măsură ce timpul trece. Nu pot vorbi de experiența altora, dar eu cu siguranță cred că IMMITICIDE este superior în acest moment.

Am de gând să facă o presupunere că „medicament de cancer“ recomandat pentru tratamentul dirofilariozei a fost levamisol (Levasol Rx). Acest medicament a fost folosit on și off pentru tratamentul dirofilariozei, deoarece despre timpul am început în practică. În studiile clinice, acest medicament nu a fost un tratament eficient. Nu cunosc nici o alternativă eficientă la thiacetarsamide sau melarsomine.

Eozinofilia este doar o indicație că Collie răspunde în mod corespunzător la o infecție parazitară. Chifla este normal. SGPT (ALT) este ridicată, dar dirofilarioza poate face acest lucru si va scadea, de obicei, un tratament post. Nu văd acest lucru ca un motiv important pentru a intarzia tratament sau pentru a decide să nu trateze.

Noroc cu această situație. Mă bucur că Collie tău a găsit pe cineva care îi pasă suficient să ia în considerare un tratament. .

optiuni de tratament heartworm

Î: Dragă Dr. Mike, eu sunt un nou proprietar de câine, așa că nu au în mod curent un veterinar ales că am încredere deplină în. Problema mea în noul meu câine, pe care tocmai am primit de la adăpostul de animale locale, a testat un slab pozitiv pentru heartworms. El este un vechi bretania 2 ani și nu prezintă symtoms ale bolii. Dupa ce am vorbit la trei clinici locale, sunt confuz cu privire la tratamentul cel mai prudent. Vă rugăm să se uite la cele trei opțiuni și vă rog să-mi spuneți care credeți că este cel mai potrivit.

1. Două injecții cu IMMITICIDE urmat de un tratament de ivermectin în 2 săptămâni, apoi plasate pe Heartguard Plus cu retestare in 6 luni.

2. Două injecții cu IMMITICIDE urmat de o retestare in 4 saptamani si plasat pe Heartguard Plus (fără urmărire de ivermectin recomandat) și retestate din nou în 6 luni.

3. Pune pe Heartguard Plus și nu trata viermi adulți, deoarece un slab pozitiv indică o infestare foarte mică. Explicația este de a preveni orice noi viermi și lăsați numărul mic de adulți mor-a lungul timpului.

Fiind un nou proprietar de câine nu sunt sigur că știu care dintre acestea este cel mai bun și eu vă cer oa doua opinie de soiuri. În cazul în care acest lucru este prea Trival pentru Q și o pagină, ar putea, te rog e-mail-mi gândurile.

A: Dintre opțiunile pe care le prezentate, îmi place al doilea cel mai bun cu excepția faptului că eu nu înțeleg recomandarea de retestarea pentru dirofilaroza în 4 săptămâni. Poate că medicii veterinari dumneavoastră a însemnat 4 luni?

Nu știu niciodată cu adevărat ce termenul înseamnă „slab pozitiv“. Dacă aceasta este denumirea de la un CITE Ajustare test care are un loc de înaltă și joasă de antigen, atunci cred că retestarea folosind un test diferit ar fi cea mai bună idee. apar teste fals pozitive. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care locuiți într-o zonă în care dirofilaroza nu sunt o problemă frecventă. În cazul în care acest lucru înseamnă că un microfilariile a fost văzută pe o examinare directă sau filtru, atunci am recomandăm insistent tratament. Am văzut o pereche de câini dezvolta simptome semnificative de dirofilarioza în timp ce le-am tinut pe heartworm preventiv și am așteptat heartworms să moară. Sunt pur și simplu nu confortabil această abordare mai.

Fiecare veterinar are experiențe diferite în practică și controverse peste lucruri, cum ar fi modul de a trata cele mai bune heartworms sunt frecvente. Este un lucru foarte dificil de a trebui să găsească un nou veterinar in mijlocul unei probleme ca aceasta, în care este foarte probabil sfaturi contradictorii și nu au luat avantajul unei relații de încredere cu un veterinar.

Vă doresc cel mai bine cu asta. Vestea bună este că într-adevăr IMMITICIDE pare mult mai bine decât tratamentul dirofilariozei vechi. Este foarte probabil că câinele va face bine. .

tratamentul heartworm

Î: hi Dr. Mike ... tocmai a aflat astăzi că meu 8 an vechi laborator de sex feminin are heartworms. veterinarul nostru va rula unele prelim. teste pe ea pentru a exclude orice alte probleme majore. ea a menționat un nou tratament doar afară pentru dirofilaroza, și mă întrebam dacă ai putea avea orice informații pe ea. Aș aprecia orice ați putea avea, chiar și adrese web ... Am căutat în jurul valorii de unele deja, dar ține venind cu informațiile de tratament arsenic din nou și din nou. mulțumesc foarte mult. Ann

A: Ann- Noul tratament pentru dirofilaroza este melarsomine (IMMITICIDE Rx). Se pare a fi mult mai sigur decât tratamentul dirofilariozei mai în vârstă, Caparsolate (Rx). Este folosit intr-unul din cele două scheme de tratament. Pentru câini cu simptome minime de dirofilaroza poate fi administrat prin injectare în mușchii spatelui în două injecții, la intervale de 24 ore. Această schemă de tratament este de aproximativ 95% eficace la eliminarea dirofilaroza și este puțin mai probabil să ducă la complicații decât programul de dozare alternativ. Se poate economisi o sumă semnificativă de bani la unii câini, totuși. Cealalta schema de tratament este de a da o singură injecție, apoi așteptați o lună și dau două injecții de 24 de ore. Acest lucru duce la aproximativ o ucidere 100% din dirofilaroza și este mai puțin probabil să provoace complicații după injecții. Complicațiile asociate cu tratamentul dirofilariozei apar, de obicei, atunci când dirofilaroza încep să moară, ei par să moară un pic mai lent, întindere efectul, folosind tehnica de injectare trei. Unii caini dezvolta tumefieri sau chiar necroza sterilă (moartea unor tesut muscular) la locul de injectare, dar chiar și cu acest efect noul medicament este mult mai sigur de a utiliza.

Sper că vă ajută. .

Tratamentul dirofilarioza medicamente în Mexic

Î: Bună ziua doc. Iacute-m în Cancun, și am mea „Vizla“ Penny.She este bolnav de acest dirofilariozei (dirofilia cred). Aici, în Mexic nu este posible pentru a găsi oricare dintre aceste medicines.If există nici un ajutor pentru noi Iacute-ll a fi într-adevăr aprecia sfaturi și opinia ta. vă mulțumesc foarte mult, Rafael

A: Rafael-Este greu pentru a ajuta atunci când medicamente pentru tratamentul nu sunt disponibile. Știu că trebuie să fie foarte frustrant.

Nu știu de orice medicamente de substituție pentru a ucide viermii.

Acesta poate fi de ajutor potential pentru a da o aspirina pe zi, pentru a întârzia coagularea sângelui. Acest lucru pare să încetinească evoluția bolii, deoarece o mare parte din prejudiciul făcut este de fapt din cauza coagularea sangelui intern in inima si arterele pulmonare. Tratarea insuficienței cardiace care rezultă din dirofilaroza cu diuretice, cum ar fi furosemid (Lasix Rx) pot fi, de asemenea, de ajutor.

Am observat că medicamentele au nume diferite în alte țări după începerea acestei pagini web. Poate că medicamentele sunt disponibile, dar cu diferite denumiri comerciale. Sunt sigur că ați întrebat, probabil, medicul veterinar despre acest lucru, dar dacă nu, nu strică să întreb.

Aș vrea să pot ajuta mai mult.

Cel mai bun pentru a trata pentru dirofilaroza

Î: Dragă Doctore, te rog ajută-mă, Azi mea

A: Bănuiesc că este posibil să fi citit cartea Dr. Pitcairn lui. Nu-mi amintesc titlul, dar există un capitol în care el afirmă că tratamentul dirofilariozei poate fi mai rău decât boala. Nu am putut de acord cu această afirmație mai mult. Dacă moartea a fost singura consecință a dirofilaroza și a avut loc brusc, ar putea exista o ușoară logică la această afirmație. Acesta nu este cazul. dirofilariozei provoaca leziuni la nivelul arterelor pulmonare care duce in cele din urma la insuficienta cardiaca. Dacă aveți cunoștințe cu insuficiență cardiacă cronică, întrebați-i cât de mult bucurie există în viața lor. Insuficienta cardiaca jefuiește câinele de capacitatea sa de a juca confortabil. În cele din urmă devine dificil să participe doar la activitățile normale. Avarierea gravă începe să apară și în alte sisteme de organe afectate de insuficienta cardiaca. Tratamentul numai simptomele nu rezolvă problema decât pe termen lung și câinele moare în cele din urmă - după ce a fost mizerabil de ceva timp. Unii câini reușesc să trăiască în ciuda duratei de viata aproape normala infectie cu dirofilaroza, dar acestea sunt foarte norocos. O estimare aproximativă din experiența noastră practică: 80% dintre câinii afectați cu dirofilaroza, probabil, mor din cauza bolii dirofilariozei inainte de altceva le face să moară și >90% arată în cele din urmă unele sau toate simptomele bolii. Tratamentul dirofilarioza provoacă boli grave la unii câini pentru o perioadă scurtă de timp, de obicei, de două până la trei săptămâni. Noi nu am avut o moarte asociată cu utilizarea noului tratament dirofilariozei (IMMITICIDE Rx), dar am tratat doar 32 de câini, deoarece a ieșit. Dacă îmi amintesc corect prospectul, aproximativ 1 până la 2% din câinii tratați au murit în studiile lor clinice. Trei dintre acei câini au avut complicații care necesită spitalizare în timpul perioadei de tratament. Șansele sunt foarte bune pe care câinele poate fi tratat cu succes. Cand compari aceste cote cu cotele de deces sau de invaliditate de infecție dirofilariozei, cred că puteți vedea de ce nu sunt de acord cu afirmația că tratamentul poate fi mai rău decât boala. Există două metode de tratament recomandate folosind IMMITICIDE. Un număr de medici veterinari, inclusiv pe mine, simt că este mai bine pentru a trata cu o serie de trei injecții. Prima injecție este administrată cu o lună înainte de a da o injecție în două zile consecutive. Se pare că există mai puțin de reacție la tratament și este raportat a fi puțin mai eficient atunci când acest protocol de tratament este urmat. Nu confirma rezultatele testului. Dacă un alt test este unequivocable poate fi posibil de a discerne dovezi dirofilariozei la radiografie. Există unele schimbări în dimensiunea arterei pulmonare, care sunt de diagnostic pentru dirofilariozei când este prezent. Vă rugăm să trateze câinele în cazul în care boala este confirmată. .

IMMITICIDE vs. Caparsolate

Î: Dr.Mike- Seka este iubitul meu de 8 an. Ciobanesc german Femeie vechi, ieri Vet meu ma sfătuit ea a testat pozitiv pentru heartworms. Eu locuiesc în Texas, în cazul în care tantarii cresc destul de mari și sunt numeroase. Am verificat site-ul dvs. ultima ajunul. și a observat Immitricide RX a fost mai sigur decât Caparsolate RX. Am menționat acest lucru veterinarul meu și mi-a spus că nu a fost disponibil. Ar trebui să obține un alt aviz? Și este Immitricide RX disponibil în Texas? Am optat pentru tratamentul după ce a citit paginile dvs., și au învățat despre speranța de viață. Am nevoie de aceste informații înainte de a cincea luni mai, așa cum ea este programată pentru tratament, atunci .... Multumesc. D.

A: Nu sunt sigur de ce medicul veterinar a crezut că melarsomine (IMMITICIDE Rx) nu este disponibil, dar am verificat cu Rhone Merieux și este. Uneori, există probleme cu distribuție, prin care se dispune sau de facturare între un medic veterinar si compania farmaceutica care fac temporar dificil pentru un veterinar pentru a obține un produs. Substituirea unui produs pentru altul nu este neobișnuit în medicina veterinară, pentru că este foarte dificil pentru orice spital veterinar stoc toate produsele farmaceutice disponibile. Cu toate acestea, în acest caz, diferența de factor de risc este suficient de importantă, în opinia mea, că voi rezista pentru tratament cu IMMITICIDE într-un animal de companie al meu. Adresați-vă medicul veterinar pentru a verifica disponibilitatea acestui tratament din nou. .

dirofilariozei severă - tratament complicat

Î: Dragă Dr. Richards, câinele nostru Bronzie testat pos HW. Datorită inima mărită așa cum se arată pe raze X, medicul veterinar a optat pentru tratamentul Ivermectină prima. Ea nu a făcut bine. Ea pare să fi avut o anemie hemolitică mediată imun (sânge brut în urină timp de 1 zi) cu proteina serică normală și scăderea hematocritului la 15,5, respirație rapidă, 3 leșinuri, vărsături cu sânge cu formă tubulară 1/2" cheaguri pe trei . la un moment dat ocazii eu nu cred că ar face prin noapte ea a fost trimisă la un internist care a efectuat o ecocardiografie cu raport, după cum urmează:. „severă extindere inima dreapta. extinderea severă a arterei pulmonare principale cu numeroase dirofilaroza vizibile în ea. Nu dirofilaroza evident în ventriculul drept sau cavă caudală. Anemia poate fi, de asemenea, atribuită pierderii de sânge GI, având în vedere istoria ei de hematemeza. Diagnostic: dirofilarioza severă tricuspidiană insufficiency- dreapta CHF boală față. „Tratamentul a fost direcționat la insuficienta dreapta cardiaca congestiva (digoxină, enaloprilul, furosemid), pneumonită HW-enduced (prednison, apoi mai târziu aspirină) și hematemeza (Zantac, Carafate). Odată ce starea ei se stabilizează și terapii au fost considerate a fi adecvate , a continuat a fost recomandat un tratament HW cu IMMITICIDE. Ea pare să fie tot mai bine-nu mai leșin sau vărsături, urină este clar, scaun apare normală, pofta de mancare a revenit (au fost hrana ei de carne de vită de înaltă calitate și de ficat de vită). Ea este încă slab și inconstant si a crescut respiratie, oarecum lucrat, mai ales atunci când culcat, dar ea este de alertă, receptiv, și destul de capabil de a obține în jurul valorii. Exercitiul a fost limitat la foarte scurt plimbări în curtea din spate. Acesta a fost de 10 zile de la Ivermectina tratamentul. Ea va avea un CBC repeta, proteine ​​serice, etc si nivelul de Digoxin făcut în 6 zile. mi-ar aprecia opiniile oneste cu privire la prognosticul ei și treatment.I aștept cu nerăbdare să auzim de la tine.

A: Am tratat 36 de câini cu IMMITICIDE (Rx), din moment ce a ieșit. Am pierdut un câine în timpul unui tratament și a avut o istorie similară cu a ta, cu excepția că nici măcar nu a putut să-l stabil și în cele din urmă ales pentru a trata ca un ultim efort. A murit a doua zi și nu credem că acest lucru se datorează efectului medicației, dar mai mult doar improbabilitatea succes în această situație. Chiar dacă nu am avut succes în acel câine, eu nu sunt sigur că m-ar descuraja de a încerca din nou în circumstanțe similare. Am tratat un caine cu Caparsolate (Rx), mai vechi medicament dirofilariozei, la două zile după ce a intrat în comă de efectele heartworm - și a trăit. Am tratat peste 400 de câini cu Caparsolate, în toate stadiile de dirofilarioza, și am avut o rata de deces de 8,8%, din cauza tratamentului.

IMMITICIDE ar trebui să fie mult mai bine și, evident, a fost mai bine în mâinile noastre, până în prezent. Dintre toți câinii am tratat, cred că doar doi proprietari au considerat că nu a existat o mare de îmbunătățire a calității vieții și longevitate pentru animalele lor de companie. Cred că nu sunt imparțial, dar eu sunt un avocat foarte puternic de tratare a câinilor definitiv pentru această boală. Simt că stabilizarea înainte de tratament este mult mai bine atunci când este posibil. Mi se pare ca tine sunt luați cursul corect si obtinerea sfatul dreapta. .

HW PART2 tratament Bronzie lui

Î: Dragă Dr. Richards: Vă mulțumesc pentru răspuns și opiniile dumneavoastră cu privire la câinele nostru, Bronzie. De la ultima mea de e-mail, ea a imbunatatit dramatic-hematocrit 34, WBC 18,0, electolytes normală, etc. Veterinarul a efectuat testul de filtru din nou-pozitiv încă! (Dar nu și „pozitiv“) Ea și internist a optat pentru o doză de Interceptor corespunzătoare pentru dimensiunea ei. Ea a tolerat timp de patru zile și am crezut că a fost lumina de la capătul tunelului. Dar ea a recidivat, cu aceleași simptome-o vraja leșin, roșu urină vin, letargie. Nu înțeleg complet ce se întâmplă. Din ceea ce eu le înțeleg, „hemoliza imun mediat“ este cauzată de microfillaria morți aferente celulelor roșii din sânge și e RBC apoi sunt lizate.

Se întâmplă de multe ori? Am încercat să înțeleg imunologia din spatele acestei. Noi în cele din urmă doresc să o trateze cu IMMITICIDE pentru adulți, dar pare că nu putem pentru a ajunge la un punct în care putem. Să sperăm că testul de filtru următor va fi negativ. Poate IMMITICIDE provoca orice reacție imună, cum ar fi acest lucru? Nu știu cât de mult ea poate take.I îmi este frică de a încerca orice altceva. Inca o intrebare. Am auzit că Collie nu pot tolera tratamente viermi cardiaci. Ce se întâmplă atunci când medicamentele sunt administrate pentru a le? >Bronzie este o rasă mixtă și cred că există o posibilitate ar putea avea unele Collie acolo undeva. Fața ei poartă o resemblence la un bot Collie lung. opiniile și sugestiile dvs. sunt foarte apreciate.

P.S. Ea este încă pe Digoxin, Disal, Vasotec și Prednisone

A: Din nota sună ca câinele poate avea fie dirofilariozei stadiu tardiv sau, eventual, o formă aberantă a dirofilariozei cunoscut sub numele de „sindromul cave cave“. Acestea sunt cele două condiții MOS

a se vedea, de asemenea, canina heartworm

Dr. ,

, D.V.M. co-deține o practică generală pentru animale mici veterinar în Tidewater rurale Virginia. Dr. Richards a absolvit Iowa State University Colegiul de Medicina Veterinara din 1979, și a fost în practică privată de atunci. Dr. Richards a fost director al Forumului PETCARE ...

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit