6 Otrăvuri de moarte, care ar putea ucide câinele

Otrăvurile importante și de moarte, care ar putea ucide câinele

Toxinele sunt un motiv comun (și potențial scumpe) de ce proprietarii de câini vizita medici veterinari lor sau clinica de urgenta. Vreau să dau abonaților mei PetPlace informațiile de care au nevoie pentru a vă asigura că câinii lor prețioase nu sunt victime ale otrăvirii.

Mai jos sunt 6 Otrăvurile mortal, care ar putea ucide câinele:

# 1 - antiîngheț.

Aceasta este cea mai comună otravă de moarte ingerate de către câini și pisici. Cât de puțin o linguriță poate ucide un câine mic. Antigel are un gust dulce și câini place. Asigurați-vă că pentru a păstra toate antigel departe de câinele.

# 2. Șoarece și șobolan Baits.

Există mai multe ingrediente în aceste produse care sunt toxice. Cele mai frecvente cauze una tulburări de sângerare, care pot fi fatale. Asigurați-vă că orice momeli pe care le folosiți sunt la îndemâna animalului de companie.

# 3. Slug Bait.

În lunile de vară, melcii ies și momeală este folosit pentru a le ucide. Ingredientul activ din momeală slug este metaldehida, iar aceasta poate provoca crize incontrolabile la animale de companie.

# 4. Dog medicamente.

Supradozarea sau accesul accidental la medicamente pentru animale de companie este o cauza comuna de otrăvire la câini. În cazul în care animalul tau ajunge accidental ceva el nu ar trebui, suna medicul veterinar. Identificarea și tratamentul precoce poate salva viața în cazul în care a prins repede. În cazul în care medicamentul este destul de periculos, medicul veterinar poate chiar recomandăm să provocați vomitarea pentru a ieși din sistemul său pentru a preveni problemele.

# 5. Medicamente umane.Câinii castiga frecvent acces la medicamente umane. Sau, acestea sunt date aceste medicamente de către un proprietar bine-intentionate (dar dezinformat). medicament uman poate fi ușor de administrat într-o cantitate de supradozaj, iar unele medicamente umane sunt toxice pentru caini. Vă rugăm să nu dau câinele nici un medicament fără a consulta cu medicul veterinar. De ce șansă?

# 6. Insecticide.

Nu da nimic tău animal de companie pentru purici sau căpușe, cu excepția cazului în care este aprobată de către medicul veterinar. Unele animale de companie sunt sensibile la anumite medicamente.

Sper ca aceste sfaturi vă vor ajuta să păstreze animalele de companie în condiții de siguranță. În plus, asigurați-vă că câinele are cea mai bună îngrijire medicală posibilă, doar în cazul că există o problemă. După cum știți, am recomanda asigurare pentru animale de companie pentru a vă asigura că veți avea mijloacele de a face cu o problemă neașteptată atunci când se întâmplă.

Dacă aveți deja asigurare pentru animale de companie, vă felicit în a lua acest pas important pentru a ajuta la mentinerea animalul de companie în condiții de siguranță și sănătos.

Sper că ați găsit aceste informații utile. Amintiți-vă să păstreze toate medicamentele și toxinele la îndemâna copiilor și câinii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit